moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

alissia

ale boli aj casy ked sme boli vkuse spolu kazdy den aj rok, ci rok a pol. dalo sa to, ako poznam ho,ale chcem uz aj cosi ine.
chapete ma snad nie?som dospela iuz,chcem mat pri sebe chlapa.
obdivujem zeny,co h onechcu mat pri sebe.ja chcem
a ebudem surfovat na zoznamke, nebudempodvadzat, nie som ztych,ja som mu verna,hoci je vkuse on prec poslednych pat rokov,len neviem,ako to mam rioesit kedze ja tam nemozem, a on sem nechce,on chce zarobit.

quatar

Mesačný princ - Ženy majú takú predstavu, že muži chodia peniaze bez námahy oberať zo stromov, kde vždy nejak samé dorastú.
Samozrejme, muž zabezpečí bývanie, od pozemku po komín, dva nové autá, jedno veľké a jedno malé, samozrejme elektrické, treba šetriť naše prostredie, bio produkty z vlastnej záhrady, sliepočky s bio vajciami, ručne robený kváskový chleba, na večeru zaujímavé a zdravé inšpirácie - šalát z quinei, zapečený baklažán atď. Celú noc ju bude silno držať za ramená, pri menzese bude trpezlivo sedieť vo vedľajšej izbe a čakať, kým chúďa mrchu pretrpí. K tomu výlety, opekačky, grilovačky, kávičky, veľa shoppingu, prekvapenia, zaľúbené odkazy na zrkadle, veľa kvetov a darčekov, večerné vyznania a veľa veľa iného. Tak mesačný, buď rád, že si sám, že máš pekný víkend pred sebou, že si dnes doma v klude sadneš, dáš cesnačik, pivko, pozrieš film a nemusíš behať s vysávačom a mopom, lebo po 3 dňoch sa neskutočne nanosilo.
alissia - keď je ti tak hrozne ťažko, nik ti nepomáha, sama si, chuderka, strašne ťažké to máš, si neskutočne silná žena. Poradím ti - choď na zoznamku, je tam plno mužov, budú ti stále dávať komplimenty, baviť ťa, na žiadne stretko nikdy nepôjdeš, budeš to mať len aby si mala tie príjemné pocity, ktoré ti teraz chýbajú.

mrlla

Ak si rozoberieme váš vzťah na drobné zistíme.Ste velmi málo spolu a tým pádom si každý žije svoj život a to po rokoch ak by ste mali byť spolu môže byť problém.Navzájom sa odcudzujete.Navyše ak príde domov na krátky čas cukríkovať sa a pár dní si užiť to je len potešenie rozptýlenie .život je o trošku zložitejších veciach .Lebo najlepšie roky ti ubiehajú a ty žiješ čakaním čakaním na niečo na šancu na lásku .Napíše?Zazvoní?Príde?

alissia

mesacny princ
pockat,
nemyslim si, ze chcem nieco nenormalne, chcem aby bol moj dlhorocny partner pri mne a aby sme si navzajom pomahali, nechcem zit sama,ako zijem
a ano, mal sa ma aspon spytat, co na to vravim, ze chce ist pracovat do zahranicia a nezda sa mi vhodner ani to,ze ma postavil pred taku vec uz hotovu, idem čau. par smme..vztah by mu mal byt prednejsi, nie praca v cudzine
a btw tie peniaze fakt neriesim, citaj pozornejsie, nechapem,co sa do mna navazas a citaj pozornejsie aj v tom, ze mam vela znamych, kamosov, a snazim sa vyplnat si cas inak bez neho, ale nejde to. Ja potrebujem blizkost, intimitu,sex, vseto,co mi moze dat iba o a nie nejaka kamoska.

lolo555

ked sa dari chlapovi a nema cas na rodinu a zenu dobre zaraba je zle,ked robi priemernu robotu za priemerny plat tiez je zle :-D zeny zeny...

denisaf

to si nevies urobit nejaky program sama?? venovat sa zatial zalubam chodit cvicit ist s kamoskami kolegynami.... ved je tolko moznosti...

