Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedokážem nájsť tú pravú babu

Príspevok v téme: Nedokážem nájsť tú pravú babu
Nobody_123

Dobrý večer.
Onedlho budem mať už 25 rokov a dosť ma trápi , že sa mi podarilo nájsť len dve ženy, no nakrátko ...nejde mi ani tak o ten počet, že som ich mal tak pomerne málo, mne by stačila aj jedna, no skôr ma trápi, že to vždy skončilo do mesiaca a pomaly na tej istej chybe - hádky ...chcel by som sa toho vyvarovať..
...viete mi poradiť, ako by sa mi už v tomto mohlo dariť a ako by som mohol konečne nájsť tú pravú?
...myslíte si dievčatá a ženy, že by táto informácia, že som mal jednomesačné vzťahy, kde som ani nezískal sexuálne skúsenosti, mohlo tú budúcu ženu odradiť? ...myslíte, že sa jej to môže zdať na mne divné?
Ďakujem za názory.

Mesačný princ

Neviem čím to je, ale čím som dlhšie na tomto fóre a čítam reakcie žien na niektoré témy, tak sa mi doslova sprotivili. A to isté sledujem aj v realite... asi mám tiež komplex

lLily

kym si tento svoj komplex bfcc nevyriesis, tak budes zeny IBA zneuzivat na dokazovanie si cohosi co nejsi schopny dosiahnut celkom sam, alebo budu zneuzivat ony teba

takze na tu pravu mozes nazatial CELKOM zabudnut...mozno sa ti okolo 60-tky zmenia priority a vtedy tvoja laska moze vstupit aj do tovjho zivota, dovtedy tazko

BJ 2

bfcc

este raz pisem, ze dovod, ze nemas babu, nieje tvoja vyska, ale to, ze mas komplex z toho. Teda oni vycitia, ze si zakomplexovany a preto ta nechcu. Sebavedomeho nizkeho muza chcu, netvrdim ze kazda, ktora je od neho vyssia, ale 165 cm bab je stale vela, a takym nevadi, ked je muz o 4 cm vyssi. Co tu taras nezmysly, ze 170cm chlap nikdy nebude mat babu. :) Komplex mas, a preto nemas babu, nie kvoli tej malej vyske. :)

vega 2

bfc,
je to hlupost co si napisal,, poznam nizsie dievca, velmi pekna a frajersky typ, co si v podstate ona sama vybera frajerov :D ona bali :D, a vybera si len prave nizsich, pretoze aj ona je nizsia, asi 160,,, je vela nizkych zien, a nepasuje to moc, ked ma dievca 160-, a chalan 190+...,, nizsie pasuju k nizsim, vysoke k vysokym...

alexxxxx

to, ze mas 169 cm neznamena ze ostanes sam.... kamoska ma 180 a jej frajer 165-170 neviem

a neviem co tu tarate vsetci, mna by sice trochu odradilo, ze chalan je vo vysokom veku panic, ale tak ked je tak laska da sa vsetko zvladnut :)
a nestraste ho ze ma cakat do 40 a taketo bludy boze niektori ste tu ako demotivacne komando.....
ak by ti bolo smutno a chcel by si o tom pokecat tak daj vediet nechce sa mi tu vypisovat :D

jjjhhh

Problem nemusi byt v tebe, ak si nemozes najst dievca.Zena potrebuje predovsetkym niekoho s kym sa moze pochvalit pred kamaratkami. Samotna Rodina ani muz nie su pre nu dolezite. Dolezite je len to, aby mala pocit, ze jej kamaratky zavidia a vtedy sa citi ako najvacsia matrona medzi nimi a chrochta blahom.

bfcc

Koľko meriaš? Máš 180cm a viac? Ak áno tak by nemal byť problém nájsť si babu... ja mám 169 a musím sa zmieriť s doživotnou samotou, mám 22 rokov a nikdy som ani babu nemal a ani nebudem...

Mesačný princ

Ja len toľko k tomuto, že ak by si mal veľa, veľa peňazí, tak je tá prvá stále s tebou. To mi môžeš veriť :)

BJ 2

Uz to tu niekolko krat padlo, ze dievcata zeny chcu radsej panicov (do dlhodobeho vztahu, na zalozenie rodiny), a hlavne v neskorsom veku. Oni chcu, aby si bol ich prvy.
Chlapi si aj tak napriek tomu myslia tie iste veci, ze od velkosti penisu, alebo to, kolko ma sexualnych skusenosti, nieco zavisi. Stale vidia len tie stetky, ktore sa podla toho riadia, ale normalna zena urcite nie.

Prilis precenujuete sex, vztah nieje o sexe. Ak mas komplexy, tak si pre zeny nezaujimavy, ale nie kvoli tomu, ze si panic, alebo mas male sexualne skusenosti, ale kvoli tomu, ze mas KOMPLEXY.