Zmysel a kvalita života?

Príspevok v téme: Zmysel a kvalita života?
kvalitnyzivot

Ahojte,

čo je zmyslom, prečo žijete. Ja nemám dôvod prečo, alebo pre koho žiť. Som ako chodiaca mŕtvola, nič ma nebaví. Ani len práca a s tým súvisí aj kvalita predmetného života, človek pracuje, ale to ohodnotenie na Slovenskú je mizerné, to nie je o žití a užívaní si, ale ledva o prežívaní. Tak sa pýtam na čo žiť, prečo to neskončiť hneď teraz, ako sa trápiť a prežívať?

Judit19

Samovraždou sa nič nevyriešiš. Len budeš bez tela a budeš sa chcieť vrátiť a vyriešiť všetky svoje problémy.

Kycera

@ Kvalitnyzivot,
mal by si sa dať na Pokánie : www.youtube.com.
Zmysel života? ŽIŤ ho, ten SVOJ vlastný, tak ako len NAJLEPŠIE vieš a ak nevieš, tak sa ho UČIŤ žiť. Tu a teraz!

@ Cliatsi,
rada Ťa tu opäť vidím! : )

lLily

ja by si vybrala toho, co je najvyssie, pripomina mi Leosa Maresa a ten mi pripomina zas niekoho celkom ineho, cloveka to drzi aspon pri Zemi

www.youtube.com

Cliatsi

Ahoj. Máme spoločný problém, ibaže ja už toľko nemyslím na smrť. Mal som depresiu, vtedy som myslel na smrť. To je už preč. Ale zostalo mi to, čo máš ty - nevieš sa do ničoho dokopať, volá sa to anhedónia. Býva súčasťou depresie, môže byť aj pred ňou. Keď chceš, napíš mi na mail cliattsi@azet.sk. Zaujímam sa o túto tému. Predpokladám, že veľa premýšľaš dookola o zmysle života. Je to tak preto, lebo sám nevieš, ako máš žiť, čo máš robiť a do všetkého sa musíš aj nakopnúť. Asi aj preto si až teraz reagoval na tento článok - lebo si sa nevedel nakopnúť. Budem rád ak napíšeš, bude ma to zaujímať :-) Ahoj! Tiež napíš, aké bolo tvoje detstvo.

kvalitnyzivot

Po dlhšom čase sa znovu ozývam. Už je to komplet celé zlé. Snažil som na sebe pracovať, športovať. Skúšal som spoznať nových ľudí, ale nič cítim sa horšie ako predtým. Ráno vstanem, myslím na smrť, cez deň myslím na smrť a líham s myšlienkami na samovraždu. Ja už neviem ako z toho von.