Ahojte, potrebujem nezaujatý názor. S priatelom budem o mesiac jeden rok.On má 24 ja 23. Včera mi povedal že ma pre mňa veľké prekvapenie (som si myslela že žiadosť o ruku hahhaaa :D ) No a on prišiel a že zlato (celý natešený) vybavil som ti brigádu na 3 mesiace do Nemecka upratovať. Ja kukam že to by som mu akože nechýbala . Ps neprišla by som domov ani raz za tie tri mesiace to je podmienkou zamestnávateľa odrobiť tie tri mesiace v kuse. Nie som lenivá síce študujem no prácu mám stále momentálne ako čašníčka.Co si o Tom myslíte ....Nemá má až tak rád.. Vybavili by ste frajerke brigádu niekde na tri mesiace
Potrebujem nezaujatú radu
No proste doplo mlademu že keď si mlada nie si sprosta.Teraz je urazeny že mu to nevyšlo tak hrá urazeneho a skúša ta citovo vydierať a dúfa este či predsa sa nerozhodnes odísť ,veď uznaj on už mal plány a ty si mu ich akože zničila.Rozum do hrsti a maj prosim ta svoju hrdosť a nevolaj mu proste ho ignoruj.Neboj sa ak ta ma rád tak to pochopí ak nie aj tak dobre pre teba.Držím ti palce a výdrž neboj čas všetko vyrieši len neustupuj.
dobre robis nikam nechod, je to podozrive dost, nech uz su jeho zamery akekolvek nic dobre z toho nevonia
On ma nedrží ale ani nepúšťa :( vôbec neviem v sebe pozbierať hrdosť a nevnucovat sa...Čo ho mám ignorovať či čo robiť
A taktiež ten fakt že ma bez mihnutia oka ešte natešený pošle niekde do zahraničia na 3 mesiace ..A argumentuje to tým že veď by sme sa videli nie naživo ale cez Skype ..Aha...
Ja som rozhodnúta jasné že nejdem :( ďakujem krásne za všetky rady ..Ja len neviem ako ďalej...Lebo keď som sa s ním úprimne rozprávala že čo a ako ďalej (keďže sa mi skoro vôbec neozýva a taktiež aj čas spolu netravime, je ku mne proste strašne odmeraný a chladný bez záujmu ) tak rozísť sa nechce tvrdí že ma miluje a tento spor bral iba ako hádku....A od vtedy je to všetko rovnaké je odmeraný ozve sa mi raz za deň aj to sa niekedy musím prvá a toto ma ubija...Že neviem na com som že viem že ja som tá ktorá ho miluje viac...Ktorá nemá problém zobrať auto a ísť za ním i keď len ho stisnut na 5 min :( idem sa prejsť lebo ma porazí
Tocototo zober to a posilaj mu obcas nejaku sms kde budes spominat nejakeho kolegu... ale fakt to vyzera ze sa ta chce zbavit
Asi niekomu ušlo ,že ona je študentka a brigadu má.Tak aka láska k mladej žene skôr vypočítavosť a laska k peniazom hlavne keď ich druhy zarobi .Aj tak by vzdy počúvala že zarába menej ako on a ak zarobí viac tak budú spoločné a bude mu ich musieť dávať akože do spoločného pre oboch ale na jeho účte.Je to riadne vyscany chlap a ubohy keď ju chcel prehovoriť na pracu tak si zavolal ešte aj priateľov.Hlupák to je utekaj preč od neho .
Ja by som niekohomu koho nemam rad pracu nevybavoval, cize najskor ta rad bude mat.
Ja nechapem v čom chceš radu.Študujes,pracujes a po novom už i koncertujes .Nechces tam ísť a on ta nuti.Tak mu povuem nikde nejdem a hotovo.A čo si mysli že keď tam budeš pracovať tak dáš jeho účet aby tam chodili peniaze.Je to cele uletene pošli ho do prdele kym je čas.Tento ta určite nemiluje a tu nie je čo už riešiť.
No až teraz som čítala celú diskusiu (predtým som si prečítala len Tvoj úvodný príspevok). No nechcem Ťa ako nijaki uraziť, ale po prečítaní Tvojich ostatných príspevkov v diskusii sa mi zdá ešte viac pravdepodobná verzia, že Ti to proste "vybavil" preto, lebo Ťa chce nejako (možno aj dosť nekalým spôsobom) využiť. Už len to, že si pribral aj pomocníkov - svojho kamaráta a svoju sestru - aby na Teba vyvíjali psychický nátlak je samo o sebe podozrivé. Preboha nenechaj sa do ničoho núteného zatlačiť, lebo by si to mohla ešte ľutovať celý svoj život. V Európe aj inde na svete je kopec nezvestných ľudí...nikto kto Ťa má úprimne rád by nechcel, aby s Teba bola iba ďalšia potenciálna alebo aj reálna štatistika. Ozaj, len tak mimochodom, dal Ti ten Tvoj priateľ vôbec nejaké informácie čo je to za firma, kde, ako sa s nimi spoznal on, aké sú tam pracovné podmienky, atď... však každá normálna slušná firma by podľa mňa chcela mať pracovnú zmluvu priamo s dotyčným zamestnancom, a nie že si tam len zoberú niekoho sprostredkovane cez tretiu osobu (iné je to, keby to bola dajmä tomu renomovaná pracovná agentúra, ale aj tí by robili pracovnú zmluvu len s priamym uchádzačom). A aj keby to naozaj bola nejaká legitímna práca, tak už len to ako nerešpektuje Tvoje dôvody a neberie ohľady na Tvoje potreby keď sa rozhoduješ mi signalizuje, že tomuto človeku asi nejde o Tvoje (alebo vaše spoločné) dobro...