Dobrý večer.
Onedlho budem mať už 25 rokov a dosť ma trápi , že sa mi podarilo nájsť len dve ženy, no nakrátko ...nejde mi ani tak o ten počet, že som ich mal tak pomerne málo, mne by stačila aj jedna, no skôr ma trápi, že to vždy skončilo do mesiaca a pomaly na tej istej chybe - hádky ...chcel by som sa toho vyvarovať..
...viete mi poradiť, ako by sa mi už v tomto mohlo dariť a ako by som mohol konečne nájsť tú pravú?
...myslíte si dievčatá a ženy, že by táto informácia, že som mal jednomesačné vzťahy, kde som ani nezískal sexuálne skúsenosti, mohlo tú budúcu ženu odradiť? ...myslíte, že sa jej to môže zdať na mne divné?
Ďakujem za názory.
Nedokážem nájsť tú pravú babu
*Nobody_123*
Ty si to teda vystihol. :-D
chlapi v mojom veku su zabrani! zien poznam vela nezadanych aj starsich :D
huh nestras s 50tkou paneboze prosim ta :D :D mna desi ze mam vobec 24 už! :D
no vies je to tazke, ja som mala tiez komplikovanu mladost a presla som si fazou ked som mala rada "badboyov" :D :D :D ale tym som si uz presla vdakabohu a teraz naopak by som chcela niekoho normalneho, avsak mam pocit, ze to je uz nemozne :D
asi mi to fakt vracia karma za to co som porobila ale tak clovek sa uci na vlastnych chybach:) urcite nemen to, ze sa k zenam spravas pekne, urcite som si ista ze niektore zeny (aj ked mozno menej) to oceni ale s takou budes urcite spokojny :)
Fantasyi, ty mas fakt tie oci asi len na klipkanie a nic ineho, bo priamo v tejto teme som napisala, ze svojho takeho skutocnejsieho prveho (a zaroven jedineho) frajera som mala v priblizne podobnom veku (o 3 roky som bola starsia) ako ma autor tejto temy, cize kratko pred 30-tkou a ona ma urcite neopustil a nikdy by ma nenechal, ak by som to ja ukoncit nechcela.
Hej, a láskavo sa tu neurážajte ...nikto nie je sopeľ :D
Rád by som si našiel nejakú milú babu, len mám pocit, že v mojom veku sú už zabrané a u mladších mám neistotu, že ma opustia, tak neviem čo robiť?! :/
Aha, tak fajn alexxxxx :) ...pýtal som sa to preto, lebo ak by si mala 50 a viac ako moja mama, tak by si ma len nie celkom dobre vedela pochopiť a ja to aj vidím u nej ako mi ona hovorí, že je to ľahké nájsť ženu, no nie je, lebo ja to sám vidím a sám to pociťujem na vlastnej koži ...sám som už zažil kopu prípadov, kedy mi len ťažkosti spravili ženy za moju dobrotu k nim, tak preto niekedy ani neviem či chcem ženu, keď by som mal trpieť prípady, že by ma ošklbávala o peniaze a nevrátila, keď ona svojou lenivosťou si nie je schopná zarobiť a preto ja hovorím, že staršie ročníky žien ako moja mama o tomto nemajú prehľad a preto sa ja s nikým ani nemám ako porozprávať o tomto ...navyše mi už dávno zomrel otec, tak mám ešte viac strpčený život a som dosť časovo zaneprázdnený celkovo, lebo aj študujem, aj sa starám o dom a aj brigádujem, tak cez to všetko mi ťažko nájsť ženu ...chýba mi tato, pretože mi nemá kto poradiť a som na to sám :(
mam tolko co ty :D
Faaakt? A kolko mas ty maly sopel za sebou vztahov? Kolko rokov s tebou vydrzal nejaky chlap? Ziadny, lebo si tu pisala, ze si este vztah nemala, tak co tu trepes prosim ta o veciach, o ktorych nemas ani tusenie? Tam sa hraj este s babikami.
na nicom sa nemusi pracovat, vsetko ide ked sa OZAJ chce
ale ak ta bavi lopotit sa za niecim s vyplazenym jazykom a driet na tom, nikto ti to nebere, len potom budes zbytocne skuvinat a hadzat vinu na druheho, bo si za to mozes celkom sama, nikto iny...to si pamataj, ked v buucnsoti budes haldat chybu v chlapovi (ako teraz v autorovi tejto temy) s ktorym si CELKOM, ale CELKOM dobrovolne