Ma chlap, ktory zaraba malo penazi vobec sancu u nejakej baby? Ja mam 24 rokov a pracujem uz 3 roky ako predavac v jednom nemenovanom hypermarkete - praca za pokladnou, dokladanie tovaru a tie veci okolo toho... Plat je smiesny, to je asi vsetkym jasne...
Vsetky moje kolegine maju chlapov, ktori zarabaju dost, maju dobre platenu pracu a ziju s nimi, takze im je dobre...
Vsimol som si, ze baby si vzdy vyberaju niekoho s vyssim statusom alebo zarobkom ako maju ony same. Tak co mam potom robit ja? Clovek co je na najnizsej moznej pozicii... V zivote sa mi nedarilo, nie ze by som bol vymlety idiot s iq 50, ale proste veci sa tak maju a ja som zial tam kde som.
Nikdy som nemal babu a tak som dokonca rozmyslal nad tym, ze si nasetrim a zaplatim si aspon prostitutku, nech uz aspon nie som panic.
Chapem, preco si baby vyberaju sikovnych chlapov, co dobre zarabaju, pritahuje ich ta dominancia alebo ako to nazvat...
Ale co ma robit taky chudak ako ja? Mam si ist hladat nejaku bezdomovkynu bez prace, ktora je na tom este horsie ako ja?
Co si o tom myslite, hlavne nazor zien chcem pocut... a ak by som mohol nieco robit pre to, aby som ziskal lepsiu pracu, co by ste mi odporucili? Co ma chlap v 24 rokoch robit aby sa dostal z toho blata von, lebo ja fakt neviem, skolu uz si robit nemozem, lebo bezplatne uz narok nemam a na platenie tisicok eur za jeden pol rok nemam