Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sa niekto liečil u pani Albertovej s chronickými ochoreniami, konkrétne s chronickou únavou a bolesťami?
Albertová - chronické choroby
Ja som tiež chodila s celulitídou a zobrali ma. Ale to bolo pred piatimi rokmi, neviem ako je to teraz. Možno Albertová ordinuje už menej. Tak asi preto sa zaoberá len vážnejšími prípadmi.
Kým sa k p. Albertovej dostaneš môžeš začať s detoxom organizmu.
Babet, ty si sa k nej teraz dostala preto, že si bola so sestrou jej stara pacientka? Mne totiž napísala tá sekretárka že berú len vážne prípady. Ja mám celulitídu dosť strašnú čo som aj napísala do mailu. Asi to bola chyba asi som si mala radšej niečo vymyslieť. Lebo som tu na nejakej téme čítala že pomohla aj s celulitídou. A ešte jedno nechápem. Napísala som priamo Albertovej a odpísala mi tá sekretárka. To maily na Albertovú chodia k nej? Keď chcem napísať niečo len Albertovej lebo je to súkromné tak to dostane sekretárka?
Dakujem
Majú to všetko na stránke. Pod jej menom nájdeš aj jej stránku. Ja som sa k nej pred rokmi dostala tak že som videla s nou reláciu v TV a potom som si ju podla mena našla na internete.
Ona ordinuje v BA ? Ako dlho sa caka na termin?kolko sa plati?
Už to neni ako pred pár rokmi že sa tam človek dostal za pár dní. Ona už pracuje málo a na termín sa čaká dlho. Ale stále sa to oplatí lebo jej vedomosti sú k nezaplateniu. Ked porovnám ako som sa u nej liečila aj zo sestrou pred desať rokmi a ako som potom obiehala lekarov z naším synom a za štyri roky ani minimalne výsledky a až ked sme sa z ním dostali k nej tak sa karta obrátila. To vidím každý deň jak sa jeho stav zlepšuje predsa len je to veľká odborníčka. To neni len jej prístup ale aj jej vedomosti a skúsenosti.Skrátka jedno z druhým. Bude jej škoda ked celkom prestane robiť.
Je.
Robíte ak keby bola neviem čo :)
Aj keby si sa hned u nej neliečila oplatí sa dať tam vyšetrit. Okrem toho ti povie množstvo velmi užitočných informácií ktoré človek nemá šancu sám zistiť. Mna napríkld zorientovala v strave a vela vecí mi vysvetlila o ktorých som ani netušila. Je to skrátka profík.