Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tunel do ucha

Redrum

Čaute. Dúfam, že to nebude príliš odveci, ale ja osobne tunely nemám a pravdepodobne ani mať nebudem, ale potrebujem radu ohľadom iných piercov. Tzv. "Circular Barbell" vopchám do ucha úplne v pohode, avšak problém mám s "Captive Bead Ring", na ktorý potrebujem cca 2 mm dierku, čo nie je tak veľa, ale do tej mojej (dával som si nastreliť) sa skrátka nezmestí. Oplatí sa kupovať rozťahovák kvôli takej malej dierke, alebo by ste mi vedeli poradiť nejako inak? Ďakujem :)

SmAjlinA

p0pcorn_girl : to že ťa bolí na dotyk je myslím úplne normálne , len teraz neviem či si si ho tam narvala alebo na to šla postupne :), hrubšieho si nedávaj kým ťa uško bolí, alebo ked si ho pretrieš alpou a stále štípe, ak teda chceš väčšieho tak tento tvoj čo ho máš uchu by sa ti mal v pohode bez bolesti celý pretiahnuť cez ušnú dierku. takže až potom , je to predsa len istejšie takto to robiť ...a ináč..ja som sa so slimákom normálne kúpala v sprche , a nič sa mi s dierkou nestalo takže tak ..ale pre každého platí niečo iné ...

p0pcorn_girl

Aoj, slimáka mám už deň a pól...Začala mi spodná časť ucha opuchať ale nie veľmi a všimla som si to včera tak som ho dnes vybrala vyčistila namastila a vložila späť...Bolí na dotyk.. Inak ani neviem, že ho mám =D..Neviem čo mám robiť..či ho vytiahnuť, nechať ho v uchu a prečkať...
Doposiaľ som sa sprchovala v letnej vode a snažila som sa ochrániť slimáka pred vodou....Je pravda, že keď sa umývam v teplej vode stiahne sa mi dierka a nevytiahnem ho späť?? A kedy si navliecť hrubšieho?? Poóóc =)

tajny

ked si chces sprawit tunel je to najlepse roztahovakom .. kupis ho na nete .. alebo v niakych obchodoch s pircingamy ... nerostahuj to rychlo lebo sa ti moze roztrhat ucho pri vecsich welkostiach .. bb

carenttx

mala som v jednom uchu 6mm tunel.. ako som ho vryla do ucha, už som mala objednaný 8mm a hneď, ako mi prišiel, už bol na ceste 10mm :) a hneď potom nasledovalo ďalšie ucho :D kto začne tak ľahko neprestane :P

rozťahovanie mi prišlo v pohode (asi aj preto, že piercingy ako industrial, rook sú celkom drahé a u rodičov tak ľahko neprejdú), ale keď sa obzriem naspäť za všetkou tou krvou, hnisom, smradom, napuchnutými ušami (dokonca sa mi pri pravom zväčšila aj uzlina), tak musím povedať, že je to dosť nechutný proces. :D

ja som rozťahovala čo najrýchlejšie, cez krv a všetko, nikomu by som to neodporúčala, ale málo ľudí to vydrží rozťahovať pomaly :D

ak by mal niekto nejaké otázky, napíšte mi na mail :)

viki_:)

Mucikee: s tým štetcom máš pravdu :D ale myslim si že kazdy ma stetec/sparatko/ihlice/vrchnaky od pera doma takze to by ani taky velky problem nebol :P no a s tym predavanim slimakov a atd. no chcem najst obchod kde to nebude predavane za nekrestanske ceny :D no v nasom meste je iba jeden taky obchod ked sa nemylim takze smolu mam no :( :D

