Mam nejaku sancu u zien?

Príspevok v téme: Mam nejaku sancu u zien?
Bezhlavyjazdec

Ma chlap, ktory zaraba malo penazi vobec sancu u nejakej baby? Ja mam 24 rokov a pracujem uz 3 roky ako predavac v jednom nemenovanom hypermarkete - praca za pokladnou, dokladanie tovaru a tie veci okolo toho... Plat je smiesny, to je asi vsetkym jasne...
Vsetky moje kolegine maju chlapov, ktori zarabaju dost, maju dobre platenu pracu a ziju s nimi, takze im je dobre...

Vsimol som si, ze baby si vzdy vyberaju niekoho s vyssim statusom alebo zarobkom ako maju ony same. Tak co mam potom robit ja? Clovek co je na najnizsej moznej pozicii... V zivote sa mi nedarilo, nie ze by som bol vymlety idiot s iq 50, ale proste veci sa tak maju a ja som zial tam kde som.

Nikdy som nemal babu a tak som dokonca rozmyslal nad tym, ze si nasetrim a zaplatim si aspon prostitutku, nech uz aspon nie som panic.

Chapem, preco si baby vyberaju sikovnych chlapov, co dobre zarabaju, pritahuje ich ta dominancia alebo ako to nazvat...

Ale co ma robit taky chudak ako ja? Mam si ist hladat nejaku bezdomovkynu bez prace, ktora je na tom este horsie ako ja?

Co si o tom myslite, hlavne nazor zien chcem pocut... a ak by som mohol nieco robit pre to, aby som ziskal lepsiu pracu, co by ste mi odporucili? Co ma chlap v 24 rokoch robit aby sa dostal z toho blata von, lebo ja fakt neviem, skolu uz si robit nemozem, lebo bezplatne uz narok nemam a na platenie tisicok eur za jeden pol rok nemam

L93

,,Chapem, preco si baby vyberaju sikovnych chlapov, co dobre zarabaju, pritahuje ich ta dominancia alebo ako to nazvat... ´´ - ach jaj. Ženy, ktoré poznáš, veľa inteligencie očividne nemajú... Ja osobne by som určite nechcela chlapa, ktorý by ma živil. Môjho partnera som si vôbec nevybrala kvôli tomu, koľko zarába. Príde mi to tak, že ženy zmýšľajúce na ten štýl sú dosť neschopné a lenivé... Ja byť chlapom, tak o takú vypočítavú osobu ani len nezakopnem... To kde sme, aby muži ženy živili? :D Čo sú ony načisto neschopné? Mňa by nečinnosť ubíjala... neviem si predstaviť, že by ma mal priateľ živiť...

L93

Bezhlavyjazdec, myslím, že to, že si nikdy nemal vzťah, absolútne, ale absolútne nesúvisí s výškou tvojho platu... nezarábaš veľa - no a? Koľko žien pracuje za minimálnu mzdu? Spústa... Ak ženy uprednosťňujú chlapov len kvôli tomu, že zarábajú viac, tak... ach. Zas závisí to aj od toho, v akých kruhoch sa pohybuješ. Poznám ženy, ktoré zarábajú viac ako ich partneri a vôbec im to neprekáža. Zišlo by sa ti v prvom rade popracovať na tvojom sebavedomí... nik nie je perfektný, no ty sa očividne viac než dosť podceňuješ. A to, veru, pre ženy sympatické nie je...

Kycera

Lary,
ako povieš. Lary, ako povieš... : )

Tu máš presné znenie citátu Františka z Assi :

"Bože, daj mi pokojnú myseľ, aby som prijal veci, ktorí zmeniť nemôžem. Daj mi silu, aby som zmenil veci, ktoré zmeniť môžem. A daj mi múdrosť, aby som rozlíšil jedno od druhého."

Aby si to dokázal, posielam Ti silu, veľa sily : www.youtube.com : )

Lary

Bože daj mi Silu abysom vedel prijať veci ktoré neviem zmeniť.
Vôlu aby som prijal to čo zmeniť neviem
Rozum aby som to dokázal rozoznať.

Ute

Dobre si to napísal: veci sa majú tak ako sa majú. Je fajn, že to tak berieš. To je vec prvá.
Ďalej: vôbec nie si nijaký chudák! Toto by si si mal tiež uvedomiť. U nás je spústa ľudí, ktorí denne drú za niečo viac ako minimálnu mzdu.
A takmer bez perspektívy. To je skutočnosť.
A ďalej: uvedom si, že všetko môže byť relatívne. Aj s málo peniazmi sa dá, ak sa dobre rozdelia a použijú žiť. Zameraj sa na túto vec. A buď rád, že sa síce musíš uskromniť, ale v noci kľudne spíš!
Ďalej: v práci sa nenechaj "kolegami/kolegyňami" využívať - stráž si svoj pracovný čas a nerob za iných.
Tak, aby si mal čas aj pre seba, aby si mohol hľadať pre seba spriaznenú dušu a nielen telo. Na svoje panictvo zabudni, ak je to možné. Neponižuj sa! Želám ti všetko dobré.

Lary

ILily celý život mi vždy vadilo a mal som neskutočné nervy na vekovo starších ktorý nám mladým dávali rozumy z pozície nadradenosti.Do dnes mi rezonuje v ušiach veta čo vy mladí viete.Pritom veľakrát nevedeli kde je sever a nestíhali sa prispôsobovať moderným veciam a dobe.A tvárili sa ako"hovno na paličke"Pravdepodobne som sa stal presne takým akými som pohŕdal.A je to ešte horšie lebo v o vyjadreniach "sa snažím ešte hamovať aby to nevyznelo nadradene tak že skutočnosť je ešte horšia (pre mňa)asi by som ti mal poďakovať že si mi nadstavila zrkadlo.