Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tunel do ucha

hhhhhmkmkmkk

rolo, to jak si dokazal? ja som mala chabích 3 mm a tak mi to začlo hnisať, že mi napuchlo ucho a lalôčik som mala 5x väčší jak ten druhý... Teraz to mam zahojene a zasa pomaly rozťahujem. Mam zatial 2 mm a to mam furt to isté ucho. Do toho druhého mi nejde dat ani 2 mm, to mi okamžite navre. Môžem mať v tom druhém nejaku blbu dierku? To prvé, čo rozťahujem už druhý krat mi trvalo dva týždne na 3mm a hnisať mi to začalo asi preto, lebo to bolo z FIMO a to vraj nie je moc dobré. teraz som objednala z akrilu, tak uvidíme. Skôr ma sere to pravé ucho, kde mi nejde roztiahnuť ani o milimeter viac. Nevieš na to nejaku fintu ???

rolo

pre 1_can_be_1: haha a zase to musim napisat... nikde napisane nie je ze treba roztahovat 1mm za mesiac... mne trvalo z obycajnej dierky na 8mm za tyzden... a teraz mam momentalne 1,4cm tunely v oboch usiach... z toho lave som roztahoval 5 mesiacov s prestavkami a prave som mal za mesiac na 14mm... a to co sa tyka zatiuahnutia dierky je pravda... ale ja som mal raz tiez 3mm tunely:D:D:D sak to sa stahne jak nic... uz od 8mm je problem

LS722524

Lucia, a urcite teraz cakas ze po takejto sprave si teraz vsetci tunelari vyberieme svoje tunely lebo sa znovu ozval niekto s mudrimy recami.

lucia12345

...hmmm..akoze nechcem tu do toho zasahovat, netyka sa ma to, nemam s tym skusenosti....ale ked to v buducnosti olutujes, tak co potom?? zostanu ti tam take diery ako masajovi:)...ak chces mat poriadne zamestnanie, tak si to nedavaj...piercieng staci... ten das len potom jednoducho dole a mas pokoj...

I am :D

Je to fajnove....zacal som roztahovat trosku to boli ale prezijem mam asi 3mm a idem si to roztiahnut na 8mm vecsie tuneli od 1cm sa my uz nepacia...:-)

expander

Na roztiahnutie je najjednoduhšie použiť slimáky a väčšina ľudí po skúsenosti s nimi na tunel zabúda a nechá si v uchu slimáka, ktorý je stále originálny, jedinečný, a kôli svojmu vzhľadu je veľmi zaujímavý. Taktiež poznám jeden shop kde je ich dostať asi najlacnejšie v republike:.......................................www.slimaky.onlinetv.sk