Mucikee

viki_:): __ no podľa toho do akého obchodu chodíš.. ;) ja ich vyrábam a niektoré predávam doslova že na centy,.. a take krásne 6-8mm za dva ečka,.. to už záleží na predávajúcom,.. lebo už s ami stalo že som videla ako do jedného obchodu prišla baba a doniesla slimákov a predavačka ich od nej kúpila za par éčok a ona to potom predávala za 6€ jedného,.. tak to je svinstvo podľa mňa,.. a ten kto to naozaj chce, ho neodradí pár éčok.. :D:D a otot s tými štetcami,.. aj to záleží na tom aký štetec je.. ;) ale za tie peniaze čo si kúpiš jeden štetec si kúpíš už aj slimáka.. :D:D

inac , nieje to vobec lacne teda, ak si kupujete roztahovaky, expandery a slimaky v obchodoch, doslova ma odradzavalo davat tolko penazi za slimaka alebo ostatne roztahovaky o euro viac len pretoze je väcsi o 2 mm, za jedneho 3-4 mm som dala 4 ečka, a potom čim väčši tak stale sa cena zvyšuje o euro, dost ma prekvapilo ze mam dat za jedneho 10 mm slimaka 10 či 11 euro ked si jeden pár na ebay.com mozem objednat za ani ne 3 dolare, no ale kto to chce mat pekne a neboji sa investovat tak je to okej :) na mna je to dost no ..drahe ..a s stetcami alebo neviem jakymi sparatkami vam neodporucam roztahovat ....od kremu alebo alpy sa drevo alebo lak moze zacat leptat a to dopadne hojojoj :D a nemusi sa to prejavit hned ale az po case..to jest asi vsetko :P

ja mam momentalne 6 mm na obidvoch usiach a môj ciel je 12 , uz mam aj objednane tuneliky a expandery, rozhodne odporucam stranku ebay.com , najdete tam vsetko aj to co nechcete :D , rozhodne najtazsi je zaciatok bolelo to jak sviňa no aj malo preco pretoze som si tam hned pchala ten 6mm expander, tak som si kúpila mensieho slimacika a s tym to uz slo , myslim ze mal tak tie 3.5-4mm ,avsak davala som ho tam postupne a za tyzden plus minus 2 dni som to mala zahojene a hurá na 6 mm :) ten som si tam nechala tak tie 2 tyzdne ale poviem vam , strasne mi na tom zalezalo takze som si to dezinfikovala niekedy aj 4-5 x do dňa :D potom som si kupila slimaka 8mm dala som si ho tam v pohode uplne celeho co ma prekvapilo a zase dezinikovala a dezinfikovala ..po 3 dnoch mi zacal hnisat a krvacat tak som si ho vytiahla a dala znova 6 mm expander , teraz cakam kedy sa mi pekne zahoji dierka aby som v roztahovani mohla pokracovat s peknym zdravym uskom :P , rozhodne to uz tak neuponahlam :)

Alic

Čauko,volám sa Alica mám 17r, a pred dvoma rokmi som si dala tunel do ucha. Najprv som si dala len 1cm,no prepadla som tomu, a rozťahovala som ďalej. Darmo mi ľudia mohli rozprávať,že to nieje zdrávé,a že v ušiach sú nervové ukončenia :-) Roztiahla som si ľavé ucho až do 2,5cm. A koniec. Jedného krásneho dňa som sa zobudila a videla som to, po čom mi zostalo až zle. Ucho som mala celé fialové a začalo mi hnisať. Odumrel mi ušný lalôčik. Prešla som na bilingválne gymnázium na ktorom požadovali seriózny vzhľad. Takže,musela som milý tunel dať von. Lenže ďalší problém bol v tom,že po tom mi zostala nechutná,zapáchajúca a ovísajúca diera v uchu. Naši sa rozhodli za konzultácii môjho lekára ísť na plastiku ucha. 24.8.2010 mi budú robiť plastiku. A to len preto,že som si nedala povedať. Nuž,bolo to v móde :-)

Tým som chcela povedať to,že nikdy tomu nepodlahnite,nieje to lacná záležitosť. Držte mi palce :-)