Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Antikoncepcia
vselijako to moze v buducnosti dopadnut.
aj dobre, aj zle.
to nikto nevie,
hadam ani jasnovidec.
Prosim vas,
vie mi dakto povedat, ze ako dlho mozem brat jedno antikoncepciu? Ci ju treba alebo po akom case zmenit?A po kolkych je dobre si dat pauzu? Ci uz po roku? alebo?
A este .... berem HAK uz jeden mesiac a mala som menstraciu ale kratku (trvala 3-4 dni).Bude to mat nejaky nasledok? Napr. ak by som v buducnosti prestala brat HAK, ze by som mala menzes dlhsie????
Dakujem za vsetky odpovede!!
Mate niekto skusenost s Triqularom?
no jankahoralka, dakujem ti za tvoje skusenosti. Dost som teraz prelaknuta ako si pisala o tej zrazenine a tak.... Ja uz berem HA mesiac (konkretne Lindynette 20). Som chudej (da sa povedat utlej) postavy. Na vahe som nepribrala zatial ani gram. Dufam ze to tak ostane! Aj keby som HA v buducnosti vysadila dufam ze to na mna nebude mat ziadne negativne nasledky. Aku HA si brala ty?
ja beriem triregol...resp.som brala trinordiol ale ten uz asi nevyrabaju...uz to beriem asi treti rok.problemy bohvieake nie, ale zistila som,ze mi beru chut na sex...tak asi tak
Ahoj, ja som brala Loette a lekarka mi povedala, ze ich uz prestali vyrabat.Predpisala mi namiesto nich nejake ine, len si teraz nespomeniem na ich nazov.Ja znasam HA uplne v pohode, zmizli mi bolesti, ktore som mala prve dva dni neznesitelne.Plet mam uplne v pohode.Predtym som brala Trinordiol a po jeho vysadeni som nepribrala.Je to u kazdej individualne, neznamena to predsa, ze ked jedna to neznasa, nebudes to aj ty!Treba chodit pravidelne na pecenove testy a preventivne prehliadky.
Diane som brala 1 mesiac a skončila som v nemocnici s príšernými bolesťami
tam mi lekár povedla, že to určite nieje s tabletiek, tak som ich brala aj ďalší mesiac a opäť som skončila v nemocnici. Dovtedy som nemala žiadne problémy a tak to bolo určite z Diane. Prestala som ju brať a odvtedy mám už 5 roky pokoj. už nikdy viac nebudem skúšať HA.
Vlocka, neber ZIADNU ANTIKONCEPCIU !!!!!! Brala som ju len mesiac a v prsniku sa mi urobil fibrom s priemerom 4 cm a sla som pod noz, naburalo mi to hormonalny system a pribrala som 15 kg. Moja najlepsia kamaratka uzivala DIANE 35 vycistila sa jej nadherne plet ale po vysadeni pribrala skoro 30 kg !!! a spoluziakova priatelka kvôli antikoncepcii skoro zomrela. Urobila sa jej v tele krvná zrazenina a museli ju rychlo previest vrtulnikom z popradu do blavy lebo by zomrela. Pocula som oviacerych inych pripadoch ale tieto su z mojho oklia.
maruska -- mala si stastie. blahozelam.