Albertová - chronické choroby

Bordeau

Táto úžasná psychologička a zároveň liečiteľka našťastie stále ešte pracuje. Mala rôzne úrazy a áno, stalo sa že aj dlho neordinovala ale vždy sa k nám pacientom opäť vráti a to je veľké šťastie. Bohužial už nie je mladá a môže sa stať že to z dňa na deň naozaj zabalí. Ale zatiaľ tu je a ja len verím že pár rôčkov ešte aj bude. Má vedomosti aké sa len tak nevidia. Ale čo je hlavné, má obdivuhodný ľudský prístup a pacient sa pri nej cíti ako pri vlastnej mamke. Taký človek ktorý nemá len nejaké bežné ochorenie alebo sa dlho trápi a nikde nenachádza pomoc, tak ten to vie oceniť. Ja ďakujem osudu za to, že som sa o nej pred rokmi dozvedela.

in blossom

cez sekretarku. ale uz mozno neberie novych, koncom roka pisala, ze uz len doliecuje zostavajucich a chce uz skoncit, ale skus, za pokus nic nedas, napis tej sekretarke.

dianka.1

Chodím k pani Albertovej už viac ako 5 rokov. Moje ochorenie je vrodené a nedá sa vyliečiť. Ale dostala ma z najhoršieho a neskončila som na vozíku ako všetci s touto diagnózou. Dokonca vdaka jej liečbe som mohla odísť na rok pracovať do zahraničia. Ani tam mi lekári nechceli veriť že môžem chodiť a postup choroby sa zastavil. Vraj sa ešte s takým niečím nestretli. Ja mám o tom naštudovaného vela a viem veľmi dobre za čo pani Albertovej vdačím. Ale všetky jej vedomosti a ochota by nestačili, keby nemala taký úžasný prístup k pacientom. Za uplynulé roky som sa s ňou dosť zblížila a vážim si ju stále viac. Je len jedna vec ktorej sa do budúcnosti trocha bojím. Čo budem robiť, ak ona už naozaj pracovať prestane. Nikoho kto by sa s ňou mohol rovnať totiž nepoznám.

Merkel

Vie niekto ako je to teraz u pani Albertovej? Pracuje ešte? Dlho som nebol na Slovensku pred časom som sa u nej liečil a chcel by som tam zobrať manželku. Na mail mi ale nikto neodpovedal.Nie je už náhodou na dôchodku?

DiMitri

Musíš sa pripomenúť. Jeden mail sa môže aj stratiť, píš viackrát. Keď nedostaneš odpoveď, napíš o tri dni znova.Ja som to tak robila. Nakoniec mi termín dala. Je to na tebe, nie si sama kto im píše tak ak tam chceš ísť jednoducho sa nevzdaj.

Nex

Poradte ako vybabrat s tou sekretárkou. Neviem podla čoho dava termíny. Hlásili sme sa naraz s koleginou. Ona termín už dostala a ja stále zatial nie. Aký je tam vlastne postup podla čoho to určujú? Idú dovolenky tak som zvedavá kedy na mna príde rad :D

Palcekova

Každému termín nedajú podla toho čo máš za problém. Zo somarinami tam nechod. Musíš mat niečo s čím sa už dlhšie trápiš alebo nejaké bolesti a tak. Alebo si vymisli že máš velký problém a tak ti možno termín dajú.Ona je aj perfekná psichologička.