Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

Fantasyi

Silou-mocou sa toho drzis, ale stastna aj tak nie si. Vies naco su vztahy? Zistis vela o sebe, co chces a to nikdy nepodliezaj. Nikdy sa takto neprisposobuj, ak on sa tiez nechce.
Pusti sa toho a ver, ze najdes cloveka, ktory ti da vsetko, co chces. O par rokov sa na tom budes, len smiat, ze preco si to neurobila skor.
Vaz si samu seba. Ked ti on nechce dat to, co chces a co si zasluzis, da ti to niekto iny.

Mesačný princ

Aj Fantasyi to dobre napísala.

Ty nevidíš to, čo je a naozaj je to najskôr tvoj prvý vzťah s človekom, ktorý ťa nemá vôbec rád! A to som chlap. Ak by ťa mal naozaj rád, tak by sa takto nesprával.

Mesačný princ

neviem111111 ti dobre píše.

Možno existuje aj nejaké iné riešenie, ale....

Sprav si s ním dieťa a uvidíš :D

Fantasyi

Ako na neho zatlacit...
Ty nechces urobit nic, on ma nieco urobit. Preco by mal? Ty nechapes, ze jemu to takto vyhovuje a nemieni to menit? Urcite nie kvoli tebe? Presne taku blbu ako si ty potrebuje, aby si mohol robit, co chce. Povie ti par peknych slov a si hotova. To nie je laska, lebo laska nehlada dovody preco spolu nebyt, ale sposoby ako spolu byt.

Zbytocne ti nieco vysvetlovat. Stale sa tocis dookola a odmietas vidiet pravdu. Ty budes stale cakat, ale nezmeni sa to nikdy. On sa vyhovara. Myslis, ze ked zarobi dost, ze nepride dalsia vyhovorka? Jemu vyhovuje slobodny, neviazany sposob zivota. Tebe nie. Odmietas to vidiet, ale nehodite sa k sebe. Chlap by mal urobit vsetko pre to, aby zena netrpela a neplakala. Ked to nerobi, alebo jej zamerne ublizuje, kde je tam laska??? Vidis ju tam?

neviem111111

akoze co s nim robit ked uz taky raz je? no pochopit, ze je takyto, ze je to takto, ze takto chce zit svoj zivot a toto su jeho ciele. ultimatom ako navrhol mp by som to neriesila, tie podla mna do vztahu nepatria. a aj tak by ostal tam. neda sa to podla mna vyriesit nijak inak nez tak, ze bud sa s tym zmieris, ze teraz fungujete takto a potom sa odtrepes volakde do puste na koniec sveta za nim, alebo prijat fakt, ze to ze ho mas rada neznamena, ze spolu ostanete.

alissia

neviem111111
ja teda ale nvm co robit s nim?ked je uz taky raz? on vie,ze trpima som nestastna ze je tam ale nevie s tym nic robit,povedal, ze takto to musi byt,abny zarobil daco( kupil si velky byt,m nove auto, ) za pat rokov, takze peniaze ma,plus chodi na tripy,dovolenky peru,china, tokyo, australia a take../ja na tieto ztripy nechdoim, enchcem aby mi platil a ja na to nemam/
ae nevycitam mu to ,jeho zivot.
skor som len smutna,ze je praktzicky stale prec a mame vztah na dialku, kto. som nikdy takto nechcela fungovat,on to vie,ale chce zarobit.
potom on vlastne to je tak,ze on robi v Ke.ja byvam na opacnom konci slovenska,a aj ked je teda ns r,tak je v ke,a ja prec, zase 200 km, cize len tie vikedy nam ostali,a teraz este aj odkapal do kataru,a pride na jeden vikend domov za mesiac.
prve tri roky sme boli stale spolu, ale akonahle on dokoncil vs odisiel do ke,a potom prec do kataru, kde uz zije,ako som spominala 5 rokov cca zhruba..ale na rok mu to prerusili, cize bol v ke, /iba vikendy vidavanie/ ale aj to bolo lepsie,ako nic.

neviem111111

ano, splna tvoje poziadavky po kazdej stranke, az na taku uplnu malickost, ze dobrovolne odisiel zit 5000 km daleko od teba a je mu jedno, ze si z toho nestastna.
velmi vidno ze je to tvoj prvy vztah. inak by si uz mozno vedela ze takto to nefunguje. ze je to vsetko super, az na toto a toto a toto a ked sa toto zmeni bude to dokonale. no takymto stylom zijes v rozpravke a nic z tych veci sa nikdy nemusia splnit, treba zit tu a teraz a nie niekde o tri roky. obzvlast ked sa nezhoduju ani vase predstavy buducnosti, kedze on chce, aby si isla zit tam.

alissia

aje mi luto ho nechat som s nim 9 rokov,odmala,ineho som nemala:(
tak pekne ma oslovuje vzdy,som alica,tak mi povie alicka, alicuska, princezna, kraska,alebo laska moja,to su jeho oslovenia skoro v kazdej sms,alebo maily..proste je zlaty..:(

alissia

ja len celkom nechapem tym hadkam tuto
to sa na kazdom fore musia ludia vadit a rypat?
preco by mali byt iba dve moznosti?odist/ostat, preco ked je tak vela rieseni a moznostzi v zivote, preco si ich my ludia tak velmi kreseme?
nechcem ist za nim, ale nevidim sa ani tak v tom, ze sa rozideme
ja sa isto nechcem rozchod,to v ziadnom pripade, na to ho prilis chcem, on splna setky moje poziadavky na chlapa po kazdej stranke, ci fyzickej,ci dusevnej
diskusiou som skor chcela nejake rady ako to zvladnut cele, a nezosypat sa,a zacat nejak zit,pripadne nanho ako mam zatlacit, a ak dakto rovnako na tom je s chlapom kebyze daco vyriesime a povieme si no
nie taketo reci a zvady