Mam nejaku sancu u zien?

Príspevok v téme: Mam nejaku sancu u zien?
Bezhlavyjazdec

Ma chlap, ktory zaraba malo penazi vobec sancu u nejakej baby? Ja mam 24 rokov a pracujem uz 3 roky ako predavac v jednom nemenovanom hypermarkete - praca za pokladnou, dokladanie tovaru a tie veci okolo toho... Plat je smiesny, to je asi vsetkym jasne...
Vsetky moje kolegine maju chlapov, ktori zarabaju dost, maju dobre platenu pracu a ziju s nimi, takze im je dobre...

Vsimol som si, ze baby si vzdy vyberaju niekoho s vyssim statusom alebo zarobkom ako maju ony same. Tak co mam potom robit ja? Clovek co je na najnizsej moznej pozicii... V zivote sa mi nedarilo, nie ze by som bol vymlety idiot s iq 50, ale proste veci sa tak maju a ja som zial tam kde som.

Nikdy som nemal babu a tak som dokonca rozmyslal nad tym, ze si nasetrim a zaplatim si aspon prostitutku, nech uz aspon nie som panic.

Chapem, preco si baby vyberaju sikovnych chlapov, co dobre zarabaju, pritahuje ich ta dominancia alebo ako to nazvat...

Ale co ma robit taky chudak ako ja? Mam si ist hladat nejaku bezdomovkynu bez prace, ktora je na tom este horsie ako ja?

Co si o tom myslite, hlavne nazor zien chcem pocut... a ak by som mohol nieco robit pre to, aby som ziskal lepsiu pracu, co by ste mi odporucili? Co ma chlap v 24 rokoch robit aby sa dostal z toho blata von, lebo ja fakt neviem, skolu uz si robit nemozem, lebo bezplatne uz narok nemam a na platenie tisicok eur za jeden pol rok nemam

Mesačný princ

Bezhlavyjazdec - ak nemáš plat a nemáš ani nič hmotné (auto, vlastný dom, alebo nejakú jachtu...)

Tak v tom prípade musíš prísť nato, čo vlastne máš a môžeš tej potencionálnej partnerke ponúknuť.

Kvalitný sex, vzťah, fyzickú príťažlivosť, vzdelanie alebo všeobecný rozhľad, Inteligenciu, humor...a rôzne iné premenné.

Najlepšie kombinácia viacerých.

nepremýšľaj čo nemáš, ale vezmi si papier a napíš čo môže dať.
a potom sem napíš, že čo si na tom papieri načmáral a uvidíme.

Lenuska26

Len na obranu ľudí pracujúcich v obchodno nákupných centrách,
za pokladňou často pracujúci vzdelaný ľudia s maturitou či dokonca s vysokoškolských diplomom alebo bakalárským vzdelaním. Takže osoba alebo skôr osoby ktoré tu urážajú ľudí pracujúcich na týchto miestach by som poprosila nech si takéto urážky nechávajú na ľudí ktorí sedia doma a nechcú pracovať. Osobne mám priateľa ktorí pracuje v nákopno-obchodnom centre Kaufland a má vysokú školu. Ja mám len strednú a v minulosti som tiež pracovala v obchodno-nákupnom centre Tesco. A ešte pre informáciu, v takýchto obchodno-nákupných centrách je to často tak, že zamestnanci pracujú pôvodne na iných prac. pozíciach a k poklaniam sú len volaní keď je buď málo pokladníkov alebo je veľa zákazníkov. Môj priateľ skončil vysokú a kedže na Slovensku je to tak, že je málo prac. miest pre ľudí s vysokoškolským vzdelaním tak si musia hľadať prácu inde. A kedže mu zdrav. problémy jeho matky nedovoľujú odísť zo Slovenska berie prácu ktorá sa mu ponúkla a mne osobne to nevadí že pracuje za cca 450 ečiek. Je rád že vôbec nejakú prácu má.
Ešte toľko že takých fešákov akých nájdete za pokladňami častokrát nájdete jedine na stredných školách :D Lebo všade kde som pracovala som nikde pokope nevidela toľko fešných mladých mužov ako v obchono-nákupných centrách. A to som pracovala v školstve, na úrade či v zahraničí v počitačovej firme.
Takže môžem povedať neurážajte mladých mužov ktorí odmietajú sedieť doma na riti a radšej pracujú za pokladňou. Nehanťe ich ochotu pracovať.
Môj fešáčik je neuveriteľne sexi keď idem k nemu platiť.... :D

lLily

uz viem, preco si bezhlavy jazdec, zalozil si temu a potom si zbabelo zdupkal a radsej vrazil hlavu do piesku jak pstros....ano, presne jak pises si obycajny chudak, suhlasim s tebou a ked aj suhlas niekto povazuje za urazku, tak nech sa strci cely jak je

Marika55

Namiesto toho ako tu nariekas nad svojim zivotom si si uz davno mohol hladat lepsie platene miesto alebo ist do zahranicia kopa slovakov tam pracuje aj na miestaach kde napriklad jazyk vobec nieje treba . Tymto pristupom aky mas ze nad sebou budes len plakat ako malo zarobis nikdy nic nedosiahnes...

Marunka

L93, nič si nerob z toho, že tomu nerozumieš :) Som na tom podobne, akurát to už v sebe neriešim. Tiež som nikdy nechápala, čo má partnerova peňaženka so mnou spoločné, ak nie sme manželia. Ale sú prosto ženy, pre ktoré je tá peňaženka sakra podstatná :D A muži, ktorí sa vyžívajú v dokazovaní aká je tá peňaženka plná, čo všetko môžu drahej zniesť k nohám...

L93

Mesačný princ - nechápem, no to bude asi tým, že som tu nová xD :D ... nuž príde mi dosť blbé, ak žena zarába trebárs 500 eur (alebo nezarába vôbec) a chcela by, aby jej chlap zarábal dajme tomu 2000 eur... to akože prečo? :D nie je to blbé? nežijeme v prvotnopospolnej spoločnosti, kedy muži živili celú rodinu a ženy sa starali o deti a o domácnosť... podľa mňa by to malo byť cca vyrovnané... a, samozrejme, malo by to platiť i pri staraní sa o domácnosť a pod. ... nuž ale ak chlapovi vyhovuje, ak si vydržiava ženu (a naopak, ak žene vyhovuje, ak si vydržiava muža), tak... proti gustu žiaden dišputát... ja by som takto ale fungovať nedokázala...