Antikoncepcia

vejka

vlocka
ja beriem HAK uz 2 roky som s nou nadmieru spokojna upravil sa mi cyklus a ani nemavam predmenstruacne bolesti a ak ti smiem dat radu tak zalezi na tom kolko uz tu HAK beries ak ju beries viec ako 3-4 mesiace tak sa riziko otehotnenia velmi znizuje.nemusis sa bat ale ak ich beries len kratko tak si radsej dajte pozor.ja napr.uzivam CILEST a uplne mi vyhovuju aj kamoskam.aj ja to robim tak vo stvrtok doberiem poslednu tabl a menstruaciu dostanem az v pondelok rano niekedy presne o 7 ale hlavne je ze si cez vikend uzivam a vobec sa nebojim.tak len smelo sexuj ak teda...

Mirka_3

Vlocka
No ja mam zatial skusenosti len s tym Minisitonom.. zatial to je v pohode, ale kedze to bude uz rok, tak si ich dam asi zmenit.. to mi dala doktorka este ked som chodila do skoly, ze to je tak pre studentku - ze niesu moc drahe, ale uz robim, tak rozmyslam, ze by som nieco ine skusila.. o tej tvojej HAK som nepocula, kamosky mali hocijake ale tuto si nepamatam, ze by spominali..Ale ved ked ti to poradila doktorka, tak to bude urcite v pohode...

Nevie mi niekto povedat, ci je vhodne stale brat tu istu HAK alebo ju po case zmenit? uz rok beriem tu istu a rozmyslam nad zmenou. Poradte mi, diky

Milday

Ja sa velimi cudujem, ked mlade baby, este ani nie 18 rocne puzivaju antikoncepcne tabletky,ved je to zataz na srdce.