Ahojte, potrebujem nezaujatý názor. S priatelom budem o mesiac jeden rok.On má 24 ja 23. Včera mi povedal že ma pre mňa veľké prekvapenie (som si myslela že žiadosť o ruku hahhaaa :D ) No a on prišiel a že zlato (celý natešený) vybavil som ti brigádu na 3 mesiace do Nemecka upratovať. Ja kukam že to by som mu akože nechýbala . Ps neprišla by som domov ani raz za tie tri mesiace to je podmienkou zamestnávateľa odrobiť tie tri mesiace v kuse. Nie som lenivá síce študujem no prácu mám stále momentálne ako čašníčka.Co si o Tom myslíte ....Nemá má až tak rád.. Vybavili by ste frajerke brigádu niekde na tri mesiace
Potrebujem nezaujatú radu
Len aby ti tam nevybavil robit slapku, by si sa divila kolko chlapov preda svoje frajerky na slapky. Naco ti je taky kochot?
mozno je to len obycajny zbabelec, co sa ta chce zbavit a robi to takymto sposobom, keby si isla, tak by ti po navrate povedal, ze bola si prec, tak som si nasiel inu :D
sa ho spytaj co tym sledoval.. myslim ze vobec nechel nic zle, len ako chlap.. nechape ze sa ta to mohlo dotknut :)
Volala som mu ...Oznámila že som zvážila pre a proti...A že som sa rozhodla že nejdem....Zdrbal má ako psa že akože prečo a že nie som samostatná a podobne...Spýtala som sa ho na dôvod prečo ho moje rozhodnutie tak nahnevalo keď vravel že sa mám rozhodnúť....A že má dôvod ktorý mi neprezradí :D pre pána alebo dámu vyjadrujúceho sa k mojim búrlivým emóciám alebo hormónom ...Ehm....Neviem mám 23 tak si prídem už celkom ukludnena. To je len čisto prirodzeny strach alebo situácia ktorá mi otvorila oči. Dostala som facku
:-DDD boze...
jaaj tieto emocie mladych a hlavne zien ked sa jedna o vztahy su take zmatene a intenzivne. clovek ma chut zahucat ze co ti JEBE co to tak prezivas. no ale neda sa. urcite by mi niekto napisal ze ty nechapave necitlive hovado ty si nebol mlady, ty nevies co to je, nevies co je laska, umri ?!#*/ alebo take daco.
akphoto2.ask.fm
Bože :( ono ja som do teraz mala pocit že má až tak nemiluje ale utešovala som sa že si to namyslam :( čo teraz ....Ešte keď mi zabije : Veď aj tak sme spolu malo ....Ja som zostala ako obarena....Že malo...Veď ale do kelu je rozdiel byť spolu každý tretí deň a raz za tri mesiace.....Týmto argumentom má zabil
A neviem ani jazyk mala som španielčinu a angličtinu a aj to vie :( že by mi tam bolo ťažko
Nerob vobec nic.Hod to za hlavu.Ak nechces ist ,tak mu len povedz,je to pekne ze si na mna myslel,ale prosim ta,nabuduce,ked ma budes chciet zase prekvapit,predtym,ako sa do toho pustis,radsej sa so mnou porad,lebo ja som to ako prekvapenie nevidela.Nejdem ja nikam,budem tu pekne pri tebe ...a usmej sa.
Uvidis ako zareaguje