Mam nejaku sancu u zien?

Príspevok v téme: Mam nejaku sancu u zien?
Bezhlavyjazdec

Ma chlap, ktory zaraba malo penazi vobec sancu u nejakej baby? Ja mam 24 rokov a pracujem uz 3 roky ako predavac v jednom nemenovanom hypermarkete - praca za pokladnou, dokladanie tovaru a tie veci okolo toho... Plat je smiesny, to je asi vsetkym jasne...
Vsetky moje kolegine maju chlapov, ktori zarabaju dost, maju dobre platenu pracu a ziju s nimi, takze im je dobre...

Vsimol som si, ze baby si vzdy vyberaju niekoho s vyssim statusom alebo zarobkom ako maju ony same. Tak co mam potom robit ja? Clovek co je na najnizsej moznej pozicii... V zivote sa mi nedarilo, nie ze by som bol vymlety idiot s iq 50, ale proste veci sa tak maju a ja som zial tam kde som.

Nikdy som nemal babu a tak som dokonca rozmyslal nad tym, ze si nasetrim a zaplatim si aspon prostitutku, nech uz aspon nie som panic.

Chapem, preco si baby vyberaju sikovnych chlapov, co dobre zarabaju, pritahuje ich ta dominancia alebo ako to nazvat...

Ale co ma robit taky chudak ako ja? Mam si ist hladat nejaku bezdomovkynu bez prace, ktora je na tom este horsie ako ja?

Co si o tom myslite, hlavne nazor zien chcem pocut... a ak by som mohol nieco robit pre to, aby som ziskal lepsiu pracu, co by ste mi odporucili? Co ma chlap v 24 rokoch robit aby sa dostal z toho blata von, lebo ja fakt neviem, skolu uz si robit nemozem, lebo bezplatne uz narok nemam a na platenie tisicok eur za jeden pol rok nemam

generaciablaznov

Nehnevaj sa ale mas najvyssi cas aby si sa staral o svoju buducnost... pomaly si zabezpecoval vlastne byvanie....vobec nemusis zarabat iba minimalnu mzdu da sa aj lepsie zarobit a svoj zivot si mozes zmenit zo dna na den len sa musis snazit . Dnesna generacia chlapov je hrozna poznam xy ludi do 30tky aj starsich co absolutne nic neriesia ziju od vyplaty k vyplate muzi ostavaju doma pri mame a popri tom pracuju od skoncenia strednej skoly alebo byvaju piati v podnajme s kamaratmi ziadna vidina buducnosti nic.... strasne kam to spejeme... popritom vela z nich aj ma plat nato aby im schvalili uver uz mohli mat davno vlastne no oni radsej nevestu vezmu byvat domov ku svojej mame... je to na hlavu ...

lLily

tak to by ma nenapadlo, ze chlap, ktory zavidi motorkarovi si kupi motorku v domnienke, ze tym ziska tu zenu

to akoby si zena nasla milenku, ked prisla k zisteniu, ze jej muz si nasiel tiez milenku....a comu to cele ma akoze prospiet? tomu hovoris sebaucta?

Mesačný princ

Kycera - neboj čerešne rastú všade a nejakú splaším :D

A nikdy nevylezie viac žien. Ako ich poznám, tak si počas lezenia buď vytrhajú vlasy, doškriabu sa, alebo jedna druhú zhodia. Takže som úplne kľudný.

No to plánujem len v prípade, že zavítam na Zem. Na Mesiaci totiž čerešne nerastú :)

Kycera

Mesačný princ,
máš čerešňu? Ak áno, potom okamžite začni ŠETRIŤ, bo toto je ponuka, kt. sa neodmieta! : D
Len tak na okraj, čo keď tých báb bude veľa? Čo si s nimi počneš? Len málo žien je majiteľkami diamantového prsteňa! : D

mineral

Lary ja vždy hovorím všetko je relatívne. Veľa záleží od toho ako ste vyzerali Vy na tých čerešniach a tí na motorkách.. A veľa záleží s akými babami ste na tie čerešne chodili.

Mesačný princ

Lary, tí muži im nedokázali dať ,,viac,, Dokázali im dať iba ,,viac,, peňazí.

Ja by som si kvôli ženskej na motorku určite nešetril. počkal by som na nejakú, ktorá za mnou na tú čerešňu vylezie a tej by som za tie peniaze kúpil diamantový prsteň :)

Ale každý premýšľa inak :)

Lary

Keď som bol malý chodievali sme z babami na čerešne.Chvíľu to bolo super pokiaľ sa nepristavili starší chlapci na motorkách a prebrali nám baby.Dalšie leto som šiel na brigádu aby som si zarobil na motorku.Samozrejme bolo to málo.Išlo e sa zabaviť ale po opakovanej zábave nás zase prešťali tý čo už zarábali.Keď sme začali zarábať frajerka môjho kamaráta odyšla mu z chlapom ktorý by jej mohol byť otcom.Mal byt auto velký pupok možno aj iné proste vždy tu budú aj taký ktorý môžu ponùknuť viac.Taká dievčina ktorá sa chce na facebooku chváliť akého má frajera nebude s tebou tráviť čas na čerešni.