Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedokážem nájsť tú pravú babu

Príspevok v téme: Nedokážem nájsť tú pravú babu
Nobody_123

Dobrý večer.
Onedlho budem mať už 25 rokov a dosť ma trápi , že sa mi podarilo nájsť len dve ženy, no nakrátko ...nejde mi ani tak o ten počet, že som ich mal tak pomerne málo, mne by stačila aj jedna, no skôr ma trápi, že to vždy skončilo do mesiaca a pomaly na tej istej chybe - hádky ...chcel by som sa toho vyvarovať..
...viete mi poradiť, ako by sa mi už v tomto mohlo dariť a ako by som mohol konečne nájsť tú pravú?
...myslíte si dievčatá a ženy, že by táto informácia, že som mal jednomesačné vzťahy, kde som ani nezískal sexuálne skúsenosti, mohlo tú budúcu ženu odradiť? ...myslíte, že sa jej to môže zdať na mne divné?
Ďakujem za názory.

lLily

no bohuzial, toto sa neda uponahlat ani vynutit

da sa na to len bud zanevriet a zostat sam alebo sa do toho zufalo vrhnut s kymkolvek kto uz tiez nechce dalej cakat

Nobody_123

Proste mám pocit, že to neboli pre mňa správne baby napokon, i keď som veril a dúfal, že by to mohlo byť na svadbu, no nestalo sa tak a v oboch prípadoch to ukončili oni. Táto téma ma trápi, lebo čas beží a chcel by som si do 30 nájsť tú pravú, lenže nemám na takú šťastie a neviem ako docieliť to, aby som ju našiel.
Problém tiež vidím v tom, že vzťahov som nežil a je medzi mnou a babou nesúlad, lebo ja len vzťahov začínam a oni vedia viac ako ja.

Nobody_123

No nemyslím si to, keď ja som to skôr chcel ako oni, lenže oni boli opatrné ...a stretával som sa s nimi, takže verím, že najmä v tom mojom druhom prípade to mohol byť vzťah, no všetko bolo fajn, dokiaľ ju neprešla pretvárka ...nerozumiem dievčatám, veď ja má svoju tvár a nepotrebujem sa pretvárať, aby som ju ľúbil :(

hehe1

a si si isty, ze to boli vztahy, ked si nemal ani sex? v dnesnej dobe sa ide do postele po piatom rande, tak neviem, ci to necakali aj od teba....