Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapik z pokecu

Príspevok v téme: chlapik z pokecu
alexandra l

Caute.Prosim o vas nazor.
Pride vam normalne, ked chalan po par tyzdnoch pisania si (zdoraznujem, ze len cisto pisania, bez stretnutia), zacne do sprav davat pusu, tj emotikon pusy:-*
Doteraz sa mi zdal byt celkom ok, az na to,ze ma prilis tlaci do stretnuti.To ale ja zatial odmietam.Velmi pekne dakujem? Za vas nazor, lebo moj nazor je taky, ze davanie pus (aj ked virtualnych)cudziemu cloveku je divne a zufale

AMANDAmandy

Veď načo toľké polemizovanie nad tým,,preco poslal emotikon pusu ,nenapadlo ťa,že chce možno tým niečo vyjadriť? Napríklad,že má k tebe sympatie cez riadky,alebo že mu je príjemné písať s tebou..( veď preto raz ľudia vymysleli emotikony,,...Tie malé drobce majú svoj vyznam...vyjadrujú emócie. :-)))

Mesačný princ

Alexanda l

je rozdiel meniť a meniť. Asi tak, ako v tomto vtipe :D

Chlapík tlačí káru popri vlaku a kričí:
- Lángošéééé, čerstvé langošéé!
Zrazu sa niekto vykloní z vlaku a pozvracia mu ich.
Chlapík kričí:
- Pizzáááá, čerstvá pizzáááá!

Možno by si sa čudovala čoho sú ľudia schopní a kto je na tej druhej strane. Či naozaj mení tie názory, alebo ťa tým skúša :)
Ja by som na toto veľmi nedal. Viem aké dokonalé masky existujú.
Ja mám aj v príspevkoch, ktoré píšem sem často protichodné názory a tiež ma môžu považovať za schizofrenika.

a naozaj sa nudím. Veď nezarábam a žijem u rodičov, a nemám v podstate čo robiť. Tak sem píšem takéto chobotiny občas :D

Alexanda l

Jasne mesacny princ PRESNE TAK som to myslela!!!:-):-):-) Tvoja schopnost chapat veci je faakt obdivuhodna:-) jasne, clovek, co zmeni nazor je automaticky schizofrenik..:-):-):-) ale uz som pochopila, ze ty sa ty zrejme z nedostatku inej aktivity bavis prekruvanim toho, co sem ludia napisu a zaparanim.Veeelmi frustrovany a unudeny clovek musis byt:-) Neboj, moznoraz bude lepsie.Drzim ti palce!

Mesačný princ

alexandra111aaa - názory mením aj ja :D

To znamená, že som čudný :D No nič, treba si dať mokrý uterák na čelo a ísť spať :D

lLily

no vidis, tak sa na nom zasmej a hod ho za hlavu, netreba sa tym viac zaoberat, naco....sak ocividne to bolo uz od sameho zaciatku a tie trapne smajliky k tomu

alexandra111aaa

Asiasi:dopadlo to presne tak, ako som tusila:-) vyklul sa z z neho divny chlapil, cokazde 4 dni radikalne, ale fakt ze radikalne menil svoje reakcie , nazory a spravanie.Absolutne čudne
zavana mi to jemnou schiiizou :-)