Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

alissia

mesacny princ ale ved sa vyjadri, kludne, tvoje podlozene tvrdenie, preco ma udajne nemiluje, kdaj sem, preictam ak to bude konstruktivne. a je na nule s peniazmi teraz, musi zarobit, kupil byt a auto. strasne mnozstvo penazi uz minul, treba viac, teraz ma konte mozno par tisic e. preto aj odisiel zas.keby mal tu tazke love neodisiel by prec len tak aby ma trapil. ved on tiez chce byt pri mne, citim to, aj mi stale pise,ze mu chybam.
len je to velmi odvazne.
a ako mozete vy vidiet viac do mojho vztahu, lepsie ako ja?ja zijem nim 9 rokov, mam sice iba 23,ale nemam 15 ako kedysi. Zistila som, ze ma chyby aj dobre vlastnosti, pre ne som z nim
som mladunka babena, ako pisete, ale neni som sprosta.
chcela som tu skor najst kamosku, co preziva to co ja :( ze by sme vyliali srdce naraz.
ja o nasej laske nepochybujem vobec ani trosku.

mrlla

Prepáč drahá ale naozaj všetci vidia lepšie do tvojho vzťahu ako ty.Pretože to je učebnicový príklad ako si človek na jednej strane mieni a život mení.Tvoj drahý to môže myslieť úprimne neviem ale človeka to proste pohltí ešte toto ešte tamto dokončím našetrím dokončím ale nikdy toho nieje koniec.A ak aj sa rozhodne byť pri tebe bude už neskoro on sa zmení ty sa zmeníš a spájať vás už nebude nič alebo len veľmi málo na to aby ste to tahali spolu.

Fantasyi

Draha, vies preco? Lebo mame to, co tebe chyba. A to su skusenosti, aj odborne vedomosti, roky odzite, viac vztahov za sebou, ale hlavne odstup. Ty si zaslepena laskou, nevidis to, co nam je jasne.
Toto je tvoj problem, tebe stacia a chces pekne slova. Prisla si sem po radu, nie chlacholit, lutovat. Ale ako chces. Si este strasne mlada a naivna.
Naco pytas radu? Co si cakala, ze ti dame rady ako ho donutit, aby urobil, co chces? Ak ho nedonutila laska k tebe, nedonuti ho nic.

Mesačný princ

alissia - čítaš po sebe??? trvá to už roky a teraz je na nule???

A ďalšie roky bude trvať, kým opäť nebude na nule....a kolobeh.

Za ľudí hovoria u mňa činy a nie slová. Ale ok, už sem nebudem písať. len som si myslel, že chceš radu. Tak najskôr nie.

alissia

mesacny princ ako to mozes tak zvesela tvrdit ?vies ako mi takymito recami ublizujes??ani to uz radsej ani citat nechcem taketo vyjadrenia, neprisla som em na to,aby som citala,ako ma nemiluej a hra sa so mnou
jemu ide o to,aby daco v zivote dosiahol a aby bol uspesny, a povedal,ze to nebude trvat vecne, ze on tiez nechce ostat tam ze aspon kdesika blizsie a nie v pusti
len chce mega zarobit,lenze su to uz roky,co furt tam chodi,min. pat...vsak bol aj na svk, aspon v ke,a boli sme spolu kazdy vikend, cez sviatky viac,ale aj tak,slubil,ze to skonci,len co zarobi, este daco,teraz je zas na nula,kedze si nakupil noe imanie

prisla som se po rady,ako to ustat,daku kamosku najst,co ma rovnaky problemik...a nie citat tu,jak ma nemilue,toto nepomaha mojej psyche teda ako

Mesačný princ

Kľudne snívaj. Ak sa niečo zmení, tak daj vedieť.

Aj tak si myslím, že ťa neľúbi. Ale je to len môj osobný názor.

alissia

netvrdim,ze v niecom nemate pravdu, ale skor sa zamyslam nad tym, ako tu niekto dokaze taketo odvazne trvdenia pisat,akoby to bola reralita a facts.
opustil ma ,siel inde roibt,nechal ma tak,hoci vidi,ze mi to je proti srsti,ale slubuje,ze uz prestane a bude robit tu,aspo na sr,ale co z toho,aj tak sme iba o vikendoch spolu
a aj to,ze je to take cele divne,ale nepochybujem o jeho laske ani trosku

alissia

on si ma chcel zobrat uz po mojej strednej,ae ja som este nechcela zavcasu,a aj ptoom si ma chcel vzat, furt si ma chce vzat...nechapem preco tvrdite,ze sa zahrava a nelubi a nechce si ma vzat..

alissia

par milychs lov mi povie ?
som hlupa?
nelubi ma?
zahrava ma,a nechce ma?

to co su toto za reci !!
ako
vdaka za take povzbudenie

taketo odvazne a nicim nepodlozene tvrdenia vyjadrovat je nanajvys nemiestne a neslusne a odvazne ani nehovorim

asi bola chyba postazovat sa sem