Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
aha cize to mas fialove... no taky isty problem som maval aj ja....ale ma to hned preslo... mozno nastal tzv blow out ale pochybujem.... no nechaj si tam tunel alebo popripade roztahovak ktory si nosila a umyvaj si to casto a pockaj kym sa ti to poriadne zahoji
Mne sa roztrhla cela vnutorna cast diery! Som roztahovala z 13 na 15 mm a cele som to mala az fialove a som vybrala tunel a cele to mam skrvavene roztrhnute..co mam robit ???
sakra ja mam problemy s pravym uchom:-/ inak v lavom som mal tunel 15mm ale som ho na tri dni vytiahol aby sa mi stiahlo ucho stiahlo sa mi na 6mm a teraz som ho zas roztiahol na 12mm... a prave mam na styroch momentalne a ide to tazsie ako lave ucho...
ja som si roztahoval usi ihlicami...a v pohode som si dal obe usi na 5mm.-.potom..na 8 a teraz mam 13mm tunely v oboch usiach..len za par dni
ehm neviem ci je alkohol spravny... moc vysusuje pokozku radsej si to cisty antibaterialnym mydlom protex alebo dentoll je to velmi dobre na usi
no... cawte precitala som si to vsetko podrobne co tu pisete.... a mozem vam povedat z vlastnej skusenosti..., ked mas viac nez 8mm dierku tak ti nezrastie uplne....moja sesternica ma 14mm .... aa rodicia jej na to nic nepowedali...len si nenechajte nahovorit aby ste si to vybrali ze je to skarede atd.... ptm vaas to bude mrziet ze ste si uz tolko toho vytrpeli a nic z toho..... takze.... a este nieco.... pre ZACIATOCNIKOV: _ _ _ Takze zacnite tak,vezmite si od mamy ihlicu taku aku nepotrebuje odstiknite z nej koniec samozrejme ten ostrejsi,... vydezinfikujte ho,... potom si namastite ucho a aj tu ihlicu... a pomaly si ju dajte do ucha,... ja viem ze to boli... (ale treba nieco vydrzat) ,.. potom si to tam nechajte aspon pol dna... potom to vyberte umyte si dieru vodou aj ihlicu a nakvapkajte si do diery alkohol a namazte nim aj ihlicu a znova si ju dajte do ucha... (aspon ja to tak robim) ... potom vam ucho trochu napuchne a bude trosku hnisat a krvacat ale treba to vydrzat ... mne to trvalo takych 5 dni kym mi to odpuchlo..... ale ja som si pri tom este zvacsovala slimakom takze.... je to narocne ale da sa to vydrzat...potom si z len kupte slimaka a zvacsujte na potrebnu velkost.... ja som myslela do buducna takze som zostala na 8 mm.... a tak mam istotu ze ked sa mi to prestane pacit tak si to vyberiem a dierka mi zarastie.... =) aa na ti eblbe keci profesorov neverte ze vam to prepichne tepnu aa takee blbostii.... neje to pravda este nepoznam cloveka ktory by na to zomrel.... takze..xD=P.... len chodte do toho aaa vyydrztee...urcite to nevzdavajte....:P a limakov si mozte vyrobit a samozrejme aj kupit cez internet... ;) aa mne osobne sa to moc pacii.... aa toto s tymi rodicmi.... tak u nas to tak bolo ze ked som si prvy krat pchala do uska slimaka tak som newedela a kamoska ma drgla aa na koniec mi presiel slimak cez uchoo aa akoze strasne to bolelo ale prezila som... a vydel to len moj otec...a ked ma uvidela mama...tak ju skoro porazilo a uz na mna krici ze to mam nechat tak ...ale ja si stojim za svojim...a nemienim to vybrat.... aa este nieco na koniec...NEZABUDNITE SI TO ASPON 2-KRAT DENNE CISTIT ! ...-a toto ze to smrdi neviem s kade to beriete ja som na takeeho slimaka v uchu alebo tunel v uchu nenarazila co by smrdel...vsak sa o to musis starat..! ! ! :P
a najlepsie mas ked si das roztahovak a robis to co najpomalsie najlepsie je kazdy mesiac 1 az 2 mm ale mozes aj rychlejsie podla toho ake mas usi a nebudes stym mat problemi a da sa este rozrezat ucho ale to len na male velkosti
no robit rychlo tunel neni najlepsie riesenie lebo raz to mozno budete chciet stiahnut a tym ze to urobis rychlo tak sa poskodi to ucho a mozesa stat ze aj mala velkost sa dobre nestiahne tak na to davat pozor :) .... ale celkovo ani mna to nebavy ale radsej to robim pomalsie asi uz 4 roky :)
tak je to mozne... akle potom mas vies aku sancu na stiahnutie... lebo rychlim roztahovanim si si natrhol vela miest a bude problem aby sa to stiahlo naspak
ja som si z 0 na 8 mm roztiahol dieru v priebehu hodiny a este v tej hodine som si tam nasroboval tunel robil som to vo vani a bolelo to jak cert lenze mna nebavi cakat nato