Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Antikoncepcia
vlocka
ja beriem HAK uz 2 roky som s nou nadmieru spokojna upravil sa mi cyklus a ani nemavam predmenstruacne bolesti a ak ti smiem dat radu tak zalezi na tom kolko uz tu HAK beries ak ju beries viec ako 3-4 mesiace tak sa riziko otehotnenia velmi znizuje.nemusis sa bat ale ak ich beries len kratko tak si radsej dajte pozor.ja napr.uzivam CILEST a uplne mi vyhovuju aj kamoskam.aj ja to robim tak vo stvrtok doberiem poslednu tabl a menstruaciu dostanem az v pondelok rano niekedy presne o 7 ale hlavne je ze si cez vikend uzivam a vobec sa nebojim.tak len smelo sexuj ak teda...
Vlocka
No ja mam zatial skusenosti len s tym Minisitonom.. zatial to je v pohode, ale kedze to bude uz rok, tak si ich dam asi zmenit.. to mi dala doktorka este ked som chodila do skoly, ze to je tak pre studentku - ze niesu moc drahe, ale uz robim, tak rozmyslam, ze by som nieco ine skusila.. o tej tvojej HAK som nepocula, kamosky mali hocijake ale tuto si nepamatam, ze by spominali..Ale ved ked ti to poradila doktorka, tak to bude urcite v pohode...
Nevie mi niekto povedat, ci je vhodne stale brat tu istu HAK alebo ju po case zmenit? uz rok beriem tu istu a rozmyslam nad zmenou. Poradte mi, diky
Ja sa velimi cudujem, ked mlade baby, este ani nie 18 rocne puzivaju antikoncepcne tabletky,ved je to zataz na srdce.
Ahoj Mirka,
Minisiston? Ja som zacala brat Lindy nette.... Mas s nimi dobre skusenosti? Ako dlho uz beres?
a je ucinny? :)
pharmatex
za kladnu opdoved dakujem
viete mi odporucit aj s HAK bez pritomnosti laktozy (a lepku)?
nema.
Dakujem za odpovede ifke aj jatyonovi :)
jatyon takze sa nic nestane? Nema zinok ZIADNY vplyv na HAK?