Mesačný princ

,,ako to cele vydrzat a co robit, je to strasne tazke.,,
,,ja som to nikdy takto nechcela,chcela som, aby sme boli furtom spolu,,
,,ako by som bola stale sama, sa citim..,,
,,zas odisiel prec,,
,,chcela som byt s nim, vyletiky,grilovacky, a nic nebude zas,,
,,revem ako male decko,,

Aké filozofické konštatovanie, veď si to po sebe čítaj! nevyhovuje ti to a nie je žiadna možnosť, ako to zmeniť. pre neho je práca prednejšia, čo sa mu v podstate ani nečudujem. Ak chce niekto niečo mať, tak jednoducho nemá skoro žiadny voľný čas. Nič v zlom. Idylické podmienky sú iba vo vedecko fantastických filmoch alebo v romantike :D
Vadí ti to už teraz a nežiješ tak, ako by si chcela. Na druhej strane ma veľmi, ale veľmi zaráža tento fakt.

,,nevidim ani cent z jeho zarobku,ked uz sme pri tom, su to jeho money,ale mja nic z toho nemam, ze tam je,praveze naopak, mam to coraz tasie,aj dnes som musela na pohotovost, nemal ma ani kto zaviest a furtom dokola takto to je, mamku s tatkom musim prosit,,

Ani mňa nemá kto zaviesť na pohotovosť, musím chodiť autobusom, či vlakom. A to, že si nevidela ani cent je v poriadku :) Nie je povinný ti posielať peniaze -nie ste manželia!!!
Takto to už dlho nevydržíš. Takže si nájdi nejakého chudobného študenta, ktorý bude mať cez prázdniny tiež voľno, ako máš ty a môžete sa spolu hrať na piesočku. No, ale študenti tiež cez prázdniny pracujú, tak aby si nebola prekvapená.
Nikto nie je dokonalý a nie všetci sa narodíme v takej konštelácii hviezd, že sa nám podarí všetko. on má super prácu a je rád, že ju má.
Mal si od teba pýtať ,,dovolenie,, aby mohol odísť pracovať? Na jednej strane chápem, no na druhej mi tu niečo nesedí.

Nejestvuje žiadne riešenie tvojho problému, teda určite nie kým bude mať on prácu tam. Jedine, že ty odídeš za ním a ostanete tam žiť, alebo, že sa rozídete.

Na výletíky a grilovačky si najskôr budeš musieť nájsť nejakého kamaráta, alebo partiu ak už je on preč! Nikto ti nekáže celé leto sedieť doma na zadku.

Griluj, prechádzaj sa, alebo pracuj :)

alissia

mesacny princ ja nerozumiem tvojmu filozofickemu konstatovaniu ,mohol by si trosku byt konktretnejsi?
dake rady by som uvitala,ako to cele vydrzat a co robit, je to strasne tazke.
viem dobre, ze vela chlapov robi inde a maju aj deti aj vsetko,ale ja som to nikdy takto nechcela,chcela som, aby sme boli furtom spolu

ale nedeje sa to,a mne sa vazne zda strasne malo,co sme spolu.:(ako by som bola stale sama, sa citim..

a teraz !zas odisiel precv ta het nba na cele leto,pride najblisie v polke juna na vikend domov a zas pokape prec,mam toho fakt dost,lebo ja mam prazdniny leto zo skoli, chcela som byt s nim, vyletiky,grilovacky, a nic nebude zas :(revem ako male decko a este on sa este tvari,aku sluzbu mi robi, ze je tam,ale ja nevidim ani cent z jeho zarobku,ked uz sme pri tom, su to jeho money,ale mja nic z toho nemam, ze tam je,praveze naopak, mam to coraz tasie,aj dnes som musela na pohotovost, nemal ma ani kto zaviest a furtom dokola takto to je, mamku s tatkom musim prosit