Mam nejaku sancu u zien?

Príspevok v téme: Mam nejaku sancu u zien?
Bezhlavyjazdec

Ma chlap, ktory zaraba malo penazi vobec sancu u nejakej baby? Ja mam 24 rokov a pracujem uz 3 roky ako predavac v jednom nemenovanom hypermarkete - praca za pokladnou, dokladanie tovaru a tie veci okolo toho... Plat je smiesny, to je asi vsetkym jasne...
Vsetky moje kolegine maju chlapov, ktori zarabaju dost, maju dobre platenu pracu a ziju s nimi, takze im je dobre...

Vsimol som si, ze baby si vzdy vyberaju niekoho s vyssim statusom alebo zarobkom ako maju ony same. Tak co mam potom robit ja? Clovek co je na najnizsej moznej pozicii... V zivote sa mi nedarilo, nie ze by som bol vymlety idiot s iq 50, ale proste veci sa tak maju a ja som zial tam kde som.

Nikdy som nemal babu a tak som dokonca rozmyslal nad tym, ze si nasetrim a zaplatim si aspon prostitutku, nech uz aspon nie som panic.

Chapem, preco si baby vyberaju sikovnych chlapov, co dobre zarabaju, pritahuje ich ta dominancia alebo ako to nazvat...

Ale co ma robit taky chudak ako ja? Mam si ist hladat nejaku bezdomovkynu bez prace, ktora je na tom este horsie ako ja?

Co si o tom myslite, hlavne nazor zien chcem pocut... a ak by som mohol nieco robit pre to, aby som ziskal lepsiu pracu, co by ste mi odporucili? Co ma chlap v 24 rokoch robit aby sa dostal z toho blata von, lebo ja fakt neviem, skolu uz si robit nemozem, lebo bezplatne uz narok nemam a na platenie tisicok eur za jeden pol rok nemam

lLily

a urazat sa nemusime, sak naco sa hadat, ked sa ani pobit nemozeme, vsak, ale hlupak je u mna proste hlupakom, na tom sa nic nezmeni, ci uz to napisem alebo si to len budem mysliet bez ohladu na jeho vek a zivotne skusenosti, ktore prezentuje za ucelom vlastnej dolezitosti

lLily

to su tvoje zamery? ani by som nepovedala
to nie su metafory, ale cisto selektivne uvazovanie jak hodit zodpovednost za vlastne ciny na druheho (v tomto pripade na tie zle zeny, ktore dobrych muzov zneuzivaju) a zatahovat do toho lasku mi proste pride uplne scestne, len zatoze to niekto tvrdil a ty si mu to zhltol.

tie pribehy skro vypovedaju o tebe, nez o tych, ktori ich zazili

Lary

ILily nechápem o čo ti ide prečo ma v každej téme urážaš.Toto je diskusné fórum na ktorom ludia prispievajú svojimi názormy.Veľakrát používam metafory a príklady zo života.Nie pre každého to je chápem ,ale načo tu na seba útočiť?Mám už po štyridsiatke a dospelé dve deti nepotrebujem nikomu nič dokazovať a užvôbec vymýšľať si .Ak si ma chcela len znechutiť tak sa ti to podarilo.Ospravedlnenie od teba nečakám asi niesi ten typ a pokora patrí naozaj len veľký ľuďom preto ti nebudem vracat tvoje nadávky (myslìm aj z inej témy)ahoj.

hollywood

môžeš sa skúsiť tú prácu. S platom aký máš teraz to nemá nič spoločné. Existujú firmy čo ti to zaplatia a budeš voziť...Mňa to celkom baví ale neznesiem v tej kabíne spať tak preto aj za menej len nech sa vrátim domov.

denisaf

Nixxs ty mudra kopa vysokoskolakov robi za pokladnou alebo casnikov...len aby si sa neocitla v situacii ze budes rada ze aj za tu predavacku ta niekam zoberu...

helahe

Tak, ja Ti nevim, Karle, ale ak su fakt dnes vsetky baby Cuky-Luky, tak sa asi nachystaj
na zivot s platenymi k..vami. Na co by ti bolo spojit zivot s chladnokrvnou mrchou?
Este je tu moznost, ze hladas v zlych vodach. Presun sa z kaviarni a shopov na nejaky
iny druh cinnpsti. Mozno priroda, mozno joga, mozno kniznice.

lLily

ty si akoze Lary myslis, ze ked napises, ze tvoja dcera ma 23 rokov, pricom, doda ti to na mudrosti a doveryhodnostnosti, pricom tvoje rozmyslanie evidentne zamrzlo na veku cca 15 rokov? tomu mozes uverit snad len ty sam

Nixxs

poviem uprimne co si myslim

ja koncim VS a s chlapcom co robi za pokladnou alebo nejak tak by som nedokazala mat vztah.

Jednak preto, ze od chalapa potrebujem aby sa snim dalo velmi rozumne porozpravat ( nehovorim ze ludia za kasou su hlupi, alebo co ale proste mensi rozhlad)

Za dalsie, potrbeujem chalapa co je ambiciozny (aj keby nema VS, nie kazdeho bavi studovat, clovek moze byt uspesni, mam suseda co nema VS a zaraba ovela viac ako vysokoskolaci lebo je sikovny) - treba sa len snazit

poznam kopu ludi co studovali na hovno skolu ale napriklad sa naucili programovat a maju uz vyssi plat aj vsetko

vsetko je len o snazivosti a ja do zivota (asi aj ako vacsina zien) chceme niekoho kto sa dokaze postarat o nas, ja si nehladam hclapa co zaraba miliony ma auto byt vsetko, ale ja sa v zivote snazim, ucim sa, robim vsetko preto aby sa mi darilo tak nechcem pri sebe niekoho neambiciozneho kto bude cely zivot robit niekde na kase a staci mu to

myslim si, ze si frajerku najdes nie kazdy rozmysla rovnako ale mozno tiez nejaku predavacku

Lary

Ps.pre Marunku mimo tému.
Dnes sa čudujem ako smeto mohli zvládnuť.Aj keď som to zažil na vlastnej koži a dám si matematicky dokopy čo sme zarábali tak nechápem .A netrvalo to rok dva ani 5 bolo to ovela viac.Už to mám ....Neplatil som telefóny ani som neprejazdil ani tretinu autom to co teraz.Ani do žalúdka som tolko neinvestoval ani do kostola čo to trepem do kostola nedam ani teraz.Všetko sa da ked sa chce .Nedostatok niečoho " aktivuje v človeku no ved vies (neviem najst vyraz)uz je noc pa.....