chlapik z pokecu

Príspevok v téme: chlapik z pokecu
alexandra l

Caute.Prosim o vas nazor.
Pride vam normalne, ked chalan po par tyzdnoch pisania si (zdoraznujem, ze len cisto pisania, bez stretnutia), zacne do sprav davat pusu, tj emotikon pusy:-*
Doteraz sa mi zdal byt celkom ok, az na to,ze ma prilis tlaci do stretnuti.To ale ja zatial odmietam.Velmi pekne dakujem? Za vas nazor, lebo moj nazor je taky, ze davanie pus (aj ked virtualnych)cudziemu cloveku je divne a zufale

Alexandra l

Adr ia : ja som pred rokom zazila dost tazky rozchod.este stale nie som celkom ok a kto vie, ci vobec niekedy budem.Pokec mi vtedy dost pomahal "odklanat myslienky".A teraz tam obcas zajdem ked mi je smutno a nechce sa mi kecat s mojimi priatelmi, tj ludmi ktorych poznam.Niekedy je fajn pokecat s niekym novym, cudzim

Alexandra l

Adr ia : ja som pred rokom zazila dost tazky rozchod.este stale nie som celkom ok a kto vie, ci vobec niekedy budem.Pokec mi vtedy dost pomahal "odklanat myslienky".A teraz tam obcas zajdem ked mi je smutno a nechce sa mi kecat s mojimi priatelmi, tj ludmi ktorych poznam.Niekedy je fajn pokecat s niekym novym, cudzim

lLily

m.princ a to si ako k takym percentam prisiel? mne to skor pripadalo na zbludile duse, nez na ludi, ktori su motivovani penaznou odmenou

Howling

Alexandra
Jednoducho mu neodpisuj teda a mas vybavene, vidis on ma zaujem o stretnutie a mozno sa uz na Teba namotal, tak nerob mu to este tazsie... A co ked je po rizchode, mozno chce len niekoho noveho spoznat.. Co ma stale plakat do vankusa??? Kvoli ex?? A za par stretnuti co Ti nevysli, nezariekaj vsetky... Ale uz ako chces... Pokec je ako ale naozaj divne miesto, nebol som tam 5 rokov a ani neplanujem, ale urcite sa tam najdu aj ludia do pohody

a_dr1a

Alexandra. Ak smiem, z akeho dovodu si tam ty? Len si tam chces len tak bezcielne pisat, alebo tam "zabijas cas" ci?

Fantasyi

Prave kvoli tomu, ze si mu to napisala, ta chce zlomit a dostat. Jeho ego neznesie porazku. Si pre neho dalsia obet. Skusa ta zlomit pusinkami a hrat na city.

Toto je casty jav na pokeci. Muzi si dvihaju ego. Je tam aj kategoria zien, ktorym snad vadi uplne vsetko, cakaju na pana dokonaleho a tak tam strasia niekolko rokov, lebo taky nepride. Problem je v nich, ze im nik nevyhovuje.

Mesačný princ

Na týchto sociálnych sieťach je 90% ľudí platených, aby s tebou komunikovali, preto sa nechcú stretnúť.

Strata času si tam aj s niekým písať.

To moja osobná skúsenosť.

alexandra l

Iily presne si vystihla to, co som chcela napisat, len som nenasla spravne slova:-D
A marunka uplne suhlasim.Clovek ma dat na svoj pocit, dojem,, intuiciu.Moj problem je,,ze moj pocit, dojem, intuicia, ma uz v minulosti par krat zradili:-) preto sa uz na to nemozem spoliehat a to je aj dovod,, preco som sem napisala a preco ma zaujimal vas nazor:-)

Marunka

Niekomu také veci nevadia, niekomu áno :) Riaď sa absolútne len a len tým, čo ti je z jeho strany príjemné a čo nie. Keď sa ti zdajú smajlíky príliš, zastav ho. Keď cítiš, že ho nechceš vidieť naživo, tak s ním nikam nechoď :) Načo to siliť len preto, že to je niekomu prirodzené? :)
Ja som zažila jedno také stretko a nikdy viac :D To ale neznamená, že ti to vyhováram ale ani by som ťa k tomu nenavádzala. Čokoľvek čo sa ti zdá moc, mu vysvetli...