Mam nejaku sancu u zien?

Príspevok v téme: Mam nejaku sancu u zien?
Bezhlavyjazdec

Ma chlap, ktory zaraba malo penazi vobec sancu u nejakej baby? Ja mam 24 rokov a pracujem uz 3 roky ako predavac v jednom nemenovanom hypermarkete - praca za pokladnou, dokladanie tovaru a tie veci okolo toho... Plat je smiesny, to je asi vsetkym jasne...
Vsetky moje kolegine maju chlapov, ktori zarabaju dost, maju dobre platenu pracu a ziju s nimi, takze im je dobre...

Vsimol som si, ze baby si vzdy vyberaju niekoho s vyssim statusom alebo zarobkom ako maju ony same. Tak co mam potom robit ja? Clovek co je na najnizsej moznej pozicii... V zivote sa mi nedarilo, nie ze by som bol vymlety idiot s iq 50, ale proste veci sa tak maju a ja som zial tam kde som.

Nikdy som nemal babu a tak som dokonca rozmyslal nad tym, ze si nasetrim a zaplatim si aspon prostitutku, nech uz aspon nie som panic.

Chapem, preco si baby vyberaju sikovnych chlapov, co dobre zarabaju, pritahuje ich ta dominancia alebo ako to nazvat...

Ale co ma robit taky chudak ako ja? Mam si ist hladat nejaku bezdomovkynu bez prace, ktora je na tom este horsie ako ja?

Co si o tom myslite, hlavne nazor zien chcem pocut... a ak by som mohol nieco robit pre to, aby som ziskal lepsiu pracu, co by ste mi odporucili? Co ma chlap v 24 rokoch robit aby sa dostal z toho blata von, lebo ja fakt neviem, skolu uz si robit nemozem, lebo bezplatne uz narok nemam a na platenie tisicok eur za jeden pol rok nemam

TonyS

nick Prezervativ - to prvé video je super, presne ako on to tam popisuje taki hajzlici sú často obletovaní ženami aj keď sú drzi
nick Ilyli - video Superbalič má pobavil, som sa nasmial, palec hore :D

Mesačný princ

Ak by som mohol, tak by som dal všetkým ľuďom rovnaké možnosti a potom by sa ukázalo kto je aký.

Ako sa hovorí ,,Dajte ľuďom moc, a prejaví sa ich charakter,,

V dnešnej spoločnosti je to tak, kto nemá peniaze, tak ako keby nejestvoval. peniaze dávajú možnosti, a z možností sa stávajú ďalšie peniaze...je to kolobeh. Kto ich nemá, akoby ani nejestvoval. Je to fakt.
Len je rozdiel vidieť človeka cez financie a cez to, ,,že niečo má,, a vidieť ho ako ambiciózneho. By som bol zvedavý čo by ľudia robili, ak by odrazu neboli peniaze. Nejestvovali by a každý človek by mal rovnako.

U žien nemáš najmenšiu šancu ak nebudeš mať peniaze - to je fakt! Nepoznal som ešte žiadnu ženu, ktorá by si na tomto nezakladala. je to jednoducho treba.

Na druhej strane by si bol úplne .... ak by si kupoval motorku len kvôli nejakej ženskej! :D

Najlepšie zistíš záujem ženy tak, že jej ukážeš seba, nie to, čo máš. Ak jej neponúkneš nič okrem seba a ona to vezme, tak si našiel poklad. No ak ťa odmietne s tým, že nemáš nič, tak takáto žena nestojí ani za cent! prirodzená selekcia :)

Aj keby si mal tých peňazí, že si s nimi môžeš zadok utierať, tak sa nikdy o nich nezmieňuj pred ženou.

Čo sa práce týka tak je to detto. Nikdy by som sa ani nebavil so ženou ak by odsúdila moju prácu, oblečenie, výzor či vzdelanie. Okamžite by bola na listine nepozvaných. Načo by ti aj taká bola?

Hľadaj šťastie! Nie to či nejaká žena chce to, alebo hento. Ty by si mal vedieť čo chceš sám. Ja som ti napísal svoj pohľad a to, ako to vnímam ja. To, že niekto robí v nákupnom centre ešte neznamená, že nemá všeobecný rozhľad, nie je ambiciózny či je lenivý!!!

