Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

alissia

romielo to co za otazka? nedava mi nic, max co ma dakam pozve na ylet,pizu, alebo dovcu kratku,kd je doma, nic extra mi nedava ani by som o nechcela, mne chyba inak.fyzicky,som rada s nim,vadi mi ,ked neni pri mne partner, sme spolu odmalicka
ako pise spravne nicck neviem tak on/ ona to napisala uplne spravne a suhlas cisty, pochopila iba ona asi. mne nezalezalo by na tom,kebyze nosi domov iba 2000 e mesacne, to je nadstandart pre mna veliky,aj pre vacsinu slovakov, zjavne pre neho nie.Desi ma to,ze by som mala do moslimsnej zeme vkrocit,nie som rasista,ale aj tak. O jeho vernosti vsak nepochybujem nuz je sebec lebo ani sa neunuval na zaciatku sa ma opytat, ze ci mi to nebude vadit.

neviem111111

romielo, preco by to mala byt klucova otazka??? to evidentne nie je pre nu dolezite a je s nim vo vztahu s inych dovodov a chyba jej on fyzicky.
nechapem preco sa tu do nej vsetci navazate, uz vas vidim ako by ste utekali niekde do qataru... za ziadne prachy na svete, za ziadnym clovek na svete... on sa zobral a bez akehokolvek spolocneho zvazenia odisiel cez pol sveta ked ona je studentka a nemoze za nim. podla mna to teda normalne nie je a takto sa ludia, co spolu planuju buducnost nechovaju. a ako napisala autorka, biedu by rozhodne netrel ani tu. ale uz len to, ze su mu prachy prednejsie ako partnerka podla mna svedci o svojom. a nerobila by som si iluzie ani o tom, ze chlap co zije taku dialku od teba a skoro sa nevidite zije bez sexu....

Romielo

Klucova otazka. Zaraba slusne, nosi ti pekne darceky? Deli sa s tebou nejakym vyraznejsim sposobom o svoj financny uspech?

alissia

neni mozne ist za nim, mam este tri roky skoly pred sebou , chem to dorobit, a on sa so mnou preco neradil,???ked tam siel?jemu nejde o menatlitu, ale prachy.to uz viem davno, nemyslim,ze yb v katare zrvona bola excelentna mentalita

Fantasyi

Ked ti tak strasne chyba, tak chod za nim a bud s nim. To sa fakt chces zahrabat na tomto zaprdenom Slovensku?
Ak sa neviete dohodnut, tak musite ist od seba. Laska nie je sebectvo, ze JA chcem. Laska je o obetovani. Dokazes sa obetovat pre svoju lasku? Ked nie, tak skutocne nemilujes. Zbytocne nad tym meditujes dookola.
Zahranicie nie je iba o vyssom zarobku, ale aj uplne inom zivote a hlavne mentalite.

alissia

vanesa nechapem tym utocnym slovickam
citaj doslednejsie mam brigady, mam kamosov, kavicky,nakupy, kina, rodinku ok, ale chyba mi laska,objatie,povzbudenie, jeho hlas, vsetko, sex tiez.citim sa ako starena ked ani sexu nemam cely mesiac a ine baby v mohom veku si uzivaju
robim vsetko,co mozem,aby som pozabudla ze je ta het ale neviem to,nedoakzem to, uz mam toho dost,ze furtom je prec.
a s jeho vzdelanim by aj na sr zarobil nadstandartne a so skusenosti pfuuu aj 2500 e...za mesiac kludne...kebyze ide dakde do ba..ale nechce, ...a co ja?na mna vobec nemysli.

vanessaaa

dievca ked budes takto frajerovi vysiet zo zadku tak ta coskoro kopne do prdele. Mas 23 rokov studujes nemas co robit?? najdi si bridagu aspon zarobis nejake peniaze podla prispevku by som ti tipovala tak 14 rokov maximalne... bud rada ze mas chlapa co mysli na svoju buducnost a ide makat do zahranicia mnohe rodiny ziju s ruky do ust zo slovenskych vyplat...

alissia

pocita so mnou, ale jemnu je predna praca pred mnou, chce najme zarobit
a pocita,ved sa chystame zasnubit a tak, furt ma presdviedca,ze si rtam zvyknem zit a take chujovinky,...ale nechcem tam byt

Fantasyi

Fiiha quatar - rucne robeny kvaskovy chleba? Teba chcem :) Normalne aj povysavas? Ten moj nespravi nic. Zoznamime ich s tou tvojou nic a budu zit v nicom a z nicoho, ok?

neviem111111

podla mna on s tebou do buducnosti nepocita... inak by bol s tebou a nezil by v zahranici, kam odisiel len tak bez akehokolvek spolocneho zvazenia tohto rozhodnutia uz pocas vztahu s tebou.