Nedokážem nájsť tú pravú babu

Príspevok v téme: Nedokážem nájsť tú pravú babu
Nobody_123

Dobrý večer.
Onedlho budem mať už 25 rokov a dosť ma trápi , že sa mi podarilo nájsť len dve ženy, no nakrátko ...nejde mi ani tak o ten počet, že som ich mal tak pomerne málo, mne by stačila aj jedna, no skôr ma trápi, že to vždy skončilo do mesiaca a pomaly na tej istej chybe - hádky ...chcel by som sa toho vyvarovať..
...viete mi poradiť, ako by sa mi už v tomto mohlo dariť a ako by som mohol konečne nájsť tú pravú?
...myslíte si dievčatá a ženy, že by táto informácia, že som mal jednomesačné vzťahy, kde som ani nezískal sexuálne skúsenosti, mohlo tú budúcu ženu odradiť? ...myslíte, že sa jej to môže zdať na mne divné?
Ďakujem za názory.

Nobody_123

No vidím, že ste mi oživili tému.. :D ...už som myslel, že bude ležať prachom a ja teda, že budem čakať a hľadať ďalej a snáď že dakde raz tú dievčinu nájdem ...ďakujem teda za rady :) ...v mnohých prípadoch boli príjemné a vidím, že sa mi snažíte pomôcť nájsť tú správnu babu, no je to zložité, lebo mi nie je dopriate a nenaskytla sa mi tá možnosť ešte nájsť tú normálnu babu :)

vegetarisch

Tak este vyskusaj na krestanskych stretkach. Tam su aj panny, tym by sa nejaky neverny a hnusil a taky, co mal vela zien v posteli, tiez je vacsia pravdepodobnost, ze su tam skromnejsie dievcata a nie nejake zlatokopky. Mudra zena hladajuca si partnera oceni, ak je muz, co sa o nu zaujima, skromnejsi a ustupcivy dobracisko, ochotny robit kompromisy, verny, pred vztahom panic, usilovny a pracovity, co sa roboty tyka a nie nejaky lenivec poflakujuci sa na simulantskych marodkach, ktory uz pretiahol pol mesta a kazdy piatok chlastat musi. Krestanky hovorievaju, ze maju dobrych muzov vymodlenych :) Nevyzreta a hlupucka potrebuje mat alfa samca, namyslenca a nafukanca, co sa nad nu vyvysuje a neprechovava k nej uctu, sice pri takom bude citovo a psychicky len trpiet, ale ona to nevie, lebo je nevyzreta. Mudrej zene sa namyslenci a nafukanci hnusia. Zlatokopka zase musi namyslenost a nafukanost partnera pretrpiet, pretoze bohaci byvaju prevazne len taki. Na tych krestanskych stretkach by si mohol najst prave taku, aku hladas. Samozrejme za predpokladu, ze si krestan. V BA je jedno krestanske centrum, kde sa stretavaju mladi vysokoskolaci, ale ked sem napisem jeho nazov, admin mi ho vymaze... tak ho radsej nenapisem. ale to si vies zistit. Zhrniem to tak - nemal si stastie na taku, ktora ti je povahovo podobna. Ukoncit po kratkej dobe vztahy s falosnicami a zlatokopkami a inymi pre teba nevhodnymi individuami bolo to najlepsie riesenie. Inac, stara dievka a stara panna po 30tke, ktora si vie na seba slusne zarobit, a teda nie je odkazana na prachy od chlapov, ani od nikoho a zije si len sama pre seba, zije ovela stastnejsi zivot ako nejaka absolutne neschopna zlatokopka zmachlena kilom make upu, ktora okrem roztahovania noh ine robit nevedela. Ta musi znasat namyslenost, nafukanost, ponizovanie a bitky, alkoholizmus a ine veci, terorizovanie, musi sa prisposobovat, skakat jak chlap piska, drzat hubu a plnit jeho prikazy. Prilis vysoka cena za tie prachy, nemenila by som ani s jednou takou.

Mesačný princ

chapem ta - no vidíš, inak jedincov ohrozeného druhu je často veľmi málinko a často sa nenájdu a druh vyhynie.

