Nedokážem nájsť tú pravú babu

Príspevok v téme: Nedokážem nájsť tú pravú babu
Nobody_123

Dobrý večer.
Onedlho budem mať už 25 rokov a dosť ma trápi , že sa mi podarilo nájsť len dve ženy, no nakrátko ...nejde mi ani tak o ten počet, že som ich mal tak pomerne málo, mne by stačila aj jedna, no skôr ma trápi, že to vždy skončilo do mesiaca a pomaly na tej istej chybe - hádky ...chcel by som sa toho vyvarovať..
...viete mi poradiť, ako by sa mi už v tomto mohlo dariť a ako by som mohol konečne nájsť tú pravú?
...myslíte si dievčatá a ženy, že by táto informácia, že som mal jednomesačné vzťahy, kde som ani nezískal sexuálne skúsenosti, mohlo tú budúcu ženu odradiť? ...myslíte, že sa jej to môže zdať na mne divné?
Ďakujem za názory.

Nobody_123

Vegetarish: Tak áno, mal by som možno na takých stretkách skôr šancu, no nepoznám dobré kresťanské stretká poznáš nejaké? ...som akurát tak len na kresťanskej zoznamke a to bol pre mňa len škoda času za vytvorenie si účtu, lebo nakoniec odomňa chceli peniaze, správy som ani nevidel a tak som sa na to vykašľal

alexxxxx

to co pises nieje pravda

su stale dievcata ktore chcu normalneho frajera a nepotrebuju k zivotu Bmwcko ani nic take :)

hlavne sa nezacni nikdy lutovat, lebo ked ma zena pocit, ze si zufaly tak uteka kade lahsie

Nobody_123

Dnes už celkovo pre takých ako ja len ťažko nájsť ženu ...som úprimný, slušne vychovaný chalan, ktorého nie je záujmom vymetať podniky a nie som taký čo žije z ošklbávania rodičov a rozmaznávajú ho peniazmi a keď má BMW-čko robí frajérka ...tak jasné, že po ňom idú, lebo dnes len peniaze všade samé tie hnusné peniaze a prvoradejšie pred láskou :(

Nobody_123

Nobodymu: tak niečo na tom je pravdy, lebo aj ja dostávam nejakú averziu k moc pekným ženám :D ...je to skôr kvôli ich charakteru, čo ma viac zaujíma od vzhľadu ...to že je pekná je jedna vec, ale ak si mám vybrať tak omnoho skôr kvôli charakteru a nie kvôli tomu, aby mi celý deň na nej stál :D

Nobody_123

chapem ta: Tak takú ako si opísala že nie si, by som chcel, no neviem kde takú nájsť :( ...ja tiež nenavštevujem diskotéky a bary, lebo ma nebavia už len tým, aké baby tam chodia, ako sa správajú, že im ide len o kvalitné pretiahnutie a prachy ...taká frajerka, čo by cez víkend robila rohožku na diskotéke pre chlapov s plnými vajcami ja mať nechcem a tie dievčatá sa mi hnusia ...kamarátka sa mi raz čudovala, prečo tak nemám v láske veľmi pekné dievčatá a je to pre toto, že sú to vo väčšine tie diskotékové povrchné, hnusné a nafúkané typy, čo pohŕdajú normálnymi chlapmi, čo by ich ľúbili ...preto proste keď si mám vybrať, tak radšej takú v pohode vzhľadovo, lebo to hneď ja poznám, ktorá je zlatokopka ...šiltovka to istí u nich a nagélované nechty :D

Mesačný princ

Nobody_123 - väčšie množstvo ľudí = väčšia šanca nájsť tú pravú

Naozaj sa ti to nepodarí ak budeš sedieť doma, ale ani v príde, tam nájdeš akurát veveričky :D
Budeš jednoducho musieť ísť aj tam, kde si nikdy nebol a na také miesta, na aké väčšinou nechodíš a potom uvidíš.

Nobody_123

Stále by som to chcel nechať na čas, no sa bojím, že takýmto spôsobom nikoho nenájdem, keď navyše ani často nechodím medzi veľkú masu ľudí

Nobody_123

chapem ta: ani ja som nezažil od baby vyznanie citov, ani návrh z jej strany na vzťah :/ ...proste vždy som to musel len ja začať a zrejme nemám na toto až taký dobrý nos ako sa hovorí :D a tie baby čo som si našiel neboli pre mňa fajn