Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

Mesačný princ

quatar - ja som spokojný :D

A vy dve sa tu nehádajte!!!

Chlap ostane v cudzine. Buď dievča 3 roky vydrží a odíde za ním, alebo koniec. Určite sa na Slovensko nevráti.

to si naozaj myslím. kto už by sa sem dobrovoľne vracal?

Fantasyi

Tak asi ludia nemaju trpezlivost vysvetlovat tak jasne riesenie, kym ona odmieta vidiet pravdu. Mozno to pride mnohym nepochopitelne to vobec riesit.

neviem111111

nesibe mi, dakujem za opytanie, presne to co si povedala sa snazim poukazat - ze ju ma na haku. tak preco je tu ta zla ona. nemam pocit ze pisala len o sexe, ale dobre. malokomu asi staci mat vztah cez 2 smsky denne a prezvonenie.

neviem111111

ja som nepovedala ze len moj nazor je spravny, ale vsetci tu po nej stekate a myslim ze uplne zbytocne, narazala som na ten sposob komunikacie. ja jej ziadne fuzy popod nos netaham. ano, ma dve varianty, ako si aj ty povedala. odist tam, aj ked nechce, alebo pochopit, ze to nema buducnost a vyprdnut sa na chlapa, ktoremu su prednejsie peniaze nez ona. ja som absolutne nereagovala na nazory v prispevkoch, ale na styl ich podania. baba sem napisala slusne, odpisuje slusne, tak nevidim dovod na nu vyskakovat.

Fantasyi

Ty si sibnuta? :D ved to nech sa spyta jeho. Tak ju ma evidentne na haku, to ona tu skuvina, ze jej chyba sex s nim.

Fantasyi

Jezis a ty sa co staras do toho ako sa s nou bavime, alebo co jej radime? Slecna najmudrejsia, len tvoj nazor je spravny? Pytala si radu a nie iba od teba. Tahat jej motuzy popod nos a pisat jej, co chce pocut, tak ako ty, jej vobec nepomoze. Pomoze jej, len jej vlastne rozhodnutie. Tak teda porad, co ma robit? :D odist nechce, ale chce byt s nim. On prist nechce, ale ona chce byt s nim. Ved to je uplne psycho :D

Ano, ma to urobit. Skola jej v zivote aj tak bude naprd.

neviem111111

fantasyi, a to ma kvoli chlapovi skoncit vysku, ktoru si chce dokoncit? ved hadam mohol pockat a mohli potom ist niekde spolu nie? nikde nie je napisane ze chce aby sedel pri nej, ale on sedi od nej 5000 kilometrov daleko. pre dievca je to prvy vztah, tak asi sa ho drzi zubami nechtami ako sme sa kedysi vsetci. dnes ste tu vsetci nejaki prijemni. bavite sa s nou ako by ho chcela doma priputat o radiator a potom mu do toho vycitala ze nenosi domov prachy. ste vsetci vykrocili z postele lavou nohou?

Fantasyi

Tak preco ti potom chyba, ked ma rad peniaze viac ako teba? Preco ho mas potom rada a chces silou mocou aby sa vratil?
Nechapem co tu vlastne riesis. Najdi si takeho, ktory ti da to, co chces. Vsetkym je jasne, ze on to nie je.
Mentalita je vsade v zahranici ina ako tu. Hlavne tam neriesia take blbosti ako riesis ty. Evidentne mas 2 moznosti, ist, alebo sa rozist. No ty ho chces silou mocou donutit sediet pri tebe. Nebol by stastny, to by ti neprekazalo?