Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
rolo, to jak si dokazal? ja som mala chabích 3 mm a tak mi to začlo hnisať, že mi napuchlo ucho a lalôčik som mala 5x väčší jak ten druhý... Teraz to mam zahojene a zasa pomaly rozťahujem. Mam zatial 2 mm a to mam furt to isté ucho. Do toho druhého mi nejde dat ani 2 mm, to mi okamžite navre. Môžem mať v tom druhém nejaku blbu dierku? To prvé, čo rozťahujem už druhý krat mi trvalo dva týždne na 3mm a hnisať mi to začalo asi preto, lebo to bolo z FIMO a to vraj nie je moc dobré. teraz som objednala z akrilu, tak uvidíme. Skôr ma sere to pravé ucho, kde mi nejde roztiahnuť ani o milimeter viac. Nevieš na to nejaku fintu ???
pre 1_can_be_1: haha a zase to musim napisat... nikde napisane nie je ze treba roztahovat 1mm za mesiac... mne trvalo z obycajnej dierky na 8mm za tyzden... a teraz mam momentalne 1,4cm tunely v oboch usiach... z toho lave som roztahoval 5 mesiacov s prestavkami a prave som mal za mesiac na 14mm... a to co sa tyka zatiuahnutia dierky je pravda... ale ja som mal raz tiez 3mm tunely:D:D:D sak to sa stahne jak nic... uz od 8mm je problem
pre LS722524: mozes to ucho podla mna kludne roztiahnut ked je to hentake nznamienko tak nic nehrozi... neboj sa
Lucia mimochodom aj tunely su piercingy:P
Lucia, a urcite teraz cakas ze po takejto sprave si teraz vsetci tunelari vyberieme svoje tunely lebo sa znovu ozval niekto s mudrimy recami.
...hmmm..akoze nechcem tu do toho zasahovat, netyka sa ma to, nemam s tym skusenosti....ale ked to v buducnosti olutujes, tak co potom?? zostanu ti tam take diery ako masajovi:)...ak chces mat poriadne zamestnanie, tak si to nedavaj...piercieng staci... ten das len potom jednoducho dole a mas pokoj...
Je to fajnove....zacal som roztahovat trosku to boli ale prezijem mam asi 3mm a idem si to roztiahnut na 8mm vecsie tuneli od 1cm sa my uz nepacia...:-)
to si nedavaj budeš to lutovat je to otrasne.. važne ..ale ked sa to tebe pači.
Na roztiahnutie je najjednoduhšie použiť slimáky a väčšina ľudí po skúsenosti s nimi na tunel zabúda a nechá si v uchu slimáka, ktorý je stále originálny, jedinečný, a kôli svojmu vzhľadu je veľmi zaujímavý. Taktiež poznám jeden shop kde je ich dostať asi najlacnejšie v republike:.......................................www.slimaky.onlinetv.sk