Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapik z pokecu

Príspevok v téme: chlapik z pokecu
alexandra l

Caute.Prosim o vas nazor.
Pride vam normalne, ked chalan po par tyzdnoch pisania si (zdoraznujem, ze len cisto pisania, bez stretnutia), zacne do sprav davat pusu, tj emotikon pusy:-*
Doteraz sa mi zdal byt celkom ok, az na to,ze ma prilis tlaci do stretnuti.To ale ja zatial odmietam.Velmi pekne dakujem? Za vas nazor, lebo moj nazor je taky, ze davanie pus (aj ked virtualnych)cudziemu cloveku je divne a zufale

lLily

ludom drbe a podaktori sa to snazia zvalit na spln....v praci sa na mna lepi kolega, doma po mne leze pavuk, hoci som ho uz raz zabila a idioti na fore nichts nechapu, ale ja viem aka je pravda, pretoze chapem velmi dobre....niektori sa skratka radi hraju na blbsich nez su a podaktori su este blbsi, nez na akych sa hraju

Kycera

Cica,
ešte Ti tečie mliečko po brade, tak si ho utri! Ja nie som detský lekár, ja Ti nepomôžem!
Ja viem, Ty si tiež jedna z tých pekných, inteligentných, čarovných a ambicióznych... : D
A že si sa ozvala?! : D Ten príspevok si koncipovala pred VLASTNÝMk zrkadlom! : D

Tinny

Kycera, tak co sa vyjadrujes totalne od veci? Tak pis k teme. A druhy raz si najprv pozorne nieco precitaj, nez zacnes pisat, aby si nevysla z toho ako tajtrlik. Ak spominam nieco, co sa stalo v inej teme, tak je to len na margo tejto temy, suvisi to s tym co sa tu rozobera. Vobec neviem kto a kde sa tu vcera urazal na fore, ja to tu nesledujem ako ty...A ked nieco odsudzujes, nerob to sama...vyznieva to potom detinsky

Kycera

Čo bolo včera a čo je dnes vo vzduchu, že sa na fóre stretlo toľko osôb, kt. si svoje frustrácie vybíjajú na iných??? Toto je problém? Infantilizmus!

A propos, keď mám výhrady voči niekomu v niektorej téme, tak ich riešim TAM a vtedy, keď je to aktuálne a neprenášam ich do druhej témy.