Caute.Prosim o vas nazor.
Pride vam normalne, ked chalan po par tyzdnoch pisania si (zdoraznujem, ze len cisto pisania, bez stretnutia), zacne do sprav davat pusu, tj emotikon pusy:-*
Doteraz sa mi zdal byt celkom ok, az na to,ze ma prilis tlaci do stretnuti.To ale ja zatial odmietam.Velmi pekne dakujem? Za vas nazor, lebo moj nazor je taky, ze davanie pus (aj ked virtualnych)cudziemu cloveku je divne a zufale
chlapik z pokecu
alexandra1, ako to dopadlo?
ja po zrelej uvahe si myslim, to co ty. najlepsie si si odpovedala sama:
Adria, co pises dava zmysel:-) kazdy je iny, ok.
este by som chcela ale dodat, ze nebrala som tu pusu ako nieco sexualne,ale predsa len intimne..ja som okrem svojmu frajetovi nikdy nikomu do mailu alebo sms pusu neposielala.Takze ma to vystrasilo.To neustale prosenie o stretko a pusa..posobi na mna ako divny muz , nezrely, cudny, malo sebavedomy, zavisly, neviem najst spravne slovo:-)
Presne tak Mesačný, je to jednoduché :)
Ale zas, akú povinnosť má cudzí človek voči cudziemu človeku? Ja by som to riešila vypísaním profilu, veď na základe neho sa druhému človeku ozveš, nie? :) A tam by som napísala, že tam len chodím pokecať. Čo možno zakladateľka témy aj urobila, panbožko vie :D
A_dr1a, bohužiaľ, toto sú také zvláštne skreslené pohľady na mužov. Ako keby sme si my ženy nevedeli vážiť gentlemanov. Moja kamoška keď videla, že mi priateľ pomohol obliecť bundu, otváral mi dvere, tak ma vysmiala, že jednak je to ako zo stredoveku (haha) a jednak zo mňa robí neschopnú :D Nuž ale každému čo jeho jest :)
pride mi dost tragikomicke citat tie vase nazory, ze muzom ide iba o sex a zenam iba o prachy, ale aspon vidno, ake druhy vztahov vyhladavate, aby ste si mohli hladkat vlastne ega
Zlatokopky vacsinou chodi lovit na pokec. Ale je tam aj siroka zbierka slapiek,a ropuch. Ked sa I'm nepodari ulovit, tak potom vypisuju po vsetkych forach, ze I'm tam zadny nie je dobry pre nich.
to je fakt, virtualny cas sa da vyuzviat aj ovela zaujimavesjei nez so zoznamovanim sa s idiotmi
Je to jednoduché.
Ak sa niekto nechce stretnúť, tak nech to napíše cca v tretej vete po zoznámení a je po probléme.
Načo tráviť niekde rok písaním s niekým, koho nikdy neuvidíte?
A niektorí sú tam aj 20 rokov...omg
Toľko strateného virtuálneho času!
Ak sa prihlási človek na takéto miesto a nespozná nikoho do týždňa, tak sa tam prihlásil zbytočne a stráca čas!
hehem: a kolko zien sa ti tym podarilo odstrasit?
..no bud rada ze len emotikoňa poslal....este sa dockas takej veci, ze ti pipis posle a dostanes infarkt :)))))
tak Marunka to stretko musi volajak z cohosi vyplynut, no ked si chce ktosi cosi dokazovat a co najskor, nech si najde seberovnu a nie Alexandru
Obyčajný smajlík nič neznamená :)
Debata sa tu zvrhla kvôli tomu, že niekto, neviem už kto, začal odsudzovať, že ľudia si na pokeci píšu a nechcú sa stretnúť. Tomu sa nečudujem, ale to už nech si každý zváži, čo tam hľadá, načo sa tam denne prihlasuje a nech si napíše o tom do profilu :) Príde mi to jednoduché. A potom by ti nemali písať ľudia, čo hľadajú napríklad vzťah a podobne :) Ja som tam bola xx rokov dozadu a jasne som mala napísané, že zabíjam čas napríklad na letisku a v buse, som vo vzťahu a nehľadám partnera. Okrem pár úchylov, mi nikdy nenapísal človek, čo chcel stretko :)