Nobodymu

Nobody, opravim ta. Kazdu HLUPU zenu to taha k badboyovi, zda sa ze vacsinou cim atraktivnejsia tym viac ju pritahuju badboys teda tym hlupejsia. Mudra zena si dokaze nekonecne vazit dobreho slusneho verneho velkoryseho chlapa s velkym srdcom ktory ju uprimne lubi, a mu tu lasku vratit. Atraktivna + mudra, to je dnes ozaj velmi vzacny nalez.

chapem ta

Ahoj, uplne ta chapem lebo mam ten isty problem ako ty. Na mna sa bohuzial lepia bud starci, ockovia s detmi, uchylaci, uz to skusal aj kamos ktory mal v tom case frajerku alebo zufalci. Boli aj taki ktori sa mi bali povedat ci sa dame dokopy a tak po niekolkych mesiacoch sa ozvali emailom alebo spravou ze boli do mna vraj zalubeni. Ale nikto sa nikdy nepokusal o nic, ziadny navrh na vztah, ziadne vyznanie citov proste nic. Najhorsie na tom je ked sa ma ludia zacnu vypytovat preco take pekne mile dievca nema frajera. No preco asi? Lebo som sa asi nikomu nikdy nepacila. Vidim ake typy bab si chalani vyberaju ked idem mestom. Nemozem zato ze nemam umele nechty, riasy, kozy, papulu, ani nevysedavam na kavickach a bohuzial mojou zalubou nie je chlast, fajcenie, nakupne centra, handry, primitivne reality show ani strkanie sa do prdele a vyciciavanie chalanov. Co uz, asi som nevhodny typ pre dnesnu spolocnost, v ktorej sa uz nenosi mily zjav, slusne spravanie, pracovitost a mozog v hlave :D :D

Mesačný princ

Nobody_123 - a aký máš problém? Veď nech hľadajú zlých chlapcov, tak aj dopadnú.

S partnerom, ktorý ich mláti, podvádza, pije, berie drogy... alebo ostanú samé s deťmi na krku a potom sa akože spamätajú :D

Neblázni :O Maj trošku hrdosti a nerob nám hanbu!

Veď ich nechaj žiť, čo chcú to majú. Ak chcú byť celý život klamané, či otĺkané je to ich problém. A ak sa chcú cítiť menejcennými je to tak isto ich voľba. Nech si užijú a nech potom plačú po fórach akých majú partnerov :D

Ži si svoje a maj na háku. Každý má taký život, aký si vyberie. A do života mu prichádzajú ľudia, ktorých potrebuje, aby ho niečo naučili. Do toho môjho chodia síce také zvláštne bytosti a je to sakra ťažká vysoká škola, ale načo by som riešil či sa nejaká žena radšej nechá mlátiť alebo podvádzať? Nech to má ak jej to robí dobre :D

Ja by som zase takú ženu nechcel a je po probléme :D

Johanka25

Je to na vela pisania a hľadania pravej príčiny ale zo zvedavosti odporúčam videa Davida Hanca na youtube mozno najdes odpovede pri troche umpimnosti k sebe samemu:)

Nobody_123

Mna to nikdy neťahalo ku zlému dievčaťu, preto sa mi to z tej ženskej strany zdá proti srsti a ako keby nerozmýšľali a nevedeli čo chcú ...potom chalan môže aj 40 rokov čakať a buď svoje panictvo vydražiť alebo natočiť nový diel 40 a stále panic, keď tak dlho už čakal :D
...ale mňa už panictvo netrápi, len keby aj všetky ženy to takto brali :/

Nobody_123

Takmer každú ženu to ťahá k badboyovi a chudák dobrý chlapec, čo by ju neopustil môže čakať aj 40 rokov na prvý vzťah, ak vôbec stihne dožiť :/

Nobody_123

Ja stále nechápem, prečo to tak ženy ťahá po badboyoch :( ...dosť ma to hnevá a nie si prvá alexxxxx a ja sa potom čudujem čo sa mi celý život nedarí nájsť ženu do vzťahu :(