Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj priatel vo friendzone s inou

Príspevok v téme: Moj priatel vo friendzone s inou
petra119

Ahojte, prisla som sem po radu, lebo som zufala zo situacie, v ktorej som sa ocitla.
Vcera som sa hrabala priatelovi vo facebooku a nasla som mu spravy s jeho dlhorocnou kamoskou zo strednej skoly. (Viem, ze som to nemala robit, ale stalo sa bohuzial, bolo to prvykrat a intuicia ma nesklamala...) Zo sprav som sa dozvedela, ze prvy rok aj nieco nasho vztahu (teraz sme spolu 2 roky aj nieco) viedli intenzivne konverzacie a zaroven sa stretavali za mojim chrbtom... Priatel sa mi nikdy o nej nezmienil, ked isiel do rodneho mesta, ze by sa stretol s nejakou kamoskou. Ale chodil za nou a vzdy ked mal kusok volna, mne povedal, ze ide nieco vybavit alebo ze ide za kamosmi. Pisal jej ako mu chyba, ako ju ma velmi rad, ze je najkrajsia zena aku pozna a keby bol lepsi vesmir, tak ako by s nou rad bol... Z jej strany to vyznievalo akoby ho dala do friendzone, mala v tom case priatela s ktorym sa rozchadzala a riesili spolu aj jeho. Niekedy spolu aj niekde prespali. Po case jej povedal, ze ma asi priatelku... ale ich komunikaciu to nijak nenarusilo. Cele leto, ked som ja tahala 12tky na recepcii, tak kazdu volnu chvilu isiel za nou.
Pointa je, ze mi tvrdi, ze nikdy spolu nic nemali a on by ani nechcel, lebo je sebecka a divna povaha. Vraj mal vtedy tazke obdobie a chcel sa so mnou rozist, pretoze nevedel ako si poradit so zavazkom, kedze som bola jeho prvy dlhy vztah. Vraj jemu sa jeho spravanie zdalo prirodzene vzhladom na ich dlhorocne priatelstvo a nechce o mna prist kvoli takejto veci. Vraj som prva ktoru naozaj miluje a ktora ho vykupila zo smutku...
Ja sa ale neviem preniest cez vsetky tie klamstva, tajne stretavania a pisanie si... Aj som sa ho jeden cas na nu opytala, a klamal mi ze spolu riesili len nieco s mobilom, ked potrebovala poradit. Strasne mi je to luto, ale nebudem mu uz moct verit a zaroven nechcem zahodit ten vztah, ktory sa vyvinul po tom burlivom obdobi... Uz si spolu od decembra nepisu a od cca marca jej uz nepisal ziadne vyznania ani neboli spolu von. Myslim, ze asi vtedy si uvedomil, co vo mne ma. Citim, ze sa lubime neskutocne, a teraz uz vidim, ze vtedy ten vztah nebol v poriadku.
Dakujem, ak ste to docitali do konca a dufam, ze mi niekto bude vediet dat nejaku radu, alebo iny pohlad na vec, lebo ja uz naozaj neviem, co si mysliet.
P.S.: aby to nebolo take jednoduche, pred 3 tyzdnami sme spolu prisli na opacnu stranu zemegule na rok, a prakticky tu ani jeden z nas nikoho blizkeho nema.

lLily

tiez by som najradsej vystrielala vsetkych klamarov, ale tak nechavam ich zit, bo zivot ich potresta aj sam...ja nesom Boh

livinka25

vo friendzone?
to je čo kriste za výraz??!!!máš 15???

a vysvetlíš nám, načo si sa trepal do austrálie/ameriky, neviem kde, s ním,keď ťa hnusne klamal??????????

jasné! ver,že s nou nič nemal :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

počas vášho výtahu jej vraVel, že je najkrajšia žena a že chce byť s ňou a každú voľnú chvíľku behal za ňou,keď ty si makal v roobte,
ty kkt to je láska teda až za hrob
boíže, váž si samu seba, je to katastrofa to iba čítaťsprávaš sa akoby bol boh a ty rohoža

on je teda poriadne hnusný klamár, fuj,sa mi chlpy ježia !!!!!! Keby mne toto niektorý chlapo spravil, asi ho zabijem!!a nie s ním idem na rok do zahraničia,bože bože,kto vám naleje dievčatá rozumu do hlavy

lLily

a ak napriek tomu (tej skusenosti) vyhladavas take vztahy, tak je dost mozne, ze si sa totalne zablokoval voci niecomu ovela hlbsiemu, takze budes instinktivne kotvit v kamaratstvach ci v kamarastvach s vyhodami, ktore sa preklopa v cisto milenecke vztahy, pricom si ani neuvedomujes jak velmi si tym ublizujes, tak ako aj tomu druhemu

lLily

"je to len o rozhodnutí a o stanovení si hraníc. O ničom inom."

sak ja velmi dobre viem, ze je to o tom, rpeto mi to pride neskutocne obmedzujuce, ked sa clvoek musi takto brzdit v niecom, co ma tak uzke mantinely.....proste sa nemoze rozbehnut ani ked by chcel

lLily

m.princ: podla mna je to o vnutornom nastaveni cloveka...proste su ludia na vazne vztahy a ludia na kamaratstva - ti co su na kamaratstva su nastaveni aj na milenecke vztahy - tieto dva druhy ludi nikdy nebudu na spolocnej vlne