Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
nemusis chodit z klom v uchu... ja som si spravil 12mm za 9 dni...
Dnes som si dával robiť tunel do obidvoch uši, mal som predtým obyč. piercingovú naušnicu 1,6 mm našupu mi spravil 4mm a do 5 mm sa dá normálne spraviť naraz. A nie chodiť pol roka z klom v uchu ako neandertálec :-D
Dnes som si dával robiť tunel do obidvoch uši, mal som predtým obyč. piercingovú naušnicu 1,6 mm našupu mi spravil 4mm a do 5 mm sa dá normálne spraviť naraz. A nie chodiť pol roka z klom v uchu ako neandertálec :-D
robo to nie je mozne takto hned... ja som si myslel tiez ze sa to da ale musel som si kupit najmensi roztahovak 2 - 3 mm a potom som kazdy den o milimeter zväcsoval a za tyzden som mal osmicku ale neodporucam lebo som mal problemy s uzlinami ale nekrvacalo ani nehnisalo zaujimave... teraz mam momentalne 13mm:) tak na uplny zaciatok si kup ten mini rozrtahovak
myslite ze si to mozem dat hned na supu z nausnicovej dierky na takych 5 - 6 mm a ptm dalej ? a neboli to?
ja mam 2x 14mm a roztahoval som to z ihlicami,s perami:D a ete neviem s cim vsetkym:D ale tie ihlice su dobre:D fakt, a potom uz len kokotiny tipu :D vrchanky s pera:D
čafte :D cel by som si dat 10 mm :D a viem že naj su asi roztahovaky ale zaroven viem že sa mi to neoplati kupovat ekd to raz použijem a koniec ? tak si tam možem pchat tie paličy do uší a postupne ich tam pchat viac a viac ?? alebo mam ist do študia ?? kolko by to asi vyšlo v študiu ? :D keby nečo tak nič :D
no asi roztahowakom!!! si napis na ggogle roztahowaky a ti to ukaze!
kúp si expander a pomaly si to do tej dierky vsúvaj :) alebo aj slimákom
pokazeny? preco pokazeny? Somdobre vychovana, studujem na vysokej skole popritom pracujem nemam problemy s ludmi, venujem sa umeniu...preco by som mala byt pokazena? to ze si prepichnem jazyk, ci peru dam si nieco pekne vytetovat? potom je skoro kazdy pokazeny kolko ludi maju prepichnute usi hm? aj to je svojim sposobom piercing...