Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertová - chronické choroby

Bibka89

Ako tu píše Zajac pre netrpezlivych je to dlho ale pomáha to. Presvedčila som sa na mojom mužovi. Ja som liečbu už po dvoch týždnoch prerušila nemala som výdrž. Muž mal a teraz sa mi vyceruje. Ale plánujem sa na to znova dat hádam pani Albertová ešte bude toľko robiť aby ma dala do poriadku. Čo tu píšu že kto to vzdá toho už nevezme tak tomu neverím je to obetavec ona nikoho neodbije.

Zajacpolny

To že ta liečba u nej trva dlhsie je preto lebo ti postupne da doporiadku cely organizmus nezaberá sa prkotinami ale rieši to odpodlahy. A nevzda sa ked sa viskytne problém a nepošle ta niekam ked si nevie radi jak doktori čo hned každého tlačia na psichiatriu ked nevedia čo mu je.

dianka.1

Tak vidím že pani Albertová stále ešte pracuje, to je úžasné v jej veku a po tom všetkom čo sama musela riešiť. Každý kto sa k nej dostane je vlastne šťastný človek a mal by si to vážiť lebo takého obetavého terapeuta je ťažké nájsť. Kto skúsil aj iných ako ja, ten to môže porovnať. Chodila som k nej už dávnejšie ale spomienky na ňu nevybledli.

KRendova

Kamilka ja som mala syndrom chronickej únavy ktorý ale naša obvodná označila ako depresia. Predpísala mi AD ale naštastie som ich nezačala brat lebo mi volačo hovorilo že nemám depresiu. Čítala som si na internete a je pravda že ludia popisujú že aj pri depresiách je veľká únava. Zmenila som obvodnú lekárku tá nová ma poslala k endokrinológovi ale tam bolo všetko v poriadku tak zas mi navrhol psychiatra. Tam som už neišla lebo by to boli zase len AD a to som nechcela brať. K doktorke Albertovej som sa dostala už vo veľmi ťažkom stave. Zo začiatku liečby mi nebolo veľmi lepšie ale asi po pol roku sa už začali objavovať prvé zlepšenia. Chronický únavový syndróm je podla mna tažké ochorenie a mali by ho lekári začat liečiť hned ako sa objaví lebo to postihuje celé telo. A nie hned posielať každého na psychiatriu s diagnózou depresia. Každý nemá depresiu a nemusí užívať AD z ktorých sa potom dá len ťažko dostať. Vedela som že liečba u doktorky Albertovej bude dlhá tak som s tým rátala. A vydržala som to do konca na čo som hrdá lebo nie vždy mi bolo dobre. Telo sa dáva do poriadku veľmi pomaly ale predsa len sa to raz podarí. Netreba sa vzdávať, všetko jej treba hlásiť všetky zmeny a ona podľa toho mení liečbu. Ja som v nej mala po celý čas veľkú oporu neviem kde by som bola dnes keby som na ňu nebola natrafila. Ani na to nechcem pomyslieť.

Bambus

Každy može hovorit len sam za seba. Po istych problemoch s čakanim na termin som sa knej konečne dostal. Prekvapenie ohladne toho že fakt kápla na to čo mi je a čo som jej aj zabudol povedat. Liečba síce dlhšia ale zato úspešna. Takže maximálna spokojnost.

Kamille

Mám z nej ten najlepší pocit. Liečbu som začala pred mesiacom a veľmi mi vyhovuje že s ňou môžem komunikovať. Vždy mi vysvetlí čo sa so mnou vlastne deje a čo môžem očakávať. Bola by som síce radšej keby to bolo vo forme telefonátov a nie mailov, ale zase chápem že nemôže celý deň volať s pacientami. Kedy by potom robila? Keď som u nej bola na vyšetrení viackrát zvonil telefón ktorý ale samozrejme nezodvihla. Tak som hneď tušila, že aj keby som volala ja stane sa to isté. Inak to u nej asi ani nejde.

Zazvorka

No bola som tam na prvom stretnutí čo bolo vlastne aj také kompletné vyšetrenie. Pani Albertová super, aj ked nie som taká chorá ako som si myslela ale doslova ma nakopla čo velmi kvitujem toto som presne potrebovala. Predtým liečitelka ma čo som u nej bola ma vystrašila že jak je už zo mnou zle aj som jej jasné nechala kopec penazí zbytočne. Dokonca mi ešte aj domov volala aby som si prišla pre dalšie čaje lebo že ináč za mna neručí. No hnus ako niektorý obchodujú zo strachom. Po tých skusenostach to bola u pani Albertovej uplná pohoda je to neskutočne perfektný človek a čo má už sama všeličo preskákané tak dokáže dodat optimizmus a to presne človek potrebuje.Takychto ludí keby bolo viac o čo menej by bolo pacientov a neštastníkov. A necpali by sme peniaze všelijakym podvodnikom čo nám aj tak nepomožu.

maledievca

Ano, pracuje iba dva dni z týždňa a v jeden deň zoberie na vyšetrenie iba jedného pacienta. Preto nie je jednoduché sa k nej dostať. Ale mne sa to podarilo takže to nie je celkom beznádejné. Dokonca som dostala termín dosť rýchlo.

Timian

Ludia nechápem prečo otravujete Albertovú s celulitídou. Všetci tu píšu že už robí len dva alebo tri dni do týždna a vy tam chcete ísť s takou blbosťou. Začni cvičiť a zmeň jedálniček. A zbavíš sa aj celulitídy. Ja čakám na termín s ozaj vážnou diagnózou a tu si ešte napíšeš že si si mala radšej niečo vymyslieť.