Antikoncepcia

Vločka

a ked budem chciet mat v buducnosti deti (no to tak rychlo nebude aspon zatial to nemoze byt) tak nie je s tym problem??

syma

no mne moj gynekolog povedal ze prave antikopcia takymto veciam po 5 rokoch uzivania zabranuje, len to treba po tomto case vysadit na 1 rok, ja uzivam antikopciu uz 12 rokov s dvoma 3 rocnymi prestavkami

niki

Tinuska, menzes sa ti moze spustit aj po 3 alebo 4 dnoch po douzivani poslednej tabletky :-) to ze ta pali moze byt slaba infekcia, pretoze telo je oslabene ak ocakava menstruaciu. treba aby uzivala laktobacily, pila vela vody a "odspodu" aby si sa umyvala vlaznou vodou, nie teplou - ta pomaha vytvarat bakterie. Tiez pouzi intimne mydlo - najlepsie s obsahom kyseliny mliečnej. Neboj sa, bude to v poriadku :-) som farmaceut takze ak by ta nieco trapilo, ozvi sa :-) rada pomozem

Nikola0704

Na to pálenie tiež ako syma odporúčam horúcu vaňu. Tak isto ma to jeden čas pálilo, dala som si pár krát horúcu vaňu a prešlo to.

Fakt som nevedela, že sa dá brať HAK aj iný ako prvý deň.

Vločka

tinuska,
mne doktorka odporucila aby som zacala brat HAK az na 5 den od zaciatku menstruacie. Aj ked v pribalovych letakoch sa pise uzit v prvy den menstruacie. Vraj je to lepsie lebo vies ku si mala menstruciu, aky bol jej priebeh, tak preto az na ten 5. den.

syma

no ak si nezacala s uzivanim v prvy den kramov, tak to neni dobre, ale ak si zacala sexovat az na deviaty den, tak by to malo byt v pohode, pretoze to ucinkuje po 7 dnoch uzivania, brala som to 2 roky
to palenie je pravdepodobne zo zapalu mechura, daj si dobre teplu vanu s morskou solou a ladvinak naopak t.j. cez brucho minimalne na tri dni a prejde to, koli tomuto mozes mat aj zastavene kramy, ked to povoli pustia sa ti a pi urologicky caj precisti to ladviny aj mechur