Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapik z pokecu

Príspevok v téme: chlapik z pokecu
alexandra l

Caute.Prosim o vas nazor.
Pride vam normalne, ked chalan po par tyzdnoch pisania si (zdoraznujem, ze len cisto pisania, bez stretnutia), zacne do sprav davat pusu, tj emotikon pusy:-*
Doteraz sa mi zdal byt celkom ok, az na to,ze ma prilis tlaci do stretnuti.To ale ja zatial odmietam.Velmi pekne dakujem? Za vas nazor, lebo moj nazor je taky, ze davanie pus (aj ked virtualnych)cudziemu cloveku je divne a zufale

Alexandra l

Ja som na rovinu napisala, ze sa stretnut nechcem.On na to zareagoval tak, ze vraj sa mu super so mnou pise, ze som vynimocna atd atd.ze ved to nemusi byt hned rande, a ze teda bude dufat, ze si to raz rozmyslim.Je 2 mesiace po rozchode a zrejme patri k tym typom ludi, ktori nedokazu byt bez partnera, sami, sami so sebou

Mesačný princ

Hej, je to úplne normálne.

Ja naopak nerozumiem ľuďom, ktorí si tam 20 rokov píšu a s nikým sa nikdy nestretnú.

lLily

tak zavisi aj od toho, nakolo ste si blizki dusevne...to si mozes byt aj s niekym, koho v zivote realne ani nestretnes

mozno tym daval najavo, ze by sa ta rad dotkol, ale ked vasa komuniakcia neboal voajaka pravidelna a do hlbky, tak je to skrao nejaky takticky tah, ktorym ta len skusal...ze ako na to zareagujes

a_dr1a

Alexandra. Mozno sa mu pacis a ma zaujem o teba ako o zenu. Plus si asi aj ok rozumiete kedze si uz cele tyzdne pisete a komunikujete spolu. Chce sa stretnut, cize zaujem z jeho strany je.
Ak ty vsak zaujem onho ako o muza nemas (a je jedno ci si introvertka extrovertka), tak mu to jasne napis. Napisala si mu to? Lebo kedze stale toci o stretku ai, bud nie alebo ak aj ano, asi nie dostatocne priamo a narovinu, kedze mu to nedoslo. Tak bud k nemu uprimna a priama. Aby si nerobil zbytocne nadeje a hladal dalej

alexandra l

Adria, co pises dava zmysel:-) kazdy je iny, ok.
este by som chcela ale dodat, ze nebrala som tu pusu ako nieco sexualne,ale predsa len intimne..ja som okrem svojmu frajetovi nikdy nikomu do mailu alebo sms pusu neposielala.Takze ma to vystrasilo.To neustale prosenie o stretko a pusa..posobi na mna ako divny muz , nezrely, cudny, malo sebavedomy, zavisly, neviem najst spravne slovo:-)

a_dr1a

My sme taka italianos rodina. Bozky objatia potlapkavania usmevy dotyky gestikulovanie ai ai. Proste sme kontaktni)) Ked aj niekoho v reale spoznam stretnem a sme si s niekym navzajom predstaveni, fakt keby aj niekoho 1x spoznala, tak normalne podam ruky a nasleduje zvacsa lave lice prave lice "bozk") Fakt by mi musel byt niekto velmi nesympaticky alebo by musela mat dovod, vynechat tie lica...
Ty si s niekym pises par tyzdnov a ak ti posle ten niekto akoze bozk, tak nehladaj za tym hned nieco sexualne)