Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Antikoncepcia
pocas 7 dnovej doby ked neuzivanm tabletky.Musime vtedy pouzivat kondom?alebo to vobec nestraca na ucinku?Chapete co myslim?
prosim vas, ak som mala hnacku (ale len slabu) po dvoch hodinach co som uzila HAK, treba pouzit aj kondom????a ak hej tak ako dlho????dakujem!
To som počula od viacerých zdrojov. Ak je niekto zaujatý proti antikoncepčným tabletkám, ťažko ho presvedčiť. Ja nie som odborník, len píšem, čo som počula a čítala. Tak ako väčšina prispievateľov do týchto tém.
v telke povedia hocico.
aj to napr., ze sa tu budeme mat ako vo Svajciarsku....
.
........ zlata rybka.
Nikola0704, si ma upokojila :) dakujem
Včera na TA3 jeden lekár vravel, že sa robil prieskum, aké percento žien má rakovinu alebo nádor. U žien, ktoré užívali HAK, bolo percento nižšie ako pri ženách, ktoré HAK neužívali. Že teraz sa už vyrábajú také tabletky, ktoré práveže eliminujú riziko vzniku rakoviny.
Dakujem Evik!
... vsetky su hormonalne.
ci viac, ci menej ... to je iba reklamny tah.
neziaduce ucinky maju vsetky ......
ak chces otehotniet po uzivani HAK, odporuca sa polrocna pauza. potom ziadny problem!