Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sa niekto liečil u pani Albertovej s chronickými ochoreniami, konkrétne s chronickou únavou a bolesťami?
Albertová - chronické choroby
Aj ja som sa od nej chcela čo to priučiť ale ona na také kurzy nemá čas. Mohla by aspoň napísať knihu to by pomohlo viacerým ludom. Tolko vedomostí sa nedá načerpať za pár rokov a ona má ešte aj prax čo je o to lepšie. Možno jej to niekto navrhne alebo ked odíde do dôchodku a bude mať viac času. Bude jej škoda.
jedna velka skoda je, ze si mohla pani Albertova zriadit nejaku skolu nou vybranych vaznych zaujemcov o studium, ktori by mali chut ziskavat od nej bohate vedomosti /nie zadarmo samozrejme/ a potom pomahat ludom ako ona, lebo neverim, ze ma na Slovensku konkurenciu, vacsinou je to vsade o mamone ti alternativni terapeuti, len predat doplnky a dovidenia a casto bez efektu a stovky eur v prdeli.
Minulý týždeň som bola u pani Albertovej prvý raz v živote na tom úvodnom vyšetrení. Čas plynul doslova ako voda vobec sa mi nezdalo že som tam tak dlho až ked som odchádzala som sa pozrela na hodinky a videla som, že som tam bola vyše tri hodiny. Čo bolo ale največšie pozitívum že som dostala veľmi profesionálne rady aj mimo oblasť s ktorou som za nou išla. Dobre že som si tu na fóre prečítala aby som si zapisovala a každému to radím, lebo všetko si nezapametáte. Rozhodla som sa pre liečbu u nej. Zatial samozrejme nemám skúsenosti s jej liečbou ale verím, že je to ten správny odborník ak má človek letité ťažkosti a nevie už na koho sa obrátiť. Preto ma prekvapuje ked tu na niektorej téme čítam že dala niektorým aj dve šance a ani raz tú liečbu nedokončili. Povedala som si, že mne sa toto nestane a som pevne odhodlaná to dokončiť. Pýtala som sa jej kedy odchádza do dôchodku lebo aj o tom som tu čítala tak som chcela vedieť ako na tom budem ak začnem liečbu, či ju aj stihnem dokončiť. Takže s tým dôchodkom je to pravda že už na to pomýšla dúfam že to nepríde zo dňa na den a neostanem visieť v lufte. Veľmi lutujem že som sa o nej nedozvedela skôr mám z nej ten najlepší dojem. Aspon desať percent z jej ochoty a rozhladu keby mali naši doktori tak by zme hádam aj mnohý vyzdraveli.
Goodbye, nemáš pravdu, nedajú termín každému. Ja som sa tam dostala až na druhý pokus až keď už sa mi všetko zhoršilo a napísala som sekretárke že sa veľmi zle cítim. Albertová určite neni človek ktorý by nebol ochotný niekomu pomocť, to si nemyslím. Ale je vidno že už robí menej ako ked bola mladšia. Aj kvoli veku a možno je naozaj už z tých ludí unavená. Na fórach som čítala ako jej niektorý vypisujú každý deň a mne vyslovene povedala aby som posielala maily len ked je niečo vážne lebo to nestíha čítat. Aj tak za največí prínos pokladám to že je zároveň psychologička a dokáže neskutočne povzbudiť. Od doktora človek odíde jak zbitý pes a od Albertovej plný nádeje. A všetko dopodrobna vysvetlí je vidieť že sa v tom vyzná. Ani ona asi nezachráni každého ale je podla mňa jedna z najlepších.
Ahojte lieci pani albertova aj sklerozu multiplex? Vdaka
To si všímam už dlhšie že tu strašia že do liečby zaradia len tažké prípady alebo že už neberú nikoho alebo už aj dokonca skončili. Nič z toho neni pravda. Minulý týždeň som dal kontakt kolegovi a bez problémov mu dali termín. Možno niekoho strašne se...rú úspechy pani Albertovej tak musí troška rypnút alebo nejako uškodit. Hlavne sa nedajte odratit takými rečami kto má zdravotný problém má vždy šancu sa ho zbavit.
Stále som si len čítala že k Albertovej možem íst len ked mám niečo vážne a dlho trvajúce, že ju nemám otravovat s prkotinami lebo by ma aj tak nezobrala. Tak som sa trápila z mojím exémom tri roky behala po doktoroch mastila hormonálne maste jedla antibiotiká a stále dokola to isté a výsledok žiadny. Ked už som mala kožu do krvy rozškrabanú tak som k nej nabrala odvahu íst a dozvedela som sa akurát to že som mala príst hned a nie sa ničit. Tak neviem kto také reči šíri že nikoho nevezme miesto pár týždnov som sa potom u nej liečila rok. Samozrejme že asi s chrípkou tam nepoleziem ale ked je problém a treba ho riešit tak neodporúčam odkladat.
Podarilo sa nám k nej dostať s našou dcérkou. Musím ale povedať že na termín sme čakali vyše tri mesiace. To čakanie sa ale vyplatilo pani Albertová je ozaj odborníčka dostali sme také kompletné informácie aké nám zatial neposkytol žiadny lekár. Som naozaj rada že som to čakanie nevzdala a neišla inde.
Súhlasím z prispevkom Dunco. Ked mala si to štastie že si sa k nej dostala čo sa nepodari každemu hlavne teraz už nie ked robi pomenej tak sa jej drž a dohodnite sa na postupe. Nenajdeš tak lahko lepšieho mam to vyskúšané na sebe. Mne ju odporučila naša obvodačka čím som sa vyhol psichatrovi. To ked nevedia čo ti je tak je rpe nich jedina alternatyva.