Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
mno ak chces mat dieru do ucha na trvalo...daj si tunel nad 8mm...pretoze diera do 8mm sa ti este zrastie ale nad...uz nie lebo to bude as velmi veľka diera
no v jednom uchu mam 10mm a druhe som zacal roztahovat za 3 dni som dal na 7mm :-)
Mam 1x16mm a roztahujem druhe ucho momentalne ;). Tie reci, co su tu ohladom toho, ze ostanu velke diery a ja neviem co...Je to dost velka blbost. Koza sa sprava ako guma, takze sa to minimalne stiahne na malu velkost. Sam poznam ludi, co mali 30mm tunely a teraz nosia take 8mm a v pohode s tym aj v praci su ;). Uz davno nezijeme v komunizme, ze sa na ludi pozera podla toho, co nosi, ale podla toho co vie ;).
jezis delfín furt nesranduj ! :D kristušád nemíšaj sa ked nevíš o čem
fiha! čo to to neodkukate od domorodcov! vec si tam strč cedečko
ja som dal 9mm za tyzden...:-)
PančušQaa: roztahovak sluzi na roztiahnutie ucha aby si tam mohla dat tunel.... to je ta derava nausnica:D:D:D:D
ahojte chcela by som sa spýtať aký je rozdiel medzi rozťahovákom a tunelom?
hhhhhmkmkmkk: tak mi daj nick tvoj na pokec a ja ti s radostou pomozem:)) ja som mal rovnaky probleeem ako ty.... ver mi
Ja mam 2x 20mm :) a stiahne sato, v pohodicke nie uplne,ale na male urcite