Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Antikoncepcia
vlocka- harmonet, preco?
kata - to je nahoda :)ja som dnes zacala brat uz tabletky na treti mesiac.
Hej, aj ja som sa pytala ze ako je to v case 7 dnovej pauzy. Takze ked som vedela tak som posunula odpoved dalej :)
Aku beres antikoncepciu?
vlocka- aj ja som spokojna a tiez ju berem prave zajtra to budu 2 mesiace...:-)))Ale vidim ze aj teba trapila ta otazka s tou 7 dnovou pauzou...?
kata - ano hore som pisala ze este sa rozhodujem ale to bolo tak pred vyse dvoma mesiacmi.Uz som sa rozhodla a teraz uz berem anikoncepciu 2 mesiace.Zatial (musim poklopat po dreve :) som spokojna.
ahojte chcela by som vediet ci mate skusenosti s antikoncepcnou inekciou na 3 mesiace a ci sa da aj u nas kupit.
Aky ma vlastne ucinok zenska antikoncepcia???
nemusi sa tym padom pouzit kondom? a moze sa chlap potom spravit do nej?
vlocka- a ty uzivas antikoncepciu? ze to vies...lebo hore som citala ze chces poradit takze asi este len uvazujes...rada:mala by si ist na gyndu a tam si s tebou doktorka v pohode pokeca...u mna to tak aspon bolo...
vlocka- dakujem,som si nebola ista...
kata,
aj ja som sa to uz pytala. Nie nemusite pouzit kondom. Mozete si to uzivat kludne bez neho :)