Ja verím, že toto som si vybral predtým, ako som sa narodil a som za túto voľbu veľmi vďačný. Nevedel by som si predstaviť, ak by som bol človek s peniazmi a ženy by boli so mnou len preto.
Až mi z toho zle príde :D

Bohatstvo sa nerovná mamon! (teda aspoň u mňa)

,,Život je taký, aký si ho spravíme. Nemôžeme ovplyvniť úplne, aký bude ten náš. No môžeme ovplyvniť to, kým v ňom budeme my sami!,, (Mesačný princ)

Máš šancu u žien. Len je otázkou aké ľudské bytosti chceš spoznať.

nixxs

pre ludi ktori tu napisali, ze som zlatokopka, pobavili ste ma :D :D :D
od 18ky popri skole si zarabam vacisnu penazi SAMA

od rodicov som na nejake oblecenia, mobily a hocico nepytala ani euro uz par rokov :D

mala som jedneho frajera co penazi teda nemal malo, a jedine co som si nechala zaplatit bolo obcas nejake jedlo, co je normalne

za to, ze som povedala, ze od chalapa pozadujem aby sa o rodinu vedel postarat, co je na tom zle? kde vy zijete?

samozrejme aj zena ma zarabat a nesediet doma, ale ja si hladam chlapa ktory je sikovny a ambiciozny

neviem co tu vsetci mate za problem, pre mna za mna robte v Kauflande, v obchodoch hocicom, ja takých ludi neodsudzujem, kym ste spokojni vy mne je to srdecne jedno :) chlapec sa pytal preco sa mu nedari vo vztahoch tak som mu to vysvetlila, kto brani ludom napr naucit sa druhy jazyk a najst si lepsiu pracu? nikto vam sa len NEchce a to je cele, samozrejme je tu skupina ludi co su zo slabsich rodin maju zle podmienky a nemali prilezitost na taketo veci, ale vacsinou je to o lenivosti

Fredy111

A navyše v obchodno-nákupnom centre ti dajú aspoň prácu na zmluvu čoš v u takého súkromníka ti často v obchode či v butiku ponúkne súkromník len prácu na dohodu a čo z toho keď si stále evidovaný na úrade práce ako keby si nerobil...
Zase práca na dohodu je ešte menej finančne ohodnotená ani odvody za teba zamestnávateľ neplatí..

Fredy111

Mrľa a myslíš že je to len v tejto práci, všade na svk je to tak, či si čašník, kuchár, šíčka, pracovník za pásom, robotník, chyžná, všade ti ponúknu nízku mzdu lebo využívajú to že je veľa nezamestnaných a tak vedia že keby sa niekomu nepáčilo môže odísť a na jeho miesto ma ďalších 15 záujemcov. O to ide, je tu nízka ponuka práce a veľa záujemcov. A to zamestnavatelia zneužívajú že vedia že stále sa nájde niekto kto bude za takú mzdu pracovať ak chce z niečoho žiť. Keby bolo málo pracujúcich boli by nútení mzdy dvíhnúť ale pri veľkom dopyte práce je to žiaľ tak.

Otoman

Niesom Lenuška ale ja som si všimol príspevok od Nixxs :
poviem uprimne co si myslim
ja koncim VS a s chlapcom co robi za pokladnou alebo nejak tak by som nedokazala mat vztah.
Jednak preto, ze od chalapa potrebujem aby sa snim dalo velmi rozumne porozpravat ( nehovorim ze ludia za kasou su hlupi, alebo co ale proste mensi rozhlad)
Za dalsie, potrbeujem chalapa co je ambiciozny (aj keby nema VS, nie kazdeho bavi studovat, clovek moze byt uspesni, mam suseda co nema VS a zaraba ovela viac ako vysokoskolaci lebo je sikovny) - treba sa len snazit
poznam kopu ludi co studovali na hovno skolu ale napriklad sa naucili programovat a maju uz vyssi plat aj vsetko
vsetko je len o snazivosti a ja do zivota (asi aj ako vacsina zien) chceme niekoho kto sa dokaze postarat o nas, ja si nehladam hclapa co zaraba miliony ma auto byt vsetko, ale ja sa v zivote snazim, ucim sa, robim vsetko preto aby sa mi darilo tak nechcem pri sebe niekoho neambiciozneho kto bude cely zivot robit niekde na kase a staci mu to
myslim si, ze si frajerku najdes nie kazdy rozmysla rovnako ale mozno tiez nejaku predavacku

Mrlla

Lenuska26 nikto tu neurážal ludí pracujúcich v HM .Asponň som to nikde nenašla.Tu ide len o to že už spomýnaný ludia nie sú dostatočne fin.ohodnotený .Čiže v tom ohodnotení je ich handycap nie v pracovnom zaradení.Takže sa čertíš neopodstatnene.