Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
no konzervovani nie, ale podstatne je, ze to chapu ti pokazeni, nie? :))
rolo ty si vizionar, ze vies ako a cim travim svoje dni? ci bosorak? pozor na to, aby ta neupalili...:))
konzervovany ludia to nechapu to je to spravne slovo co som hladala...
zajdi do salonu tam ti to spravia profesionalne takto si len poskodis... oni na to maju take cosi ako kuzel ci ako by som to nazvala a postupne ti s tym roztiahnu dierku na taku velkost ako chces...moc to krvaca no s tym treba ratat...mne osobne sa to nepaci ale neodsudzujem to... tiez nemam rada take reci ze clovek chce zaujat je to kravina je to len sposob zivota a vela ludi to nepochopi...ja mam rada piercingy tetovania a ked mi niekto povie ci chcem zaujat trepla by som im nieco o hlavu...
neviem co je na tom pravdy nepotrebujem zaujat tunelmi v usiach aj keby cem zaujat tym tak je to vzdy lepsie ako sa snazis ty zaujat kktinami co tu vypisujes...nemusi sa ti to pacit hlavna vec ze sa to paci mne... zaujimam sa o uzitocne veci ako je hudba, hranie v kapele narozdiel od teba co sedi cely den doma pred pc jebe sa po diskotekach atd atd...
uz chapem naco ti ten tunel je: nicim inym zaujat nevies, tak si budes aspon pre zaujimavost robit diery do bolcov ;)
snad si ta niekto vsimne
??? a kto ti kaze nosit diamanty? co keby si nemal v usiskach nic?! snad by si to neprezil?
moze mi to prosim niekto vysvetli naco je ta hlupost do ucha dobra???
pre shantal12: nie nevyberaj si to... staraj sa o to ucho vela a cisti si to aspon 3 razy denne... a to ze ti opuchol krk to su uzliny.... to iste som mal aj ja a bolelo ma to a este k tomu aj hlava... ale nevzdal som to po tyzdni ma to preslo a teraz mam 12mm tunel :))) a to ze to stale hnisa je normalne zo zacitaku je to tak potom si to ucho zvykne... tak nech sa ti dari:)