Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
Ahojte, počujte chcel som sa spytat, v jednom uchu mam 1.9 mm tunel, a cca pred 4 tyzdnami som si nechal prepichut druhe. Ale tesne vedla dierky mam take uplne svetle a male znamienko. dokonca to ani nevyzera jak znamienko, skor ako nejaky fliacik. Ak by mi niekto vedel poradit, tak budem vdacny. Dik :)
Ja som si tunely dala robit v studiu v ZA, kde to robili postupne a zapoziciavali za zalohu aj nausnice s takou velkostou az do casu kedy sa to roztiahlo ako som chcela..dolezite je neroztahovat o viac ako o 1 mm za mesiac, aj ked samozrejme kazdy amater to che mat co najrychlejsie.. Ked sa budete ponahlat, mozete si dierku natrhnut a v tom pripade tam bude jazva, vdaka ktorej sa vam dierka v pripade, ze tunel nechcete nestiahne.. Inak sa to normalne stiahne az do velkosti okolo 1 CM. /////
Totalny blud :D ja som z 3,5mm na 6mm roztiahol bezbolestne pomocou kremu to slo ako po masle ... chystam sa v piatok davam zo 6mm na neakych 8mm lebo 9mm by som nenatlacil ani pomocou kremu... a ucho sa ti nathne v pripade ako spravila kamoska a dala si z klasickej dierky na 8mm ... akoze koza ale tak co us ... a co sa tyka siahnutia dierky tak mam kamosku ktora mala 1.8mm tunely v oboch usiach a vybrala ich ... po mesiaci ako ako keby nemala nikdy tunely... nosi klasicke nausnice... tak neviem co za bludy tu rozoberate... samozrejme ze je jasne ze kazdy ma inu pruznost pokozky a podobne... nie kazdemu sa musi uplne tunel zrast ... =)
Caute...mal som 2cm tunely na obidvoch usiach,no na jednom uchu som mal povodne prepichnutu dierku nizsie ako tu druhu...nechcelo sa mi to zahojit tak som si ich dal dole,no neskoro...lave ucho sa mi na spodnej casti trochu pretrhlo...mam tam taku dierku...teraz mam silikonove 1,4 no ta pretrhnuta dierka sa mi nechce zrast...ako mam prosim postupovat ? dal som si to uplne dole,ale pochybujem ze sa mi to len tak zrastie...DAKUJEM ZA RADY!!!
ja mam v obidvoch usiach 20mm a ked som zacinala chcela som len 3mm :D teraz sa na tom smejem som spokojna ale ked raz zacnes uz nevies prestat fakt! zdravim vsetkych tunelarov len tak dalej =)
tak odkaz svojmu priatelovi nech si najprv nieco o tuneloch precita a potom zacne roztahovat.... no ale ked chces pomoct tak mu tiez odkaz nech si kupi antibakterialne mydlo !!!!!!! a cisti si to aspon 3 razy denne a potom ked bude mat väcsi priemer sa mu to uz nebude zapalovat.... a taktiez blbost o zahojeni pri malom priemeri je tiez hovadina
ahojky prosim vas mojmu priatelovi sa to nevie zahojit,stale je to cervene a niekedy zapacha On tvrdi ze sa nikdy tie dierky nezahoja len asi ked budu zasa male Je to pravda?
preco ja som si tiez dokazal roztiahnut par mm naraz... a nemyslim si ze je niekto macher ked ma v uchu 3 cm dieru... je to len tvoj osobny pocit a styl a nepotrebujem sa ostatnym ukazovat ze mi vidia cez usi... ja osobne nosim v oboch usiach 14mm a hlavne je ze sa to paci mne
Inak ludia,ak nepoznate tak tu mate vsetko o tunelovani,uplne komplet,co sa vam urcite zijde,osobne odtial mam poznatky,ktore som napisal nizsie,su to skuseni machri,vedia o com pisu www.tunnels.cz ... a este taky dodatok,CITUJEM : Pepes:Caute, ja som mal obycajnu dierku v uchu po nausnici a roztiahol som to na 6 mm asi za pol minuty .. podla mna mas asi nekrozu mozgu,ked taketo nieco napises :D
Jednoducho nasadiť roztahovak (klasika špirály) max. 2 - 3 mm,prvykrat jemne prerazit kruzivym pohybom,kedže vačšina má veľkosť dierky nastrelenej naušnice.Najvhodnejsie mas roztahovaky z chirurgickej ocele,lebo nie kazde ucho znesie akrylat alebo podobne umele sracky,ktore sa daju kupit kdekolvek - net,etnoshopy,pierc.studio.Podla mna su to magori,co si do usi pchaju ihlice,stetce a podobne po domacky vyrobene roztahovaky.Neni to take drahe a ja si osobne myslim,ze ked uz chcem naozaj behat s priesvitnymi usami,radsej pockam,nasetrim si a kupim si riadnu vybavu,pretoze su to tvoje usi,tvoje zdravie a ked si ich nechces dodrbat radsej investuj.Ak niekto namiesto tunelov chce schytat infekciu,nech sa paci,je mi jedno ako to komu ucho znieslo,ale mal som sa moznost presvedcit,co vie take drevo spravit s laločkom ucha na 4,5 mm.Prvykrat to boli,ked si do tej malej dierky napchas take 2 mm,osobne mi to tam tlacil otec v kupelni,lebo sam som si to tam nejak nemal odvahu vrazit :)Bude ta to boliet asi tak cca 3 dni a pocas nich si vzdy 3x denne vyber roztahovak rano ked sa zobudis,niekedy cez den a nakoniec,ked pojdes chrapat.Vyplachni si dierku teplou vodou - takou teplejsou,ktora ti ciastocne napomoze k uvolneniu tkaniva,potom si ho umy s mydlom Protex,ktore kupis normalne v lekarni a nakoniec namaz ucho kvapkou prirodneho oleja,ja pouzivam olivovy olej,ale vhodny mas aj mandlovy.Namaz si aj roztahovak,nech ti to preklzne nejak bezbolestne a pomalicky tuneluj.Opakuj to tak stale dokym neprebijes komplet cely roztahovak,potom uz podla narocnosti kupuj vacsie a vacsie roztahovaky,Ja mam osobne 8 mm,ktore mi bohate stacia,zenskej sa pacia tiez,mne takisto.Ak si das viac ako 8 mm,usi sa ti uz nevzrastu,toto je horna hranica,kedy sa ti to este samovolne stiahne.Tak vela stastia,mozno som nejak pomohol :o)
Caute, ja som mal obycajnu dierku v uchu po nausnici a roztiahol som to na 6 mm asi za pol minuty...treba sa len zatat a pretiahnut ten roztahovak...robil som to pod vodou...a je to uplne v pohode, len to mam trosku opuchnute