anjelik * - ok, dala si príklad a ja ti ho neberiem. Aj tak si však myslím, že porovnávať človeka s amébou je...
Prečo si myslíš, že je to ,,pritiahnuté za vlasy,, a že tie príklady nesúvisia s témou? Keby to tak nebolo, tak by som ich sem určite nepísal :) Kde si vzala to, že ja neradím a hľadám len dôvody, ako sa to nedá? Koľko som na tomto fóre, pamätáš si to? Čítal som si to tu opakovane, čítal som tvoje rady a aj rady iných, a myslím si, že rady typu ,,mysli pozitívne,, nepomôžu niekomu, kto jednoducho myslí negatívne :)
Môžeš mi oponovať, ale odkiaľ vieš že to ja nedokážem?
,,opakovane neguješ snahu druhých vlastnými predstavami nezdaru, nepochopenia, neúspechu a tvrdeniami, že si na seba hrdý a sám so sebou spokojný....práve tým sa sebapotvrdzuješ a dodávaš si dôležitosť.,,
Naschvál som ti to skopíroval. Možno máš pravdu, občas snahu druhých tak trošku negujem, ale nie preto, pretože nerozumiem a že by som nebol úspešný :) (Inak odkaľ vieš aký vlastne som a či som taký, akého ma vidíš tu?) Možno preto, pretože tí ľudia si darmo pozrú film alebo prečítajú knižku Secret, darmo idú lekárom a nadarmo počúvajú rady, ako myslieť pozitívne. Stále sú tu a napriek tomu, že to skúšajú tak to negatívne prevláda. preto radím tak, ako radím a keby som nebol prežil sám, tak by som nevidel riešenie. Možno nie je môj názor jediný správny, ale tak isto mám právo sem niečo napísať :)
A hej, som na seba hrdý a sám so sebou spokojný. Napriek tomu, že možno žijem odlišne od teba napríklad a ty by si na mojom mieste spokojná nebola :)