Prosim potrebujem pomoc. Uvazujem nad antikoncepciou ale pred tym by som chcela vediet vsetky pre a proti. A ake mate s nou skusenosti vy? Poradte mi prosim. Vsetky informacie pomozu. Vopred dakujem :)
Antikoncepcia
All: Máte niekto skúsenosti s anti. náplastami, poprípade čo stoja. Dakujem za odpovede.
Mam 18 rokov beriem Cilest. Včera som zabudla užit tabletku a spomenula som si po viac ako 12 hodinách tak som ju pred chvílou užila, je to v 1. týždni užívania. V letáčiku k iným tabletkám(Diane 35) som sa dočítala, že je možné riziko otehotnenia ak som v týždni pred vynechanou tabletkou mala pohlavný styk, no k mojim tabletkám nič také nebolo napísané. Chcela by som sa opýtat co si mám teraz mysliet, ci mám stresovat alebo nie. Dakujem.
zajtra idem na krvne testy k obvodnej lekarke a neviete ci bude mat vplyv na vysledok to ze berem hak??
Caute.uziva tu niekto trinordiol?ak hej nemali ste problem nahodou s nadmernym ochlpenim?odpiste mi niekto prosim
veverinique:
no ano, ale myslis ze sa stihla dostat cez cely traviaci trakt takze by bola neucinna? Napr. pri vracani sa odporuca pouzivat inu ochranu ak bola tabletka vyvratena do 2och hodim od uzitia...
ahoj,no za hodinu a pol sa urcite nevstrebala
pre hm:
je to v pohode pokial nemas hnackovite ochorenie 2-3 dni... ak to bolo len jedenkrat nie je problem :) ale keby si aj tak chcela pouzivat este inu ochranu, precitaj si v pribalovom letaciku tvojich tabletiek, tam to najdes... pri vacsine to byva 7 dni...
prosiiiiiiiiim fakt mi neviete pomoct????
no neviem ci to tu uz niekto pisal ale neviete mi poradit..no dnes som zjedla tabletku normalne a asi o daku hodinu a pol ma prehnalo no a teraz neviem ci ta tabletka sa stihla vstrebat a ak nie ze ako dlho by som mala pouzivat aj inu ochranu..diky