chlapik z pokecu

Príspevok v téme: chlapik z pokecu
alexandra l

Caute.Prosim o vas nazor.
Pride vam normalne, ked chalan po par tyzdnoch pisania si (zdoraznujem, ze len cisto pisania, bez stretnutia), zacne do sprav davat pusu, tj emotikon pusy:-*
Doteraz sa mi zdal byt celkom ok, az na to,ze ma prilis tlaci do stretnuti.To ale ja zatial odmietam.Velmi pekne dakujem? Za vas nazor, lebo moj nazor je taky, ze davanie pus (aj ked virtualnych)cudziemu cloveku je divne a zufale

lLily

a koho tu zaujimaju volajaki dnesni muzi a ich pretvarky?
azda nikoho, kto ma vsetkych 5 pokope
nech si obtazuju slepiče, ktore o to stoja

a_dr1a

Tiez mi tu obcas ostava rozum stat))
Kde sa straca zdravy sedliacky rozum??
Dnes ked muz podrzi zene dvere, odlozi jej kabat plast ai, alebo jej da prednost, alebo sa na nu iba usmeje, aby sa bal sudneho procesu alebo zaloby za sexualne obtazovanie, ci nadavky pluvance a kopance od feministiek)
A potom sa zeny cuduju, aki su dnesni muzi. No ale vacsina si za to sama moze.

a_dr1a

Tiez mi tu obcas ostava rozum stat))
Kde sa straca zdravy sedliacky rozum??
Dnes ked muz podrzi zene dvere, odlozi jej kabat plast ai, alebo jej da prednost, alebo sa na nu iba usmeje, aby sa bal sudneho procesu alebo zaloby za sexualne obtazovanie, ci nadavky pluvance a kopance od feministiek)
A potom sa zeny cuduju, aki su dnesni muzi. No ale vacsina si za to sama moze.

Yolina

Že aká debata! :D Ak píšem kamoškám :-** a posielam srdiečka znamená to, že som skrytá lesba? :O
Mne sa ľúbi názor Princa aha čo mu pošlem :-*** = čiže to znamená, že sa mi páči a chcem ho pozvať na rande, samozrejme ak ma nezažaluje za virtuálne obťažovanie!

Veru veru je to len obyčajný smajlík a pokec je proste skrachovaný pokec
(fuj to, Jola! koľká irónia!) Mier láska a kvety vám :-* :-*

Mesačný princ

Tak ja už neviem, kam sa otočíš na teba buď útočia, alebo ti závidia ešte aj ten nos medzi očami :D

Ľudia sú rôzni. Kto si pritiahne akých, takí mu do cesty prídu a to platí všade. Aj na tom Vašom slávnom Pokeci. Ak niekomu píšu uchyláci alebo nejakí psychopati, tak to bude najskôr vaše zrkadlo :D

Hracc

Krasna to doba :) riesit jedneho z xy smajlikov na pokeci... ach jaj ludia, vela z vas by pred 100 rokmi neprezilo ani tyzden :D

lLily

hej, obcas zavidim slepym, ktori sa nad vsetkym iba cuduju a hladaju same "odbocky"
podaktori si ten luxus slepoty - ktora ma urcite mnozstvo vseliakych vyhod dovolit nemozeme, ked vieme jak sa veci maju

miesoksmiesok

nechapem preco to musis riesit na fore ze ti niekto pise pusinky na nete :-D ved ked o neho nemas zaujem naco si s nim pises? inak to je este nic na pokeci su iny dementi... tam nikoho normalneho nenajdes len samu socku a to ti hovorim uplne vazne...aj ked si tam s niekym pises a pripada ti fajn casom zistis preco si v realnom zivote nikoho nemoze najst....