Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Antikoncepcia
pre Nikola0407: ja beriem Diane 35 uz 2.5 roka, a nepribrala som ani gram, bolesti mi velmi ustupili a navyse mi vyborne pomohla na plet. Predym som chodila od kozmeticky ku koznej, cez laser a vsetko mozne. Az tato Hak mi naozaj pomohla. Mam teraz plet ja detsku"prdelku" a predtym som sa hanbila chodit medzi ludi.
Ahojte!Pocula som ze Loette prestali vyrabat alebo dovazate,viete o tom niekto nieco?Hlavne kde by som ich mohla zohnat.Vdaka
.......a to CAKANIE v cakarni NA RECEPT....ja uz som sa tolko nacakala ked som chodila k doktorom.....
Ja som uz bola u gynekologicky. Predpisala mi HAK ktoru som si kupila. Ale ma nenapadlo ze to budem musiet zakazdym k nej chodit po recept aby som mohla zbehnut do lekarne...........
nemôžeš!!! Asi preto, že by to mohol hocikto zneužiť a okrem toho to musí posúdiť lekár, či je tá konkretna HA dobrá pre Teba. Existujú rôzne a každému pasuje niečo iné. A lekárnik nemôže vedieť, či ti to odporučil lekár alebo len kamoška....Tak preto to nemôže dať bez receptu.
....a mimochodom ved poistovna na HAK nic nepreplaca!! Tak si ju nemozem kupit bez receptu???? Prosim povedzte mi!!
chcela som sa opytat ze kedy je uz bezpecne sa milovat ked som nedavno zacala uzivat antikoncepciu,asi tak pred dvoma tyzdnami som si dala prvu tabletku?
Tany, to mam ist kazde tri mesiace za gynekologickou aby mi dala papierik s mojou HAK????
Vzdy potrebujes recept, bez neho ti HAK nepredaju!
Ako zaciatocnicka v brani HAK by som sa chcela spytat, ze ked si potrebujem kupit dalsie balenie HAK, uz nepotrebujem ist za lekarkou aby mi to predpisala? Ale staci prist do lekarne, vypytat si a je to? Je tak? Jednoducho kupit bez receptu????