Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Antikoncepcia
Doužívať balenie!!!
Doporucujem douzivat, aby ti nestrajkovala menstruacia....;)
Prosim vas chcem sa spytat ak zena chce prestat uzivat HAK, musi dobrat balenie na mesiac alebo moze hocikedy prestat? Co je spravnejsie a bezpecnejsie?? Dakujem za vsetky odpovede!
ja beriem antikoncepciu rok mam 19 ale prestavam ju brat pretoze sa mi hormony zmenili, zacala som byt precitliva a domyslava, takze aj ked zacnete brat antikoncepciu na jednej stranke je dobra ale z druhej zla, preto radsej budem pouzivat kondom alebo skusit presusovany styk
rada by som chcela mat antikoncepciu. mam 17 rokov a uz pol roka spavam s chalanom. ale problem je v mojej mamine. ona mi ju nechce povolit. povedala mi, že to nie je 100% ochrana a ze mame na to cas. rada by som ju mala.
pomozte mi,ako ju mam presvedciť.
asi by ma zabila, keby som dosla raz domov a povedala by som jej, ze som tehotna.
zatoze ona nic neuzivala, tak nemozem ani ja. dakujem
rada by som chcela mat antikoncepciu. mam 17 rokov a uz pol roka spavam s chalanom. ale problem je v mojej mamine. ona mi ju nechce povolit. povedala mi, že to nie je 100% ochrana a ze mame na to cas. rada by som ju mala.
pomozte mi,ako ju mam presvedciť.
asi by ma zabila, keby som dosla raz domov a povedala by som jej, ze som tehotna.
zatoze ona nic neuzivala, tak nemozem ani ja. dakujem
kata - len tak sa pytam
pre anonymku:antikoncepciu si môžeš dať predpísať kedykoľvek chceš.Tvoji rodičia sa to nedozvedia,pokiaľ im to sama nepovieš.Lekár - gynekológ to tvojim rodičom nesmie povedať, pokiaľ však chodíš ku gynekológovi, ktorý je priateľom tvojich rodičov, tak by som na tvojom mieste radšej zmenila lekára, ak chceš mať istotu, aby to rodičia nevedeli.
od kolkych rokov si mozemdat predpisat hormonalnu antikoncepciu bez toho aby o tom vedeli rodicia pleas help!!!