Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

alissia

ludia,ja so z vas na praášky :(
teraz,ked to tak citam je mi coraz viac nanic.
dvam si dve a dve dookopy.
hej,je itckar, a on enchce robit z domu, ze radsej bude prec, aby bol medzi ludmi, a (inak neni take extra jednoduche najst si pracu na doma stale),ale on ani nechce za prve a za dfruhe, jemu katar ucaroval klimou a tak..zvykmi..a prepychom....bohatstvom...ludmi vraj...neviem no mne ani velmo nie a to som tam uz bola.
je rpavda,ze sa mohol zamestnat aj pri mne kdesi,aspon v ba,ale nechcel, radsej siel do ke,kde zarabal ako itckar smiesnych 800 eur, tak musel do kataru,aby daco zaorbil
ja by som boal najstastnejsia,kebyze ostane tu..vraj jemu staci byt so mnou o vikendoch ibaň
(nehovorim teraz o katare,ako o povinej sluzobke)
a hovril,ze vsak aj tak sa ja ucim ,skolujem, cvika, a skusky..ale uf..mam zmiesane dojmy teraz,ked vas citam takto

mne by napriklad vadilo kebyze zaraba sesto eur, ale s jeho vzdelanim a skusenostami by mju dali aj tri tisicky,ale on o tom enchce ani pocut v ba,alebo tak ..lebo ma svoje zazemie uz vraj na vychode a tiez preto lebo sa mu paci v katare, ale je to s nim katastrofalne,ale zas chapete som v takej pozici ze co mu mam zakazat,ze tam nechod,aby raz na mna povedal,ze kvoli mne nic nedosiahol?a zahrabal sa na svk?
ja nvm co robit :(

Mesačný princ

Napísala si OBAJA, to je to isté :)

Ok, ja som ti už napísal všetko, čo som mohol a myslím, že k téme sa už viac napísať nedá. Asi len rady tých, ktorí si takéto niečo spolu prežili.

No najskôr nenájdeš takéto rady, pretože ako sama vidíš, nikto taký sa ti neozval a ak áno, tak sa s partneri dopredu radili, mali spoločnú víziu budúcnosti či trávili každú voľnú chvíľku spolu...nie tak, ako je to u vás

Nikolka412

Nikde som nenapísala my.
A mal menej starostí ako teraz, ešte aj s firmou..ale či sme vtedy boli štaštnejší to určite nie :)

Mesačný princ

Milá Nikolka412, rýpnem si ešte raz. nejestvuje žiadne ,,VY,,!!!

Si len TY a je len ON! Možno kým zarábal tých 400 eur boli ste šťastnejší, boli ste spolu a dalo sa hovoriť o tom, že sa máte super. teraz je to ,,budeme sa mať lepšie,, len futuristický sen, ktorý je v nedohľadne. nič v zlom

Nikolka412

Mesačný princ.
Keď si rýpneš, tak ja ti odpíšem, nakoľko som to napísala ja...
Netvrdím, že nechcela. Aj priateľ zarábal kedysi len 400eur a bola som s ním aj vtedy, lebo som ho ľúbila. Ale vzhľadom k dobe a k tomu, že sa chceme mať OBAJA čo najlepšie, tak išiel robiť niečo iné. :) takisto ani ja som si nevybrala povolanie, ktoré nie je dobre zaplatené.. Ale zato si každého človeka vážim, nech robí čokoľvek...

Mesačný princ

Ja si tu tak trošku rypnem.

Niekoho, kto robí za tým pásom za 600 eur by si nechcela?

Ja som v BA zarábal len niečo cez 300 eur a to som nerobil za pásom ale moje povolanie, kde som bol naozaj odborník a kde je potrebné určité vzdelanie, či manuálna zručnosť.

Samozrejme IT - čkar je niečo úplne iné.

Ale ako sa tu píše. Chce byť od teba čo najďalej a týmito signálmi ti dáva jasne najavo, aby si vzťah ukončila. podľa mňa by ho on sám neukončil aj keby s tebou byť nechcel.

Ako IT sa môže zamestnať kdekoľvek za veľmi slušné peniaze. Je to podľa mňa celé len výhovorka.

caty512

ja byt tebou idem do toho zahranicia s nim a vykaslem sa na celu slovensku vysoku skolu ktoru si dnes spravi kazdy druhy blbec alebo mu ju zaplatia rodicia a berie sa uz ako stredna s maturitou pomaly...ja lutujem ze som isla do zahranicia neisla skor ale ze som sa toho vzdy bala.... tu je zivot uplne o inom a nikto normalny sa na Slovensko neplanuje vratit...

neviem111111

jezisi kriste aka furt praca za pasom za 600? toto ked pocujem tak sa mi normalne paste zavieraju... zakazdym ked je na hocijakom diskusnom fore tema praca, vykrikuje sa tato blba praca za pasom. viete o tom ze na slovensku sa da vykonavat aj ina praca ako za pasom?a ze napriklad taky ITckar si celkom kludne vie zarobit v takej BA aj 3 alebo 4 litre? nejedneho takeho poznam a to maju pod 30. na vykonavanie roboty itckara moze clovek robit casto aj z home officu, ale ne, on radsej odide do qataru. alebo teda do kosic. hlavne nech je to co najdalej od teba...
no ved sa zariad ako chces, ja si myslim ze skor ci neskor pochopis, ze sme ti dobre radili a dobre ti chceli.

Marunka

Alissia, pozri...keď muž so ženou plánuje budúcnosť, rieši s ňou všetky otázky s tým spojené. A platí to aj opačne. Ty si už dosť stará na to, aby si bola fixovaná takto na rodinu a to ti píše obrovská milovníčka svojej rodiny :D Keď som odchádzala prvý raz do zahraničia, neskutočne som sa tešila, ale prerevala som celú noc pred odchodom :) No a lúčenie so psom, to ani opisovať nebudem :D Ale! Človek sa musí niekam pohnúť...okej, ak ti to takto vyhovuje, fajn. Ale nájdi si partnera, ktorý to bude vnímať rovnako, nie ktorý kúpi byt na opačnom konci republiky a bude mu stačiť skypovanie s tebou :) Neviem koľko ešte potrebuješ podnetov, príkladov, komentov, vysvetlení, ale ver, že až si nájdeš partnera, ktorý bude spoločnú budúcnosť vidieť rovnako ako ty, nad týmto sa pousmeješ a pokrútiš hlavou, ako si mohla tak dlho čakať :)

a_dr1a

alissia, vsak ty si si teraz 21.05.2017 v case 17:37:20 sama na vsetko dala aj odpovede :D Ako to s vami dvoma je)
Nevedela som, aku pracu vykonava, ale ITckar fakt nemusi utekat z rodneho zahoria az tam niekde na opacnu stranu republiky na vychod :D Keby chcel, toto sa da aj z domu robit zvladat) V Blave aj inde u vas v okoli by si nasiel urcite OK joob.
Keby chcel. No on nechce. Radsej ide do zahranicia ci na vychod SR, len aby bol od teba eodiny rodiska ai co najdalej. Skutky ciny su u muza podstatne. Nie prazdne reci. Kecat ti moze od rana do vecera ako ta miluje, ked robi aj tak opak. A to nie je dake ucho. Je to uz muz a vie si zratat 5 a 5. Takze s tymto by som velmi buducnost neriesila. Lebo nie je ani s kym