Nedokážem nájsť tú pravú babu

Príspevok v téme: Nedokážem nájsť tú pravú babu
Nobody_123

Dobrý večer.
Onedlho budem mať už 25 rokov a dosť ma trápi , že sa mi podarilo nájsť len dve ženy, no nakrátko ...nejde mi ani tak o ten počet, že som ich mal tak pomerne málo, mne by stačila aj jedna, no skôr ma trápi, že to vždy skončilo do mesiaca a pomaly na tej istej chybe - hádky ...chcel by som sa toho vyvarovať..
...viete mi poradiť, ako by sa mi už v tomto mohlo dariť a ako by som mohol konečne nájsť tú pravú?
...myslíte si dievčatá a ženy, že by táto informácia, že som mal jednomesačné vzťahy, kde som ani nezískal sexuálne skúsenosti, mohlo tú budúcu ženu odradiť? ...myslíte, že sa jej to môže zdať na mne divné?
Ďakujem za názory.

lLily

presne tak, to boli PRESNE tie neprave....s takymi v zivote nestracat ani len sekundu a odkopnut co najskor a co najdalej...kludne ich mozes prenechat zufalcom, ktori si nimi nechaju otravovat svoje zivoty, nicit svoje nervy a v konecnom dosledku i zdravie

vztah by mal byt oazou pokoja a nie podliehat takymto rozpolozeniam bytosti, ktore si nie su schopne poradit s vlastnymi emociami a obtazovat nimi druhych - na to nech si najdu blbeckov typu kamosky a kamosov - tam mozu nadavat na cele muzske aj zenske pokolenie aj po 70-te, bo nic nepochopili a ak do smrti pochopia, to sa bude rovnat skoro "zazraku", ale tak ich zivoty - ich vec

Fantasyi

To, ze sa zena na teba pozrie a usmeje, neznamena, ze sa jej pacis :) muzi su hrozne domyslavi.
Nehladaj chybu u nich, ale u seba. Mozno, ked si vo vztahu, im davas dovod na hadky a ziarlivost. Nie je pre teba jedina, nedavas jej pocit istoty, cumis na ine, komentujed atd.Neviem, hladaj si v sebe chybu sam.

Nobody_123

iLily: viem, že to nie je len o charaktere, no nakoniec stále sa to časom vyvŕbilo tak, že ona bola príliš rozdielna a hádavá ...sám nechápem, prečo sú ženy tak hašterivé ...ja sám som kluďas a pohodár ...nič som s ňou neriešil hádkou, no ona žiaľ hej a upodozrieva ma za neveru, čo je totálna nepravá, ale nedalo sa s ňou a mal som šťastie na zlé povahy žien

Nobody_123

Jjjhhh: tak každý má svoje chyby ...aj ja určite, no považujem sa zdravého a rozumného chalana, ktorý toho veľa dokáže v živote, keďže už nemám otca, no dokážem už fungovať ako dospelý muž a ženu milovať a postarať sa o ňu, len neviem čo sa deje, ale i napriek tomu nemám frajerku :/ ...škaredý nie som, keďže dosť báb sa na mňa pozrie a niektoré aj sa usmejú, no neviem prečo, ale vidím, že dávajú ruky odomňa čo sa týka vzťahov ...dosť ma to už štve a rád by som to zmenil, lebo ja by som už túžil po vzťahu, lenže nie je mi to stále dopriate :/

lLily

no bohuzial vztah neni len o charaktere....ja stretla mojho skutocne prveho tiez v podobne tvojom veku ci trosku neskor, ale musim povedat, ze charakter moze lasku iba doplnat, nie jej velit, pretoze dohodnut a dorozumiet sa da skoro s kazdym....zhoda je uz vzacnejsia, no ani ta este nezarucuje aj hlbsie sympatie a lasku

Nobody_123

ILily: máš pravdu ...určite sa baby zmenili a priznám sa, že aj ja by som radšej chcel mať tu teraz charakter ľudí z minulosti, pretože ľudia boli určite lepší, priateľskejší, nezávideli si tak majetok a vedeli jeden druhému pomôcť ...a hlavne baby neboli tak prefíkané, povrchné a neľúbili chalana len pre peniaze, čo ja každý deň vídam, keď idem mestom ...ten kto hovorí, že to má chalan v dnešnej dobe ľahké si nájsť ženu je na omyle, lebo nemá a aj pokiaľ by si želal nájsť milú a rozumnú babu alebo normálnu ženu, tak to má neskutočne ťažké ...teda aspoň v mojom prípade to tak je :( ...celkovo v dnešnej dobe to nie je žiadna výhra hľadať a už ma napadalo pri ich charaktere, že ja radšej ostanem sám a budem si sám žiť

lLily

no ono vacsina muzov i zien nestoji vobec za nic za posledych 50 ci 100 rokov...mozno viac, a je to aj kvoli rodinam v ktorych vyrastali a zili ako cez kopirak svojich rodicov, ktorych zivoty nasledovali ako husy - v nicom sa nepoucili
ja byt muzom, tak som rozhodne ovela radsej gayom a o zenu ani nezakopnem