Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Antikoncepcia
Ja beriem tabletky LAURINA uz vyse roka a mam s nimi dobre skusenosti.
Jatyon si žena,alebo muž,alebo ja,ty on?
Niekto sa tu pýtal aj na Diane 35: tak tieto tabletky nie sú bohviečo. Každá baba, čo poznám z nich strašne pribrala. Ja som ich tiež jeden čas brala, pribrala som a začala som mať také bolesti počas menštruácie, aké som nikdy predtým nemala. Vlastne dovtedy som nevedela, čo sú to bolesti. Dieane 35 sú ešte ten starší druh tabletiek, ktoré obsahujú viac hormónov, ktoré zadržiavajú vodu v tele a z toho sa priberá. Teraz sú už tabletky, ktoré majú malé množstvo hormónov, čo nezaťažuje tak organizmus a nezadržiavajú vodu v tele. Teraz beriem Mercilon a podarilo sa mi pekne schudnúť, nemám bolesti a aj problémy (bolesti brucha, hlavy,...) sa stratili.
alkoho a fajcenie sa mozu neznasat.ja uzivam antikoncepciu uz 2,5 roka a som s nou velmi spokojna. ale pokial si velmi mlada tak nepouzivaj antikoncepcui, su aj ine prostriedky napr. naplaste atd..
Beriem antikoncepcie uz par rokov a neprisla mi menstruacia. je mozne ze som tehotna? gynekolog mi povedal, ze sa to nemoze stat.
Ahojte,
ja pouzivam Evru uz asi dva roky a som s nou velmi spokojna. Su to naplaste, ktore menis raz tyzdenne, nemusis si robit starosti, ci si zobrala tabletku alebo. Jednoducha raz tyzdenne vymenis a mas cely tyzden pokoj. Odporucam zaciatocnickam.
Ma niektora skusenosti s HAK Lindynette 20 ??
Dakujem za odpovede.
Prosim vas vie mi dakto povedat ci bolest brucha co som mala na 14. den po menstruacii nesposobil alkohol (nehovorim teraz o nejakom vekom mnozstve)?? Mala som len jeden pohar fernetu s tonicom. Lebo aj pred mesiacom ma bolelo brucho tiez na ten strnasty den (ked su plodne dni), len vtedy som toho trochu viac popila lebo bola oslava :)(ale samozrejme vracanie) Takze moze sa alkohol neznasat s antikoncepcoiu?
ma niekto skusenosti s HARMOM REB?
má niekto skúsenosti s HARMONET?