Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam nejaku sancu u zien?

Príspevok v téme: Mam nejaku sancu u zien?
Bezhlavyjazdec

Ma chlap, ktory zaraba malo penazi vobec sancu u nejakej baby? Ja mam 24 rokov a pracujem uz 3 roky ako predavac v jednom nemenovanom hypermarkete - praca za pokladnou, dokladanie tovaru a tie veci okolo toho... Plat je smiesny, to je asi vsetkym jasne...
Vsetky moje kolegine maju chlapov, ktori zarabaju dost, maju dobre platenu pracu a ziju s nimi, takze im je dobre...

Vsimol som si, ze baby si vzdy vyberaju niekoho s vyssim statusom alebo zarobkom ako maju ony same. Tak co mam potom robit ja? Clovek co je na najnizsej moznej pozicii... V zivote sa mi nedarilo, nie ze by som bol vymlety idiot s iq 50, ale proste veci sa tak maju a ja som zial tam kde som.

Nikdy som nemal babu a tak som dokonca rozmyslal nad tym, ze si nasetrim a zaplatim si aspon prostitutku, nech uz aspon nie som panic.

Chapem, preco si baby vyberaju sikovnych chlapov, co dobre zarabaju, pritahuje ich ta dominancia alebo ako to nazvat...

Ale co ma robit taky chudak ako ja? Mam si ist hladat nejaku bezdomovkynu bez prace, ktora je na tom este horsie ako ja?

Co si o tom myslite, hlavne nazor zien chcem pocut... a ak by som mohol nieco robit pre to, aby som ziskal lepsiu pracu, co by ste mi odporucili? Co ma chlap v 24 rokoch robit aby sa dostal z toho blata von, lebo ja fakt neviem, skolu uz si robit nemozem, lebo bezplatne uz narok nemam a na platenie tisicok eur za jeden pol rok nemam

MichallahciM

chlape, chlape
nariekáš tu ako nejaká baba, čo sa sťažuješ?! Buď rád že nepatríš k tým čo prácu nemajú a vyvaľujú doma šunky pri telke či počítači. S platmi je to tak na svk. Buď ti dajú minimálku na zmluvu alebo prácu na dohodu. Cez známosti sa dá získať dobrá práca na úradoch, polícií či niekde v banke alebo v poisťovni, v armáde. Ani v takých cestovkách či v súkromných firmách to nemajú na ružiach ustlané lebo si zober že keď ťa zamenstná nejaký podnikateľ tak bude chcieť na tebe čo najviac ušetriť čiže tiež ti dá nízky plat a musíš držať hubu lebo na tvoje miesto má desať ďalších ľudí.
Svoju situáciu si môžeš zlepšiť tak že si nájdeš ďalšiu prácu, koľko tak čo poznám robia že dva zamestnania majú.
Zase v takých supermarketoch či hypermarketoch to nieje až také zlé, ako narobíš sa ale má to aj svoje výhody čo som počul, rôzne benefity a bonúsy majú, zľavy na tovar a tak. A zase keby sa tam tak zle robilo tak by sa toľko ľudí netískalo tam do zamestnania čo som počul.
A ešte niečo, medzi akými dievčatami si vyberáš svoju lásku? Ak vidíš že sú náročné na peniaze asi sa pohybuješ v blbej spoločnosti kde sú samé rozmaznané slečny čo sú naučené žiť v luxuse. Prečo hľadáš tam kde kvitne zlatokopectvo? Poznám mužov a nieje ich málo čo nezarábajú veľa a majú frajerky alebo už aj manželky. Chyba je v tebe samotnom nie v tvojom zamestnani. Ty pravdepodobne vyžaruješ do okolia negatívny postoj k životu. Tie ženy to cítia že to riešiš v hlave a oni nebudú strácať čas s mužom ktorý je depresívny a negatívne naladený.
Takže moja rada znie, prestaň hľadať medzi dievčatami typu zlatokopka náročná a prestaň to riešiť v hlave že niesi dosť dobrý pre ženské pokolenie. Buď veselý, optimistický, maj radosť zo života, vtipkuj, staraj sa o svoj vhľad, uvolni sa... Ak budeš strnulý, zakomplexovaný, utiahnutý a smutný žiadna ťa takého nebude chcieť. Ak sa nájde nejaká ktorá sa v tvojej spoločnosti bude cítiť dobre, bude sa smiať s tebou sa časom do teba zaľúbi a nebude ťa chcieť pustiť.
Ak sa ti nepáči tvoj plat, tak zmeň prácu, choď makať do automobilky nočné, víkendy, 12 hodinové šichty a budeš tak zodratý od práce že nebudeš ani myslieť na frajerky.

Mesačný princ

lLily - gravitácia u nás na Mesiaci je :) Aj keď nie také silná, ako tam u Vás :)

A čo sa týka toho ostatného. Fakt 1. Nevyprázdňujeme sa, pretože neprijímame žiadnu potravu. A hygienu ako takú nevykonávame tiež. vykonávame niečo, ako očistu a to veľmi špecifickým spôsobom ale je to zložité popísať :)

lLily

m.princ: nielen peniaze, vy tam nemate ani gravitaciu...ako si spokojny s pouzivanim toalety a vykonavanim hygieny? vyzera to trochu komplikovane...

www.youtube.com

ladysue

s pohladom aký máš na svet, nie nemáš šancu u žien. a nemá to nič s platom. sám si môžeš za to kde teraz si, najsmutnejšie je žiadnu námahu s tým niečo robiť a zmeniť to

lLily

ja by na tvojom mieste sporila uz len na tu prostitutku, bo s takym nahladom aky mas, to bude jedina moznost, ktora ti nakoniec ostane

WHISPER

v 24 rokoch by si mal mať našetrenu dosť slušnu sumu!!
lebo ked som byvala s rodičmi v tom čase som zarabala 10 000sk !!!
mesačne som si odkladala po 6 000sk, 1 000sk som dala našim akože na domacnosť, no a z 3 000sk som hospodarila: kupovala si vlastnu stravu, hygienu, +cestovne do prace...
v 22 som zobrala hypoteku a kupila byt a z našetrenych penazi som si kupila zariadenie do bytu + rekonštrukciu menšiu...
a ty máš čo..???
a ty maš kolko našetrene? vodičsky na kamion čo ti tam treba všetko
C+CE+ KKV = 2 000€ to by si mal mať v 24 rokoch našetrene...

WHISPER

čakaš snad že ta tu budeme lutovať...? načo...? ked sa polutuješ aj sám... ja som zarabala 330€ !!! nasetrila som si peniaze a v 22 rokoch som si zobrala hypo a kupila byt...
a najdu sa normalni ludia ktori nerevu do vankusa a urobili tie tak isto... nasli si lepsie platene miesta.....atd...
roboty je dost! ked zijes s rodičmi čo ti brani ist na ubytovnu do Galanty, Trnavy alebo do VW to je TOP... v BA... 900€ inde ani nezarobis vo firme ako vo VW v BA...
čo ti bráni...?? jedine lenivosť, pohodlnosť,..lebo doma maš mama servis... prideš z roboty navarene, oprate... žeee???

lLily

whisper: bo je to nekonecne obmedzeny clovek, ktory by mal uz fakt zajst za nejakou prostitutkou, ktora sa nadnim zlutuje, ked jej zaplati