Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
no ja som to roztiahla takym slimačikom- expanderom to sa da zohnať tak kde predavaju aj ten tunel
no ja roztahujem podomacky stetcom.... ale samozrejme ze su tu aj roztahovaky ale ak nemate peniaze ako ja xD tak vam staci aj ten stetec teraz mam zatial len 5mm tunel ale idem na 10mm...cize v pohode si to mozete roztiahnut zo stetcom alebo inymi predmetmy ....no a k bolesti.... ja som napr ale strasne citliva co sa toho tyika ale tak roztahovanie vobec ale vobec neboli pokial si to ucho neroztrhnete .. ale nemali by ste pokial si doucha hned nezadrbnete 5mm roztrahovak alebo rovno tunel =D to uz sa ani neda ..cize pekne pomali ja si dawam kazdy druhy alebo trti den o 1 alebo 2mm viac a ide to super :)
Dá sa spraviť tunel aj do chrupavky????
Ako mám s tým začať??? a bude to veľmi bolieť???
ahojky,moj priatel ich ma uz asi 3roky no a uz davno neroztahuje a ma asi 8mm ale preco niekedy tak zapachaju?napriklad rano si vycisti vsetko super a vecer uz je taky zly zapach uplne ma to odradza vraj ono sa to nikdy uplne nezahoji,nechapem...ako to mate vy?
Zdravim .... pred par dnami som priatelke spomenul ze sa mi pacia tunely . dnes mi kupila najmensie roztahovatka , tak som si povedal ze sa na to dam .... bohuzial nemam dierku v uchu tak si asi musim dat prepichnut , alebo co ... ako casto sato osetruje a cim???...poradte mi niekto kto s tym mate uz skusenosti...
Dakujem za radu :D
Caute :)
ja momentalne taham z 0.6 na 0.8, najhorise sa dodrzuje pravidlo POMALY, lebo ked ten tunel vidim na stole.. :)
ale k veci:
POTREBNE VECI
alpa na dezinfekciu (ked to bude stipat, tak je zle ale da sa to vydrzat)
nejaky krem nech je to ucho pruzne a hlavne udrziavat ucho stale nakremovane
ZACIATOK
zaciatok je vseobecne najhorsi, pre mna bol strasny problem vopchat aj 0.2cm... hnisalo, bolelo, aj krv sla obcas... toto len treba vydrzat a nevyberat lebo to ucho sa okamzite stiahne.
PROGRESS
po 0.3 to uz ide v pohode, hlavne pomaly, aj ked to laka, ucho mozno bude pulzovat, napuchne, zahnisa - nevyberat, lebo sa to okamzite (1d) stiahne a mozete ist doprdele a zacinat odznova.
pozor: mozno mate v uchu cerstvy 8mm expander ale to ucho je mensie, pretoze sa stiahne okamzite ako expander vyberiete, treba nechat to ucho zvyknut si. clovek co dns napchal 8mm do ucha bude mat urcit mensiu dierku ako ten, ktory uz mesiac nosi 8mm tunnel. ucho je viac nez pruzne :)
TUNELY, PLUGY
k velkosti tunela alebo plugu treba pripocitat 1-2mm, pretoze okraje su sirsie ako stred, aby nevypadaval. cize ak chcem 1cm tunel najlepsie bude 1.2 expander :) (ak nieje srobovaci)
stala sa mi neprijemna vec ale, mala som 0.4 silikonovy tunel a ucho sa mi okolo stiahlo tak, ze sa nijako nedal podobrotky vybrat, proste som si krasne natrhla ucho, ktore mi tyzden hnisalo, pulzovalo bolelo...
KONIEC
ze sa to uz nestiahne - blbost. kamaratka mala 1.5 uplne v pohode a zrazu sa jej to znpacilo, vybrala to a za dva tyzdne sa jej ucho stiahlo tak, ze zdialky nevidno ze tam vobec taku dieru mala.. aj ked zblizka to trochu vidno, ale podla mna sa jej to este spravi :)
prepacte za chyby :)
ak by niekto chcel poradit - leo.rnbw@gmail.com
WE LOVE TUNNELS